bugün
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi15
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması15
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- 2026 dünya kupası26
- beni de gammaz yapın3
- kadınların piç erkek tercihi4
- futbol21
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek3
- saraca finch house9
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- seven filminde kutunun aras kargoyla gelmesi2
- değersizlik hissi5
- yeni yazarlara öneriler7
- tatile giderken götürülen ilaçlar3
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı7
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
- türbanı yasaklamak bir hataydı3
- hegel diyalektiği vs marx diyalektiği2
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler7
- dünya19
- iltica3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- milyonların temmuz zammı netleşmesi5
- arjantin'in elenmesi2
- deniz göktaş37
- belçika5
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek4
- amerika birleşik devletleri6
- meksika9
- ingiltere5
- raikagetokatlayan6
- ragnar rockefeller38
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı5
- atatürk'ün istiklal madalyasını iptal etme planı4
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller5
- yeni yazar taklidi yapan eski yazar fake leri6
- modern haşhaşiler2
- 5 temmuz 2026 hüseyin çelik'in akp açıklaması2
- ebola salgını2
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl3
- vay vay vay gocu abim hoşgeldin2
- günün şiiri20
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- zihni göktay7
- ofsaytımsı3
- ispanya4
- togg limuzin4
- saraca biraderin dönmüş olması2
- portekiz2
entry'ler (15)
Markasını bile hatırlamadığım kahverengi, metal ve 0.5 uçlu kalem, Faber Castell boya takımı, beslenme çantasından çıkan muz ve renkli peçete.
Tasvip etmediğim durumdur. ama benim Tasvip edip etmediğimi kim sallayacak? orasını da ben siklemem.
Doritos ve çiğ köfte uyumu denen bir şey varmış. bunu Ben de yeni keşfettim. ilk başta önyargılı davrandım ama yiyince ön yargılı davranmamam gerektiğini anladım. Bana göre en güzel ikililer Doritos ve çiğ köftedir bundan sonra.
istanbul ve Gebze arasında sıkışmış istanbul'un bir ilçesidir. hiç gitmedim görmedim, gidip görmek de istemem.
Uludağ sözlükte olan durumdur. çaylağız diye ezikleyip durmayın lan!
Duyulabilecek en güzel sözlerden bir tanesidir. tabii ki yerim hep yerim.
Her şeyden önce bir yabancı dil öğrenmek gerekiyor. ondan sonra yabancı kadın bulunur. her şey uygunsa evlenilir ve gidilir. mantıklı mı Evet mantıklı.
Demek ki erkin koray'ın ölümüzyle ilgili entry'i uludağ sözlüğe girmekte varmış. Yattığı yer incitmesin. Değerli sanatçılarımızdandı.
Ah bir de kalın bacaklıysa ve o göt jöle gibi lambır lumbur oynuyorsa öff izlemeye doyamazsın.
Artık buna bile üşeniyorum. Çünkü sonu hep aynı bitiyor. Biraz konuş ve sonra engelle gitsin. Sonra yenisine geç derken hayat yoruyor aq
Götüyle o telefonu masadan alıp giden kız, elimi götüyle tutup beni parka bile götürebilir.
Tırnağımın ucu ağrısa özel hastaneye koşardım. Geçen haftaya kadar böyleydim. Ama muayene ücretinin 1100 tl olduğunu öğrendikten sonra ve muayene olduktan sonra soluğu şehir hastanesinde alan kişiyim artık aq.
Evdeyim evde evde kahvemi içiyorum. Hava çok sıcak sıcaktan bayılıyorum.
Ben de ona bakarım. Nasıl gülümsemesi önemli yani alaycı mı sonraa seksi mi nasıl bakıyor ulan bu kız?? Neyse hemen telefonumu açar ağzımda yüzümde sümük mü var aq diye bakarım. Yoksa gider ne gülüyon derim.
Çünkü bizim müşteri potansiyeli az. Kızlar birimizden ayrılır hemen bir başka bulur. Onlar için yarabandı ve yeni hayatlar bol bol. Bizim az amk az işte sinirlendirmeyin adamı.