bugün
- sevgiliyi 1 yıllığına kiralamak7
- ekşi sözlük14
- tai lung24
- salma hayek seksiliği7
- ctrlx3
- kankanın dekoltesine bakmamak5
- çeçen erkekleri4
- güneş sistemi nde kaç gezegen var6
- şaka mı yapıyor ciddi mi anlaşılmayan insan5
- musa mı haklıydı firavun mu5
- montenegro erkekleri2
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı2
- yunan erkeği2
- filipinli2
- 1 temmuz 2026 ingiltere demokratik kongo maçı11
- çinli erkek3
- kolombiyalı erkekler2
- fusya semsiyeli yabanci10
- arap erkekleri2
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması5
- gürsel tekin7
- japon erkekleri2
- hint erkekleri2
- tımarhane3
- dr2
- brezilyalı erkekler2
- taylandlı erkekler2
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım11
- atatürk ün namaz kılan heykelinin olmaması5
- gece gece canı erkek çeken kezo2
- demokratik kongo cumhuriyeti10
- spor yapmayan erkek13
- 2026 dünya kupası40
- winrar2
- tai lungun semsiyeli olması5
- true ben hazırım bu gece gel beni kaçır4
- kemal kılıçdaroğlu9
- türklerin zeka seviyesinin düşük olması4
- futbol33
- natalie portmanın bütün yapımlarını izlemek2
- kongo cumhuriyeti milli futbol takımı3
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- pandela28
- şükür sebepleriniz4
- dünya20
- gürcülerin medeniyete katkıları3
- büyüyünce ne olacaksın4
- harry kane3
- irem isimli kızların sanki biraz kaşar olması2
- manifest grubu4
sevdiği entry'ler
Dün müşterinin müziği dombra diye malı daha pahalıya sattım.
yaklaşık 2 hafta kadar önce, kopan bazı kablolar nedeniyle çanak kısmının zarar görmesi sonucu tamamen kullanılamaz hale gelen ve 2016'ya kadar dünyanın en büyük teleskobu unvanını elinde tutan teleskop.
ağustos ayında birkaç kablosu kopunca teleskop kapatılmıştı. şu anda ise birkaç yüz kilometre yükseklikten, koparak üzerine düşen ve oldukça ağır olan parçaları nedeniyle çanak kısmı parçalanmış durumda. teleskobun tekrar faaliyete girmesi söz konusu olmadığından büyük ihtimalle yıkım çalışmalarına başlanacak.
ağustos ayında birkaç kablosu kopunca teleskop kapatılmıştı. şu anda ise birkaç yüz kilometre yükseklikten, koparak üzerine düşen ve oldukça ağır olan parçaları nedeniyle çanak kısmı parçalanmış durumda. teleskobun tekrar faaliyete girmesi söz konusu olmadığından büyük ihtimalle yıkım çalışmalarına başlanacak.
Ben de diyorum niye tinychat açmıyor. Özledik be olum...
Bulunduğunuz ortamın suniliğini ve geçiciliğini fark ettiğiniz andan itibaren yaşamak pek kolay olmayacaktır sizin için. Aslında bunu bi anda fark etmeyebilirsiniz, yavaş yavaş belirginleşir idrakı çoğunlukla. Sonra kendinizi hiçbir şey için heveslenmeyen, heyecanlanmayan, hiçbir şeye şaşırmayan, hiçbir şey hayal etmeyen, hemen hemen hiçbir şeyden korkmayan biri olarak bulursunuz. Sonrası sancılar...
spam'e düşen, sonradan gördüğüm doğum günü maili de olmasa bu eski dostuma yaptığım vefasızlığımla yüzleşmeyeceğim. en son ne zaman online olduğumu hatırlamamakla birlikte kendisini son görüşümden beri oldukça değişmiş buldum. Aylardır yazmaya çalıştığım bir makaleme son halini vermek yerine burada bu gereksiz entryi girerek vakit öldürüyorum aslında, yoksa vefasızlığımı gidermek gibi bir niyetim yoktu. ama yine de çok değişmişsin be ulu. sağ tarafta kaç kişinin online olduğu yazardı falan, son zamanlarda sayı epey düşmüştü. şimdi yerinde yeller esiyor. bembeyaz bir arayüzle gözüm kanadı mesela, yoruldum. hemen gece modu imdadıma koştu. Bir de çok yaşlandım ben artık ya. kaç yıldır yazarım bilmiyorum. benim zamanımdan kalan, hala yazan var mı bilmiyorum. benim zamanımda kimlerin yazar olduğunu bile hatırlamıyorum. Neyse gördüğüme sevindim. Yeterince oyalandım. Ben gidiyorum.
görsel
pennywise.
