bugün
- yazarların favori oyun karakteri11
- film önerileri3
- futbol14
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- osuruktan şiirler89
- islam barış dinidir5
- para mı aşk mı sorunsalı8
- abur öldü mü lan3
- brezilya7
- nelerin koleksiyonu yapılabilir5
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- süper lig7
- tai lung26
- milan skriniar8
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- dolar isterse 100 olsun41
- nervio varıdı nerede o11
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- velvet50
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- fenerbahçe17
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- ispanya3
- la liga3
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- ismet gurbuz 202412
- 1948 arap israil savaşı8
- türkiye5
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- anın görüntüsü20
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler3
- tom barrack'ın israil'in suriye saldırısı yorumu2
- hakan fidan3
- kasımpaşa4
- çorum4
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- sözlük kızlarının babaları5
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- telekinezi3
- yaprak3
- kanada3
sevdiği entry'ler
izlendikten sonra konusunun ne olduğu tespit edilemeyen film.
--spoiler--
bir sabah kalkarız 12 adet uzay gemisi ve içinde de uzaylılar dünyaya inmiş, dünyalılar ne yapsak etsek bunlarla nasıl anlaşsak diye bir tercümandan yardım isterler. burası çok enteresan, uzaylılar ıkınma sesi çıkarıyor, adam kadına soruyor ne dedi diye. neyse kadın diyorki bu yaratıkları görmem lazım, adam diyor ki farsça çeviri yaparken kimseyi görmedin, şimdi niye görmek istiyorsun. ( farsça ile uzaylı seslerini bir tutuyor adam. farsçayı bana ver 1 ay içinde google çeviriden ben de çeviririm sana. ) neyse ablamızı bir şekilde uzaylıların yanına çıkarıyorlar. anlaşmaya çalışıyorlar falan filan. ablamız diyor ki neden geldiniz, amacınız ne? diyorlar ki size silah verecez. allah allah diyorlar. ne silahı? bu sırada çin ordusu nedense uzaylılara savaş ilan ediyor. burayı da geçtim ablamız arada sanrılar görüyor. uzaylılar da diyor ki sen geleceği görüyon. bu sanrılar hep gelecek. ablamız gelecekte çin ordusu komutanı ile görüşüyor. çin ordusunu savaş ilanından vazgeçiriyor. uzaylılar da kendi kendine gidiyor. ablanın durumu the davinci code'daki robert langdon durumu. gizemli bir olay var bunu kim çözer? üniversitede ders veren, geçen sene iranlı teröristleri durdurmuş prof.
1: uzaylılar ne bok yemeğe geldi bilinmiyor. Ablaya sen geleceği görüyon demeye mi geldiler?
2: kendilerine savaş ilan ettirip, sonra barış ilan ettirip öylece gittiler.
3: hükümetler uzaylılarla ilgilenirken, ordu olsun bilim adamları olsun, halklar neden hemen dükkanları yağmalamaya başladı? uzaylılardan bir tepki bir hareket, bir hakaret gelmedi ki? paşa paşa geldiler, tanışıldı edildi, paşa paşa gittiler.
puanım 3/10.
o da görsel efektlerden ötürü.
--spoiler--
--spoiler--
bir sabah kalkarız 12 adet uzay gemisi ve içinde de uzaylılar dünyaya inmiş, dünyalılar ne yapsak etsek bunlarla nasıl anlaşsak diye bir tercümandan yardım isterler. burası çok enteresan, uzaylılar ıkınma sesi çıkarıyor, adam kadına soruyor ne dedi diye. neyse kadın diyorki bu yaratıkları görmem lazım, adam diyor ki farsça çeviri yaparken kimseyi görmedin, şimdi niye görmek istiyorsun. ( farsça ile uzaylı seslerini bir tutuyor adam. farsçayı bana ver 1 ay içinde google çeviriden ben de çeviririm sana. ) neyse ablamızı bir şekilde uzaylıların yanına çıkarıyorlar. anlaşmaya çalışıyorlar falan filan. ablamız diyor ki neden geldiniz, amacınız ne? diyorlar ki size silah verecez. allah allah diyorlar. ne silahı? bu sırada çin ordusu nedense uzaylılara savaş ilan ediyor. burayı da geçtim ablamız arada sanrılar görüyor. uzaylılar da diyor ki sen geleceği görüyon. bu sanrılar hep gelecek. ablamız gelecekte çin ordusu komutanı ile görüşüyor. çin ordusunu savaş ilanından vazgeçiriyor. uzaylılar da kendi kendine gidiyor. ablanın durumu the davinci code'daki robert langdon durumu. gizemli bir olay var bunu kim çözer? üniversitede ders veren, geçen sene iranlı teröristleri durdurmuş prof.
1: uzaylılar ne bok yemeğe geldi bilinmiyor. Ablaya sen geleceği görüyon demeye mi geldiler?
2: kendilerine savaş ilan ettirip, sonra barış ilan ettirip öylece gittiler.
3: hükümetler uzaylılarla ilgilenirken, ordu olsun bilim adamları olsun, halklar neden hemen dükkanları yağmalamaya başladı? uzaylılardan bir tepki bir hareket, bir hakaret gelmedi ki? paşa paşa geldiler, tanışıldı edildi, paşa paşa gittiler.
puanım 3/10.
o da görsel efektlerden ötürü.
--spoiler--
biz mahalleden çıkamıyoruz adam çin diyor. yok mu şöyle daha orta mahalleli uygulamalar.
televizyona çıkıp canlı yayında dese ki ,
''ben şerefsizim dini kullandım sizi kandırdım. ben aşağılık adamın tekiyim. çaldım çırptım milletin amına koydum ve pişman değilim.''
+ helal olsun en azından dürüst ve vicdanı adam
diye alkışlayacak bir kitlesi olsun....
bahsi geçen kişi afrika da bi liderdir..
''ben şerefsizim dini kullandım sizi kandırdım. ben aşağılık adamın tekiyim. çaldım çırptım milletin amına koydum ve pişman değilim.''
+ helal olsun en azından dürüst ve vicdanı adam
diye alkışlayacak bir kitlesi olsun....
bahsi geçen kişi afrika da bi liderdir..
Bir yazar.
Hakkımda yazılan güzel şeyleri okumak ne kadar da keyif verici. iyi ki varsınız kızçelerim. Duygulandım.
Amaan boşverin. Hadi Oynayalım. Gud nayt.
görsel
Hakkımda yazılan güzel şeyleri okumak ne kadar da keyif verici. iyi ki varsınız kızçelerim. Duygulandım.
Amaan boşverin. Hadi Oynayalım. Gud nayt.
görsel
insanın kendine yakışanı giymesidir.
Nolur artik donuza aldiklarimizin basliklarini goremeyecegimiz bir teknolojiye sahip olalim.
hani bazı insanlar tartışma uzamasın diye haklı olsa da özür diler ya.
işte o benim.
edit: bence ben sırf bu yüzden cennete gideceğim.
işte o benim.
edit: bence ben sırf bu yüzden cennete gideceğim.
Elle attığı Golden sonra secdeye yatması yakışmadı.