bugün
- insanın geçmişinin karanlık olması7
- içtim şarabı13
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız4
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi9
- ilişkilerde fizik mi kimya mı önemlidir sorgusu3
- aşure yapan sözlük kızları7
- kadir inanır22
- insan olmaya ceyrek kala3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet17
- bazen şık bazen relax mod2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- türkiye bedava para kazananlar ülkesidir2
- hiç kimsenin sevmediği bir insana aşık olmak2
- aşk5
- en son ne yediniz2
- rakı sevmemek6
- trolluğun zeka gerektirdiği gerçeği3
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar7
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım7
- yalaka2
- bu sıcakta karpuz tarlasında çalışmak4
- şeriatçıları afganistana sürmek4
- sözlükteki gizli düşmanım6
- görücü usulü2
- okumuş hırt2
- kemalist dünya24
- iran'ın abd saldırısına karşılık tehdidi5
- dünya da her insanın bir ismi olması3
- kezoya baka baka yağlarını eritmek2
- hayattaki şans seviyeniz4
- çok güzel ama manyak kadın7
- bioloji2
- fight club5
- mustafa kemal atatürk7
- cevcet2
- her insanın bir cini olması5
- sophia osako2
- anın görüntüsü20
- hesabı gizliye almak3
- üniversitelerin gereksiz olması16
- kaşar5
- kitabı yazarın mezarına bırakıp gitmek6
- aylık 395 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- true'nun çaylak olması16
- portekiz'in dünya kupası kazanma ihtimali3
- yagmurcu3
- osurdum3
- içinden canavar çıkan insan4
- yapay zeka ile flört uygulaması yazmak2
entry'ler (77)
diyebilen kafalar, acaba gazete okuyorlar mı? okuyorlar ise, okudukları hangi gazete, nitelik açısından 'sol' gazetesiyle karşılaştırılabilir? bu gazeteyi takip edenler, dünyaya işçi sınıfının penceresinden bakmayı öğrenirler..
buradaki yorumlardan, çıkardığım sonuç... şu cümleyi açıkça kuramayanların hezeyanlarıdır.. ''ben kızarım da, çamur atarım da, eleştiririm de, çünkü oturduğu kucak benim kucağım değil''..
dünyanın her köşesinde yaşayan, her ırktan, dilden, dinden, renkten olan çocuklardan hiç bir farkları olmayan çocuklardır... adı üstünde ''çocuk''lardır..
içtima sırasında, komutanın kızdığı askere sorduğu soru, askerin ne halt edeceğini, ne cevap vereceğini şaşırtıp dumura uğratmıştı... soru aynen şuydu, şimdi sen beni sikine takıyor musun, takmıyor musun?
esrarı bırakıp eroine başlamak gibi bir şey..
bunu ne amaçla yaptıklarını açıklasınlar.... çünkü ben, bu konuda empati kuramadım...
tuvalet yazarıdır, tuvaletlere yazdığı yazılarla coşmuş, tuvalet okurları tarafından 'paşa'lık payesiyle onurlandırılmıştır...
bir rus'un 10 türk ile beraber duş alması ihtimalinden daha azdır.
bunda bir gariplik yok ki. benim de bildiğim onlarca kız var. canım takma kafana böyle şeyleri, gün gelir sen de kızların varlığına alışırsın..
siyaset budur, yapılması gereken de budur dedirtecek cinsten nitelik dolu bir eylemdir. bu eylemi art niyetle eleştirme kabiliyetine sahip olanların, bizleri zahmet ettirmeden aynaya bakıp, kendi suratlarına tükürmesi gerekir. tkp'nin ikinci iskenderun limanı eylemidir. tkp, emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı ikirciksiz karşı durabilen tek siyasi partidir. orada olunmadığı için utanılması gereken bir eylemdir...
avrupanın en büyük kulüplerine (barcelona, real madrid, juventus) göndereceği futbolculardır. gelenlerin büyük transfer olma ihtimali bile yoktur, en azından şimdilik...
bu ülkede yaşayıp, her türlü baskı, zulüm ve işkenceye maruz kalan milyonlarca insan varken, tüm olanlara gözlerini yuman, kulağını tıkayan insanların gün geçtikçe çoğalıyor olması...
en doğrusunu yapan yazardır. ezbere konuşmayan yazardır. bir görelim neler yapacak, ona göre bir şeyler yazarım diyen yazardır.
en az dört gol beklediğim, muhtemelen city'nin farklı kazanacağı maçtır. mario balotelli maça renk katacaktır, tabi sahada olursa...
diye bir cümle kurmak bile yanlış. hiç bir komünist sovyetler birliği ni karalamaz. karalayanlar hiç bir zaman komünist olmamışlardır, onlara komünist demek, gerçek komünistlere hakarettir.
yazdım yazdım sildim, yazdıklarım duygularıma tercüman olamadı maalesef. bu, sefil bir onur duyma sebebidir bence. onur duymak istiyorsan yaşadığın yerden, memleketine sahip çık, emeğine sahip çık, bu en büyük onur vesilesidir...
muhalefet edilen şeyin ne olduğu konusunda bilinçsiz olmakla alakalıdır. ülkemde bir iktidar vardır evet, sermayenin iktidarıdır bu iktidar. hükümetlere yapılır ülkemde muhalefet, iktidara değil. şimdi ana ve yavru muhalefetler, iktidara bir laf edemezler, iktidar kalsındır aslolan, 'siz bu işi beceremiyorsunuz, biz daha iyi hizmet ederiz sermaye iktidarına' derdine düşmüşlerdir her zaman. iktidara muhalefet bambaşka bir şeydir. bir sınıfın iktidarına, diğer sınıfın, iktidarı almak için sınıf savaşımı vermesidir muhalefet. düzen içi muhalefet, al gülüm ver gülümcüdür, şikedir, riyadır...
büyük ihtimalle, galatasaray ın kazanamamasıyla sonuçlanacaktır. ilk maçlar her zaman zordur, özellikle favori takımlarda konsantrasyon sorunu yaşanır. geriye bakınca, tecrübeyle sabit olduğu görülür..
zaman ayırıp izlediğim için kendime çok kızdığım futbol karşılaşması. bizim halı saha maçlarımız bile, çok daha zevkli ve izlenmeye değer diye düşündürdü. maç bitse de gitsek havasında olan futbolcu yığını vardı sahada..
zengin dayımın, ben gibi fukara yeğeninden borç istemesi gibi bir şeydir. ben de yok, bak ben bile senden borç istiyorum, sakın benden bir talepte bulunma demektir...