çizim: faber-castell çizim kalemleri, rotring 500
renklendirme: photoshop.
not: eller çok kötü biliyorum, "güzel el çizmek için yarım saat manyak gibi cebelleşme" perileri uğramayınca üşendim.
pennywise.
çizim: faber-castell çizim kalemleri, rotring 500
renklendirme: photoshop.
not: eller çok kötü biliyorum, "güzel el çizmek için yarım saat manyak gibi cebelleşme" perileri uğramayınca üşendim.
150 yıllık geleneği sürdüren insandır.
muhtemelen geceleri işlikle uyuyup
işine sefer tası ile gidiyordur.
cebinde mendil bulmanız mümkün olup,
yazları şambel ile denize girmesi muhtemeldir.
çorba içerken bıyıklarını bulaştırıp,
doyduktan sonra da sofra bezi ile ağzı siler.
sağ arka cebinde kahverengi derili anahtarlık olup,
gömleğinin cebinde tarağını taşır.
muhtemelen geceleri işlikle uyuyup
işine sefer tası ile gidiyordur.
cebinde mendil bulmanız mümkün olup,
yazları şambel ile denize girmesi muhtemeldir.
çorba içerken bıyıklarını bulaştırıp,
doyduktan sonra da sofra bezi ile ağzı siler.
sağ arka cebinde kahverengi derili anahtarlık olup,
gömleğinin cebinde tarağını taşır.
Grubu Led Zeppelin gibi kendisi de balonun önde gidenidir. Bir Blackmore asla değildir.
gidip dangalak dangalak seçimler yapıp gelip burda ağlama.
Bak pampa. Normalde ciddiye alıp cevap vermem ama ben sustukça siz coşuyorsunuz. Sırf o yüzden, millet ne olduğunu bilsin diye yazıyorum. Daha 2 3 gün önce. Otoyıkamacı kankanla birlikte yine kumpas kurdunuz. Biriniz başlık açtı, diğeriniz başlığa gelenlere hakaret etti, laf soktu. Yine aynı mevzuda, iyi parti ile alaka bi hadisede bana cevaben dansöz dedin. Şimdi baktım başlık da yok, benim entry de yok. Senin başlığa girip aramadım.
Reelde bana biri lan dedi diye 2 ay sadece çorba içti. Bana da ceza verip 5 sene ertelediler. 5 sene doldu ama ben de bu süreçte mümkün olduğunca öfke problemimi yendim. Kızlarım büyüdü, ben de bıçkın delikanlı modundan kız babası moduna girmeye çalışıyorum. Hala tam başaramadım ama yüzde 70 düzeldim. O yüzden bana dansöz diyen adamın, kurban kıstaslarına uygun vaziyette kafasını gövdesinden ayırırdım. Allah şahidim ayırırdım. Artık yapmıyorum.
Sordun diye cevap veriyorum. Tehdit ya da hakaret olarak algılama. Algılasan da fifimde değil. Sadece bil istedim.
Edit: ayrıca ne kadar çaylak olduğunun bir önemi yok. Zaten 88 tane hesabın var. Biri çaylak olunca öbründen giriyorsun. Çok da şeyapma.
Reelde bana biri lan dedi diye 2 ay sadece çorba içti. Bana da ceza verip 5 sene ertelediler. 5 sene doldu ama ben de bu süreçte mümkün olduğunca öfke problemimi yendim. Kızlarım büyüdü, ben de bıçkın delikanlı modundan kız babası moduna girmeye çalışıyorum. Hala tam başaramadım ama yüzde 70 düzeldim. O yüzden bana dansöz diyen adamın, kurban kıstaslarına uygun vaziyette kafasını gövdesinden ayırırdım. Allah şahidim ayırırdım. Artık yapmıyorum.
Sordun diye cevap veriyorum. Tehdit ya da hakaret olarak algılama. Algılasan da fifimde değil. Sadece bil istedim.
Edit: ayrıca ne kadar çaylak olduğunun bir önemi yok. Zaten 88 tane hesabın var. Biri çaylak olunca öbründen giriyorsun. Çok da şeyapma.
her namuslu kadın temiz midir. her temiz kadın namuslu mudur.
(img:#2219642)
göstersene şu hakaretleri bi, merak ettim.
50 tane nickle gelmiş gelmiş, silik yemiş tip beni kendisine hakaret etmekle sucluyor.
sen kimsin ki ben sana hakaret edeyim, buna degecegini mi dusunuyorsun?
gozumde gay taklidi yapan, kelimelerin imlasıyla oynayıp komik oldugunu zanneden zavallının tekisin.
göstersene şu hakaretleri bi, merak ettim.
