bugün
- okan buruk9
- biranın üstüne rakı içmek4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı21
- sözlükteki galatasaraylılar4
- babaların acayip huyları3
- adana rakı festivali2
- alevi kızların alev alev yanması8
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak2
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- ona bir şey söyle3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- iremga32
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı6
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- anın görüntüsü31
- distopik film önerisi6
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- velvet15
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- monica bellucci bakışı4
- aşkım sakso ne demek diye soran kız4
- dusan vlahovic9
- galatasaray12
- sebahattin şirin21
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- victor osimhen14
- haftanın gammazları listesi25
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- ishal olmak5
- uludağ sözlük evreni9
- hazırız ve kararlıyız hedef 20712
- bir bela geliyor8
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- süleymancılar14
- discordçu iki arkadaşa rastlamak3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- lamba2
- galatahahahahahaha3
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
entry'ler (77)
diyebilen kafalar, acaba gazete okuyorlar mı? okuyorlar ise, okudukları hangi gazete, nitelik açısından 'sol' gazetesiyle karşılaştırılabilir? bu gazeteyi takip edenler, dünyaya işçi sınıfının penceresinden bakmayı öğrenirler..
buradaki yorumlardan, çıkardığım sonuç... şu cümleyi açıkça kuramayanların hezeyanlarıdır.. ''ben kızarım da, çamur atarım da, eleştiririm de, çünkü oturduğu kucak benim kucağım değil''..
dünyanın her köşesinde yaşayan, her ırktan, dilden, dinden, renkten olan çocuklardan hiç bir farkları olmayan çocuklardır... adı üstünde ''çocuk''lardır..
içtima sırasında, komutanın kızdığı askere sorduğu soru, askerin ne halt edeceğini, ne cevap vereceğini şaşırtıp dumura uğratmıştı... soru aynen şuydu, şimdi sen beni sikine takıyor musun, takmıyor musun?
esrarı bırakıp eroine başlamak gibi bir şey..
bunu ne amaçla yaptıklarını açıklasınlar.... çünkü ben, bu konuda empati kuramadım...
tuvalet yazarıdır, tuvaletlere yazdığı yazılarla coşmuş, tuvalet okurları tarafından 'paşa'lık payesiyle onurlandırılmıştır...
bir rus'un 10 türk ile beraber duş alması ihtimalinden daha azdır.
bunda bir gariplik yok ki. benim de bildiğim onlarca kız var. canım takma kafana böyle şeyleri, gün gelir sen de kızların varlığına alışırsın..
siyaset budur, yapılması gereken de budur dedirtecek cinsten nitelik dolu bir eylemdir. bu eylemi art niyetle eleştirme kabiliyetine sahip olanların, bizleri zahmet ettirmeden aynaya bakıp, kendi suratlarına tükürmesi gerekir. tkp'nin ikinci iskenderun limanı eylemidir. tkp, emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı ikirciksiz karşı durabilen tek siyasi partidir. orada olunmadığı için utanılması gereken bir eylemdir...
avrupanın en büyük kulüplerine (barcelona, real madrid, juventus) göndereceği futbolculardır. gelenlerin büyük transfer olma ihtimali bile yoktur, en azından şimdilik...
bu ülkede yaşayıp, her türlü baskı, zulüm ve işkenceye maruz kalan milyonlarca insan varken, tüm olanlara gözlerini yuman, kulağını tıkayan insanların gün geçtikçe çoğalıyor olması...
en doğrusunu yapan yazardır. ezbere konuşmayan yazardır. bir görelim neler yapacak, ona göre bir şeyler yazarım diyen yazardır.
en az dört gol beklediğim, muhtemelen city'nin farklı kazanacağı maçtır. mario balotelli maça renk katacaktır, tabi sahada olursa...
diye bir cümle kurmak bile yanlış. hiç bir komünist sovyetler birliği ni karalamaz. karalayanlar hiç bir zaman komünist olmamışlardır, onlara komünist demek, gerçek komünistlere hakarettir.
yazdım yazdım sildim, yazdıklarım duygularıma tercüman olamadı maalesef. bu, sefil bir onur duyma sebebidir bence. onur duymak istiyorsan yaşadığın yerden, memleketine sahip çık, emeğine sahip çık, bu en büyük onur vesilesidir...
muhalefet edilen şeyin ne olduğu konusunda bilinçsiz olmakla alakalıdır. ülkemde bir iktidar vardır evet, sermayenin iktidarıdır bu iktidar. hükümetlere yapılır ülkemde muhalefet, iktidara değil. şimdi ana ve yavru muhalefetler, iktidara bir laf edemezler, iktidar kalsındır aslolan, 'siz bu işi beceremiyorsunuz, biz daha iyi hizmet ederiz sermaye iktidarına' derdine düşmüşlerdir her zaman. iktidara muhalefet bambaşka bir şeydir. bir sınıfın iktidarına, diğer sınıfın, iktidarı almak için sınıf savaşımı vermesidir muhalefet. düzen içi muhalefet, al gülüm ver gülümcüdür, şikedir, riyadır...
büyük ihtimalle, galatasaray ın kazanamamasıyla sonuçlanacaktır. ilk maçlar her zaman zordur, özellikle favori takımlarda konsantrasyon sorunu yaşanır. geriye bakınca, tecrübeyle sabit olduğu görülür..
zaman ayırıp izlediğim için kendime çok kızdığım futbol karşılaşması. bizim halı saha maçlarımız bile, çok daha zevkli ve izlenmeye değer diye düşündürdü. maç bitse de gitsek havasında olan futbolcu yığını vardı sahada..
zengin dayımın, ben gibi fukara yeğeninden borç istemesi gibi bir şeydir. ben de yok, bak ben bile senden borç istiyorum, sakın benden bir talepte bulunma demektir...