bugün
- ben geldim naneler13
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması32
- sssilvermist22
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- deccal'in sozluge gelmesi10
- claudian clouds kadındır12
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
- lionel messi10
- anın görüntüsü17
- cilgincapkin13
- bir ay çaylak olmak4
- ben senin yerinde olsam5
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem2
- en sevilen su markası3
- şu anda çalan şarkı2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- arkadaşlar bi bakar mısınız2
- sözlükteki kavganın amacı5
- hiyeroglif dilleri2
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- mutlu ama uzak olsun3
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- sakız falı2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- suca suruklenen cocuk7
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- aşık olmak2
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- temmuz6
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- aslan3
- as maca'yi 90'a asmak2
- düşün ki o bunu okuyor8
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- sokak köpeği3
- yorgun mermi13
- futbol6
- burhaniye6
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- liseliler için uyku vakti3
entry'ler (23)
yatırımlarımla şahlandığım btc borsasıdır. kendisinden çok memnunum.
filmin güzel olacağına inanıyorum. usta oyuncular var (bkz: cengiz coşkun), (bkz: haluk piyes), (bkz: vildan atasever) cuma günü göreceğiz bakalım.
Hayret edilesi bir durum bence altından bir şey çıkmayacak. Boşuna bu kadar meraklandırdık kendimizi.
beklediğim gibi bir filmdi. güzeldi, komikti, eğlenceliydi. daha iyi olur muydu? evet olurdu. daha iyisi de serinin dördüncü filmi olur artık.
sağlıkla huzurla mutlulukla yaşar. en önemlisi de sağlık. bazı insanlar zayıflamak için sağlıksız yöntemler deniyor. halbuki metacartin diye bir şey var. sporla ve iyi bir diyet programıyla daha sağlıklı yaşamak mümkün.
Dün Binali Yıldırım tarafından Dolmabahçe Sarayında karşılandı. Kendisiyle 1,5 saat görüştüler. Bu adam gibi her başkanla anlaşabilen insanlar lazım bize.
ekrem imamoğlu beton adam beton ekrem müteahhit daha sayıyım mı ?beylikdüzündeki sayısız inşaat projeleri çevrenin katliam öncüsü beylikdüzüne bu adam beton dökmekten başka hiç bir iş yapmadı yapamazda şimdilerde ise istanbul adayı ne işi var istanbulda.
Son gülen iyi güler dediğim nokta. Burada akp oy oranlarını arttırdı ve muhalefet halen bunu zafer olarak görüyor. Ama bilmiyorlar ki 31 martta istanbul'u Binali alacak ve son gülen iyi gülecek.
çok yerinde bir hareket olduğu taraftarıyım büyük ihtimalle böyle düşünmeyenlerde olucaktır
ne varki bu her yerde olağan bir durumdur sayın binali yıldırım ın istanbul büyükşehir belediyesi başkanlıgı adaylığını kazandığından sonra bu öldülü ne kadar hakettiğini göreceğiz.
ne varki bu her yerde olağan bir durumdur sayın binali yıldırım ın istanbul büyükşehir belediyesi başkanlıgı adaylığını kazandığından sonra bu öldülü ne kadar hakettiğini göreceğiz.
Yönetmen koltuğunda Yücel Yolcu’nun oturduğu filmin kadrosunda Metin Akpınar, Cihan Ünal, Erkan Can, Güven Kıraç, Nilgün Kasapbaşoğlu, Zuhal Yalçın, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu, Selahattin Taşdöğen ve Burak Tamdoğan gibi isimler var.
wsop'u indirdin mi yazmış arkadaşım. poker oynayacağız beraber günlerdir uyumadan oynamaya devam ediyor. ne bağladı cocugu bu kadar bilmiyorum.
izmir ve göztepe denince akla gelen.
evlenmezdim ama çıkardım.
azdır. çok az.
doğrudur.
bugün öğrenci evimize kullanmadığı eşyaları letgo üzerinden veren nermin hanımın da mesleğidir aynı zamanda. teşekkür ederim.
eğlenceli bir yapım. izlenesidir.
1969 yapımı bir ken loach filmi. hikayesi ve oyuncuğuyla en iyi ken loach filmlerinden biri.
arkadaşları tarafından charlie brown'a yakıştırılan kısaltma. banada oldu aynı şey.
yokluğunda insanın başına saksı düşecekmiş, yıldırıma tutulacakmış gibi hissettiren.