50 tane nickle gelmiş gelmiş, silik yemiş tip beni kendisine hakaret etmekle sucluyor.
sen kimsin ki ben sana hakaret edeyim, buna degecegini mi dusunuyorsun?
gozumde gay taklidi yapan, kelimelerin imlasıyla oynayıp komik oldugunu zanneden zavallının tekisin.
bir kere baştan söyleyeyim, bunu ilk kez yapacaksanız asla hayat kadınıyla yapmayın. hele genelevdeki porsumuş orospularla hiç yapmayın. biraz mideniz olsun. kendinize saygınız olsun. eskortlar genelevdekilere göre daha temizdirler ama onlarla da yapmayın. ilkler her zaman önemlidir. sevdiğiniz, değer verdiğiniz, ona karşı bir şeyler hissettiğiniz partnerinizle bu eylemi yapın. ilk olacağı için amatörlük kaçınılmazdır. öncelikle öpüşeceğiniz zaman ve ortam çok önemlidir. sessiz ve baş başa kaldığınız bir ortamda bunu yapın. zaman mefhumunuda iyi ayarlayın. dişler temiz, önceden yoğun kokulu yemekler yenmemiş olsun. romantikliğin yükseldiği, kalp çırpınışlarının hızlandığı, bakışmaların yoğunlaştığı, iç güdünüz '' ha işte doğru zaman'' dediği zaman partnerinize yavaş yavaş yaklaşın. ama hayvan gibi dalmayın. kız kaçmıyor bir yere. bu söylemimle eril tarzda yazmış olabilirim ama kızlar içinde geçerli. her neyse. ilk olacağı için çok heyecanlanabilirsiniz. ağzınız heyecandan kuruyabilir. bunu iyi ayarlayın. sakin olun ve kendinizi ortamın ambiansına kaptırın.
dudaklarınız birleştiğinde yavaş yavaş öpücükler kondurun. yine nazik olun. lahmacun yemiyorsun amına koyim. sakin ve kibar. ilk öpüşmenizde dil kullanmamaya özen gösterin. çünkü öpüşmede amatörsünüz. birbirinizi tartın ve tarzınızı keşfedin. öpüşmeyi ileriki boyutlara geçirecekseniz o zaman dil kullanabilirsiniz. öpüştüğünüz sırada elleriniz boş durmamalıdır. partnerinizin yüzünü kavrayabilir, saçını okşayabilir, göğüslerinde gezebilirsiniz. yine burada kendinizi tartmanıza bağlı. partneriniz çekingen tavırdaysa bu hareketlerde sakın ola haddi aşmayın. gözlerinizi kapatın. arada bir geriye çekilerek hafif bakışmalar ortamın ateşini arttıracaktır. sert öpüşmeyin. dişlerinizin çarpmamasına dikkat edin. dişler çarparsa öpüşmedeki randıman azalır. ilk olacağı için elbette bunları deneyimleyeceksiniz. tecrübe kazanacaksınız.
öpüşmek karşı partner ile duygu alışverişidir. birbirinize olabildiğince yakın temas halindesiniz. birbirinizi hissetmenin doruk noktasıdır. bu eylemi yukarıda anlattıklarım gibi doğru yapın ve kendinizi nirvanada bulun. bol şanslar güzel kardeşlerim.
görsel
dudaklarınız birleştiğinde yavaş yavaş öpücükler kondurun. yine nazik olun. lahmacun yemiyorsun amına koyim. sakin ve kibar. ilk öpüşmenizde dil kullanmamaya özen gösterin. çünkü öpüşmede amatörsünüz. birbirinizi tartın ve tarzınızı keşfedin. öpüşmeyi ileriki boyutlara geçirecekseniz o zaman dil kullanabilirsiniz. öpüştüğünüz sırada elleriniz boş durmamalıdır. partnerinizin yüzünü kavrayabilir, saçını okşayabilir, göğüslerinde gezebilirsiniz. yine burada kendinizi tartmanıza bağlı. partneriniz çekingen tavırdaysa bu hareketlerde sakın ola haddi aşmayın. gözlerinizi kapatın. arada bir geriye çekilerek hafif bakışmalar ortamın ateşini arttıracaktır. sert öpüşmeyin. dişlerinizin çarpmamasına dikkat edin. dişler çarparsa öpüşmedeki randıman azalır. ilk olacağı için elbette bunları deneyimleyeceksiniz. tecrübe kazanacaksınız.
öpüşmek karşı partner ile duygu alışverişidir. birbirinize olabildiğince yakın temas halindesiniz. birbirinizi hissetmenin doruk noktasıdır. bu eylemi yukarıda anlattıklarım gibi doğru yapın ve kendinizi nirvanada bulun. bol şanslar güzel kardeşlerim.
görsel