bugün

entry'ler (28)

üşengeçlikten doğan ilginç davranışlar

anne: a
yavru: y

a: aç mısın?
y: eveett
a: kalk, orda yemek var ısıt
y: yok ya, aç değilim yemicem ben.

üşengeçlikten doğan; açım ama kalkıp yemeği ısıtmaya üşendiğimden, aç olmaktan vazgeçtim durumu.

jumper

third eye blind şarkısıdır. olağanüstüdür.
bi de yes man filminde jim carrey seslendirmiştir.

günü en iyi anlatan şarkı

teoman - gemiler

fenerbahçe nin şampiyon olma ihtimali

ihtimal diye birşey kalmamıştır. şampiyondur. kutlarım.

eski sevgiliden nefret etmek

genelde kimse eski sevgiliden nefret etmez. yaşanmışlıklarından eder, bunu da ona yükler..

karından gelen kimliği belirsiz ses

bildiğin zart zort ama karından geliyorlar ve eğer biri yanındaysa gelde osurmadığını kanıtla. ne kadar lanet bir şeydir bu ya.

yaran olaylar

facebook'ta biri beni dürtmüş hani hiç te tanımıyorum. neyse bi bakıyım dedim profiline. baktım abi o zaman yarıldım işte. insanımızın kullanıcı adı aynen şöyle "dürttüysem ekle".

iyimser

herşeye rağmen iyimser olmayı başarabilmek pollyannacılıktan bağımsız, hayattan korkmayan, öğrenebilmeye açık ve koftiden değil gerçekten meydan okuyabilen insanların yapabildiği birşeydir.

angelina jolie

10.sınıftaki ingilizce hocamızın hasta olduğu kadındır. zaten adamın hayat felsefesi angelina jolie ve şahin'ler arası birşeydi.

ilk görüşte aşk

romantik komedilerden etkilenip ilk görüşte aşk'a inanan kararlı güruha seslenmek isterim.yok öyle birşey. şimdi size önce hoşlanıcaksın sonra seveceksin sonra da bi bakmışsın aaa aşık olmuşsun gibi birşey demek istemem dostlarım fakat durum böyle...
sen sanıyorsun ki aşık olmuşsun ama tamamen hormonsal bir olay o.

turning point fall of liberty

zaman kaybı olan bir oyundur. ramazan ayında bile zaman geçirmek için oynanmıyor.

wipe out

beni güldürebilen sayılı yarışmalardan biridir.

twitterda gördüğü tweeti facede duruma yazmak

facede gördüğü durumu da twitter'a yazması muhtemel olan kişidir.

mp3 e empee üç diyenler

babamdır. adam öyle bir hevesle söylüyor ki düzeltmeye kıyamıyorum.

babası fenerli annesi cimbomlu çocuğun durumu

ebeveynler fanatikse çocuğun hiçbir takımı tutmaması olasıdır.

sözlük yazarlarının an itibarı ile düşündükleri

yarınki sınavda hoca bize yine nasıl bir kazık sokar acaba.

meşgul olduğu halde msn açan andaval

kendince önemli insan kişisi kimliğini yayıyor etrafa. ha kimse yiyor mu yemiyor tabi.

üşengeç

mesela,
üşengeçliğimden bitmesini istemediğim günler var, gün yetmiyor bana yapmak istediklerim yüzünden.
dipnot: bir sürü yapmam gereken iş varken şans eseri saate bakıp, bilgisayarda zamanın nasıl geçtiğini anlamamış akabinde götü tutuşmuş bir insanım.

kamera gören masum türk

hemen "hangi kanal bu?" diye soran tipik türktür. akabinde bunu yedi sülalesine ferman buyurur.

mcdonald's

orada çalışan bir arkadaşımın anlattıkları vesilesiyle iğrendiğim yerdir.
© copyright 2005 - 2026