bugün
- fatma betül sayan kaya18
- command and conquer generals2
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur22
- baldız hanımdan güzel çıkınca yaşanan pişmanlık2
- dünya52
- koklayarak öpmek17
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması5
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- çalıyor ama çalışmıyor2
- tiktok3
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- sigara içelim mi7
- akp kazandı11
- bir şey söyle8
- gocu32
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- güzel miyim diyen kıza götünü açan erkek3
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor3
- morkstar yazdı bunu12
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- anın görüntüsü28
- yalnız erkek sayısının patlaması9
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- sözlüğün en güzel kadını26
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- çalıyor ama çalışıyor5
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- koklayarak insan tanımak7
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- siyahi peygamber olmaması8
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- özlemek4
- uyuyamama nedeni5
- fatma betül sayan kaya'nın istifası2
- amerika birleşik devletleri28
- binyamin netanyahu2
- dünyada kanunla korunan 2 kişi2
- özgür özel2
- geceye bir şarkı bırak4
- platon un mağara alegorisi5
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- gocunun elleri9
- faik kaltakkıran2
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
entry'ler (64)
balık tabikide. aynı zamanda da anason kokan bir sofra.
+sizi neden ulu sözlüğü yazarı yapalım farkınız ne?
- farkımı görebilmeniz için beni yazar olarak kabul etmeniz yeterli sonra sizde bu şahısı iyiki yazar yapmışım diyeceksiziz zaten.
- farkımı görebilmeniz için beni yazar olarak kabul etmeniz yeterli sonra sizde bu şahısı iyiki yazar yapmışım diyeceksiziz zaten.
şaka tadında bir sınav.
güvensizlikten savaş doğar
Thomas Hobbes LEVIATHAN.
Thomas Hobbes LEVIATHAN.
götüne güvenen özgüveni tavan yapmış kızdır kendini o şekil havalı sanar fakat tayt aşure kazanına benzeyen götünde hiçte hoş bi görüntü vermez resmen görüntü kirliliğidir.
hayat devam ediyor'un sıraç'ı na hastayım abi.
depresyona girme sebebidir. imrenilen çocuktan nefret edilinir şahsen annemin bana örnek gösterdiği her insandan nefret etmişimdir abi napayım ister istemez o kişiden soğuyosun bazen kendi kendime bile sorar hale gelmiştim ulan ne var bu insanda bu kadar beğeniliyo ben neden böyle değilim diye piskopata bağlamıştım. Hem nefret ediyosun hemde gizli bi hayranlık başlıyo şaşıyordum halime enterasan bi olgudur.
sınavların klasik sorusudur. Öğrenciler her sınavda sormaktan çekinmezler cevaplarını çok iyi biliyo olsalar dahi sırf sormuş olmak için sorarlar amaç gıcıklık uyuzluk vs şeyler olsun.
yapılması sakıncalı bir durumdur yapılıyosada duygusuzca öpülüyo demektir zaten.
ayağınıda al bu şehirden çek git dostum ben bu kokuya artık dayanamıyorum.
eli öpülesi insandır çünkü imkansızı başarmıştır çünkü az bi çabayla o hale gelemez bir insan.
ben nerde yanlış yaptım.
aa bakın görün taksicilerin başına buda gelebiliyormuş dedirten bir diziydi açıkçası. Tabi memlekette adam yok bütün dertler sorunlar hep bu taksicileri bulur diğer insanlar güllük gülistanlık yaşarken bu taksici arkadaşlarımızı her türlü beladan ve olaydan nasibini almıştır.
1 şişe benzinde bizden olsun diyip doğruca petrole koşmak.
aman Allahım beni hayattan soğutan kızlardır. Tamam yakışan giyiyo ona bi lafım yok arkadaş ama 40-42 beden olupta aşure kazanı gibi götüyle o taytı giyip havalı havalı gezen kızlar yokmu yanlarına yaklaşıp o taytlarını patlatasım geliyo yemin ediyorum. Bu nedir arkadaş nasıl bi özgüvendir o. Dikkat çekmeyi orasına burasına yapıştırdığı kıyafetle sağlamaya çalışan kızlarımızdır bunlar işte.
erkeklerin ne çıkarsa şansıma dediği kız türüdür ve onlar için bu kızların nefes alıyo olmaları onlara yeter ve artar bile o yüzden kilo ve boy takıntısı yapmayan erkeklerin seçtiği türlerdir işte.
bağrı yanık dostlar.
okuduğun şehirden eve geldiğinde sana bakıp sen biraz dahamı zayıfladın kızım hiç kendine bakmıyorsun yemiyorsun evladım yapma böyle diyip içinin sızladığını bilmenizdir.
şarkıyı zaten beğenirdim rafet el romanda yorumlayınca daha bir hoş olmuş sanki.
her türlü yemekleri yapabilecek kapasitededirler vesselam. Bir çok aşçının erkek olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.