bugün

sevdiği entry'ler

farkındalıklarım

Eskiden anlamlandıramadığım şeylerin üzerine çok giderdim. insan, durum, olay her neyse. Bunları o karmaşık küçük kafamın içinde ne çok düşünmüşüm ve kendimi yormuşum. Şimdi anlamlandırabiliyorum bunların hepsini. Anlayış gösteriyorum, saygı duyuyorum ve kabul ediyorum. Keşke bu kadar yormasaymışım kendimi. Bu kadar küçülmeseymişim içimde. Hepsi geçti ve bitti. Bazen hala düşünüp üzüldüğüm şeyler oluyor ama hayat böyle bir şey diyorum ve geçiyorum. Yaşımın gerekliliklerini biraz fazla düşünerek ve düşerek yaşadım bu kadar. Her şeye rağmen mutlu hissediyorum ve mutlu kalacağım.

geniş omuzlu uzun boylu kumral erkek

Bu mükemmel kombinasyona ekleme olarak yeşil ya da ela göz,kıvırcık saç, kılsız tüysüz, kova ya da aslan burcu olmasını da eklemek istiyorum.
Rabbim naaasip et. Amin.

sözlükte yazmak boş iş midir sorunsalı

Aslında değildir. Bilgi birikimlerini veya yaşadığınız bir olayı buraya yazarak beyin jimnastiği yapıyorsunuz. Hem rahatlıyor hem de mutlu oluyorsunuz. Hep geyik olunca biraz sıkıntı ama.

kavanozu açamamak

Hüzünlendirir.

--spoiler--
Açamazsan güçlü ellerimle ben açarım, her lahmacun canın çektiğinde ben ısmarlarım. Üzülme küçüğüm
--spoiler--

Denilesi hadisedir.

nervio

görsel

duşta öpüşmek

görsel

hayat 40 yaşında başlar

katılmadığım bir söz. 40 yaşına gelmeden ölenlerin hayatı hiç başlamamış demektir öyleyse. hayattayken hayattan zevk almak lazım.

kalemi güçlü yazarlar

maalesef asla olamadım.

uzatıp, devrik cümle kurup duruyorum.

kısa ve net şekilde anlatabilmek vardı istediğimi ama olmuyor. kelimelerim bitiyor.

uyuzvetatli

Sanırım ben de öyle.

nervio abla

Vay anam vay neler dönmüş serhatcım ya!

Yanaklar, bacaklar, götler ne oluyor la burada?

Seks olmuş hep buralarbxxnxmsmm.

Evet

mesajlaşılan kızın 30 yaşında nine çıkması

30 yaşındaki kız nineyse 40 yaşındaki kadın fosil olmuş oluyor desenize. Bence acımasız bir yorum. 30 yaş gençliğe adım atmaktır.

nervio abla

Kızım yaşımı niye yazıyorsun sen her konuştuğumuzu yazacak mısın böyle sjdj
bunlara malzeme verme yenisin bak öğren bunları..
Neyse ablan kurban olsun sana. *

nervio abla

Saçma bir başlık evet.

Ayrıca Yüz yanağı mı… uyuzvetatlı Allah seni napmasın e mi cjdjd

hiç evlilik teklifi almamış kadın

Ben evliliği Rus ruleti gibi görüyorum. Şansın varsa beynin dağılmıyor.

kiprikleri uzun olan erkek

Erkekte uzun kirpik olur da kıvrık olanı kadınlara haksızlıktır ya. mesela Benimkiler ok gibi dümdüz, bir de inatçı ki kıvırsam da asla tutmuyor… evet o yüzden erkeklerin de doğal kıvrık kirpiği olmamalı jfjd.

yazarların yazarlar hakkındaki analizleri

150 entryli çömezi analiz edecek değiliz hele sen önce eski nicklerini bi dökül.

üşümek

Eşimin profesyonel olarak icra ettiği durum. Az önce kalorifer(merkezi) çalışan evde klima açtık. Sıcak su torbası da istemesi olası. Tüm bunlara rağmen biliyorum ki yatarken ayaklarını totoma dayayacak ısıtmak için ve ikisi de buz gibi olacak.
© copyright 2005 - 2026