bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri11
- enteresan beddualar9
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- seni hayata bağlayan şey8
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- dövmesi olan yazarlar6
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- kendini beğendirmek2
- nervio'nun kedi kumu5
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- türkiye a milli futbol takımı14
- siz yazın ben yatıyorum3
- kimseyle tanışamamak2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- treni kaçırmak5
- sevgilisini paylaşan adam3
- ankara mı istanbul mu9
- vurduran erkek davranışları3
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- platonik aşk5
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- berberlere zam gelmesi7
- gavat bir insan olmak3
- erkeklerin akılsızlıkları9
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- crrc corporation3
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- köle isaura2
- 0 gol 0 puan2
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- jd vance2
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- 13 seçim kaybetmedim7
entry'ler (80)
rüşvet yiyen, solcu, kendini kültürlü çağdaş gören.
bunu diyen gaydir.
yaşanmış olay. küçükköy meydanı, gümüş restaurant parkı. (01.08.2011 saat:13:58)
yaşlı amca: oğlum sigaranı başka yerde içsen. camiden bir sürü insan çıkıyor, oruçlular var aralarında, özenirler.
saygısız itne: amca bu ülkede özgürlük var.
şovenist kamil: ozaman bende özgürüm seni dövmeğe. pataküte pat pat..
yaşlı amca: oğlum sigaranı başka yerde içsen. camiden bir sürü insan çıkıyor, oruçlular var aralarında, özenirler.
saygısız itne: amca bu ülkede özgürlük var.
şovenist kamil: ozaman bende özgürüm seni dövmeğe. pataküte pat pat..
eğer doğruysa, ilerleyen yorumlarda psikiyatriste gideceğim entrydir. eğer haklı çıkarsa, uğruna kurban kestireceğim, arkadaşın girdiği entrydir.
kuranın cehenneme gideceğini kesinleştirdiği cümledir. zira şirk işlemiştir.
oruç tutumuyorum bende. ama yolun ortasında ağzına yarrağı alır gibi oruçlu insanların karşısında sigara içen, ipnelerin dayak yemesi hoşuma gidiyor. bence yanlış bişi, dövülmemeli, sigara götünde söndürülmeli.
allah cümlemize hayırlısı ile bit'atlardan uzak, hayırlı bi ramazan geçirmeği nasip etsin
kökü maymunlara dayanan, allahın varlığını inkar eden sözüm ona pisliklerin, dindarların onları hoşgörmelerine rağmen, kindarlıklarını küstüğü cümledir.
Şeriat, kuranı kerimin hülasasıdır. zira asıl itibari ile insanın bireysel olarak yaşantısınız düzenler. sadece bir iki husus, yargılama konusunda karar verir. bu bilmemnesine fare zehiri ile kezzab döktüğüm sözde dindarlar, madem şeriata inanıyor ve onu getirmek istiyorlarsa önce devletin tüm varlığının, vatandaşa eşit dağıtıldığı kaidesinden başlamalarını istirham ederim.
insanın bazı günahlardan sadece o aya hürmeten kaçınması, oruç tutmasa bile bu saygısından dolayı sevap kazanmasını isteyen kişilerin kurduğu cümle.
Evin tek erkek çocuğu olduğumdan bil muteber övünüp durduğum. ancak ablamların evlenip bu diyarlardan göçetmesi vesilesi ile bütün cam silme halı silkeleme, onu çek bunu çekme, perdeyi ters taktın. mobilyaların yerlerini değiştirme gibi işlerin başıma kalmasının genel adı.
Benim korkularımm vardı gökyüzüne savurdum.
Yüksek dağlardan yağdı.
Seni seviyorum demekten korkanlardan asla değilim.
Kelimelri kolayca harcadığımıda sanmıyorum.
Ama seniş cebimde kalan son paradan bile daha kolay harcaya bilirim.
Beni bilirsin seni kendi ellerimle sevmesini severim!!!
Yüksek dağlardan yağdı.
Seni seviyorum demekten korkanlardan asla değilim.
Kelimelri kolayca harcadığımıda sanmıyorum.
Ama seniş cebimde kalan son paradan bile daha kolay harcaya bilirim.
Beni bilirsin seni kendi ellerimle sevmesini severim!!!
uki akrabalarımın ve ailemin beni çağırdığı isim. circassian çerkesdir.
dividi, dividi pıleyır. kılima, meyve kokteyli , rahat deri koltuk, sigaram, küllük ve yalnızlık.
yıllarca aynı oda da kalıp, herşeyini paylaştıktan sonra, arkadaşlığın 12 inci yılından sonra eşcinsel olduğunu öğrenmek.
ya baştan aşağı bit'at. uydurma. safsata. falan filan. sadece kuran ve sünnet. gerisinin hepsinin ben....
abd'nin islama karşı hoşgörüsü vardır, demek ve buna inanmak, aziz yıldırımın koyu beşiktaşlı olduğunu iddia etmek kadar hayal bir durumdur. kabeyi yıkmamasının sebebi, hoşgörüden değil, götünün yememesindendir.
organ üretebilmek amk. her sabah çocukluk arkadaşımın ayaklarının olmıyışını görmek, uçaktan düşüpte, götü eiffel kulesine denk gelmiş bir insanın yaşadığı acı gibi, aynı acıyı yaşamamak.
yüzlerce kişi arasından, camide iki polis tarafından göz altına alınıp işkenceye maruz kalıp ayak ve el tırnakları söküldükten sonra, yine aynı camide seslenirken, ey benim azaba uğramama vesile olan şerefsiz müslümanlar diye cümle kurabilen tek erkek vaiz.
evet museviler üstündür. dünyadaki her müslüman gelip israile bir kova su dökse bogulacaktır ipneler. evet museviler üstündür. kendi insanını aşağılama tarzındaki cümleleri kuran pisliklerden de üstündür.