bugün
T
tunnea122 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
T
tunnea125 yıl önce
ekonomik kriz var diye ak partiyi suçlayan tip
(bkz: marslılar varken akapeyi suçlamak) (bkz: hiçbi hata yapmayan akape)
T
tunnea125 yıl önce
kafes dövüşüne çıkılmak istenen kişi
Bu bir siyasetçi olabilir, bir futbolcu olabilir, şarkıcı olabilir, tanıdığınız biri olabilir. Hayali güzeldir, hele hele o isimle bir karşı karşıya gelirsem kafes dövüşünde kafasını bütün parmaklıklarda gezdiririm. 1vs1 de beni alma imkanı yok.
T
tunnea125 yıl önce
geçmediğiniz köprülerin parasını ödüyoruz yalanı
geçince alınıyor para. geçmeyen biri nasıl olur da para öder?
T
tunnea125 yıl önce
mühendisliğin başa bela olması
başımdaki durum. yıılarca en iyiyi, en ucuz ve en kolay yoldan elde etmek için sürekli heesap kitap yaptıktan sonra, hesap kitap yapmadan duramamaktır. bu şahane cumartesi gününde ne film izlemek ne dışarı bakmak ne yemek yemek kesmedi. oturdum bi … devamını gör
T
tunnea125 yıl önce
akplilerin a101 bim şok boykot kampanyası
akplilerin dost ateşi açtığı eylem, ama yorumlara bakılırsa bu sefer bir birlik olamamışlar. https://twitter.com/Erdem0zveren/status/1355786914566176768
T
tunnea126 yıl önce
sahibinden com daki ilginç ilanlar
--`spoiler`-- Etlerin basında durur, ters yüz edileceği zaman havlayarak haber verir. Kesinlikle yemeye kalkışmaz. --`spoiler`--
T
tunnea126 yıl önce
kanal istanbul
bugün hıncal ağbi nin yazısında çılgın proje olarak nitelediği başbakan ın istanbul için düşündüğü projedir. (bkz:kendilerine bağladılar fortumu)
T
tunnea126 yıl önce
sahibinden com daki ilginç ilanlar
--`spoiler`-- Etlerin basında durur, ters yüz edileceği zaman havlayarak haber verir. Kesinlikle yemeye kalkışmaz. --`spoiler`--
T
tunnea126 yıl önce
2020 yi bir görselle karşıla
(bkz: bırakın gelsin gel hele gel )(img:#1945589)
T
tunnea127 yıl önce
dolar düşerken sesi çıkmayan laikçi
4 lerden 6 liralara düşünce sesi çıkmayan laikçidir.
T
tunnea127 yıl önce
bir yoruma eksi verme kriteri
(img:#1856064)
T
tunnea127 yıl önce
akp türkiyesi vs chp türkiyesi
(img:#1855730) Eskisi ile yenisi arasında çok fark var.. Bu resimden ne çıkarabilirsen artık..Fotoğraflar konuşsun
T
tunnea127 yıl önce
istanbul büyükşehir belediyesi nin borcu
Tamı tamına 27 milyar liradır. Bütçesinden çok çok fazladır. Aktrollere tüyo vereyim; 'bu borç 18 günlük Ekrem başkanlığında oldu' desinler. ~swh~
T
tunnea127 yıl önce
sözlükte kavga çıkacak gibi olması
iplerin inim inim incelmesi kaynaklı tahmindir. Sadece bu gece için 4 potansiyel görüyorum. Sonra ben ifşacı olacağım ama olsundu. ikiyüzlülüğünüze nefretim maksimum seviyede şu an. Sözlüğü ateşe veresim var.
T
tunnea127 yıl önce
recep tayyip erdoğan
hali hazırdaki başbakanımız ve adalet ve kalkınma partisi genel başkanıdır.
T
tunnea127 yıl önce
sigara içiyormuşsunuz içtirtmem
Bir kel mahmut sözü. Dördüncü murad bunu beğendi.
T
tunnea127 yıl önce
anın kedisi
(img:#1052517) biri kedi mi dedi? entelpipo şaşırtıyon beni, sende seviyon kedi.
T
tunnea127 yıl önce
bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar
Suyu para ile satmasıdır. 100 tl verip yemek yesen 20 kuruşluk suyu 2 tl ye satar sana.
T
tunnea127 yıl önce
allah
islam'ın olmazsa olmazı. hakkındaki kesin olan iki şeyden ilki arap mitolojisindeki ay tanrısı olması. iyimser ve spiritüalist bir bakış açısıyla bakarsak, dönemin arap önderlerinin "insanlığın evrensel bilinci"ne atıf yapmak için seçtiği bir isim … devamını gör
T
tunnea127 yıl önce
anın kedisi
(img:#1052517) biri kedi mi dedi? entelpipo şaşırtıyon beni, sende seviyon kedi.
T
tunnea127 yıl önce
anın kedisi
T
tunnea127 yıl önce
suriyeliyim 1200 tl mülteci yardımı yetmiyor
Evet yetmiyor bu Ne amk ya.
T
tunnea127 yıl önce
günaydın amk
her sabah uyandığımda kullandığım cümle.
© copyright 2005 - 2026