bugün
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler11
- fatma betül sayan kaya55
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi9
- futbol18
- türkiye33
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- tayt3
- habersiz gelen misafir4
- kendisiyle övünen insanlar13
- arkadaşlar kahve fotolarımdan ne istiyorsunuz3
- stanley termos5
- uefa uluslar ligi8
- bir derdim var4
- muhallebici açıyoruz isim önerileri12
- haftanın günleri2
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek5
- sözlükten bir kıza basmak2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- ne kadar yaşlısın16
- queen ravenna adlı yazar10
- yağmur yağarken boş sokaklarda yürümek3
- peugeot 206 reklam filmi2
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- trt tarafsız olmalı13
- ismet gurbuz4
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- muslettin amca3
- fon madurları2
- beyefendi olmak3
- prinzenrolle3
- evlilikte özgürlük3
- asrın soygunu21
- italya15
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece5
- almancı mehdi3
- yunan basınından türkiye itirafı2
- birinin seni hiçbir şey bilmiyor sanması3
- ihtiyacı olmadığı halde alışveriş yapan insan4
- bu nasıl hava lan7
- yavudilerde kadın2
- tulumba tatlısı3
- özelden küfür eden sözlük kızı4
- fon olaylarında adı geçen şahıslar4
- muhallebi kıvamı3
- leblebi kurabiyesi3
- damla sakızlı muhallebi3
- allbea'ya albela diyen hadsiz3
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- nokia 6600 denince akla gelenler5
entry'ler (64)
yıldız teknik üniversitesi iş hukuku hocasıdır.
yaşı başını almıştır. rektör seçimlerine girmiş lakin kazanamamıştır.
THY de danışmanlığı ile ilgili hep anektod anlatır.
dersinde sakız çiğnenmez. telefonlar sessiz konumuna alınıp gözönünden kaldırılır.
tam bir askeri disiplin vardır.
bırak konuşanı, eğer sırıtan birisini görürse.. en yüksek sesle
"uşağın mı var burda!" diye bağırır.
ders dışında "Sebastian! gazetemi ve terliklerimi getir" dalgasına maruz kalmaktadır.
bilgi düzeyi çok yüksektir.
şahsi kanaatim; bilgi düzeyi ile uyandırdığı hayranlığı Egosu ve ukelalığı yüzünden sıfıra indirmektedir.
yaşı başını almıştır. rektör seçimlerine girmiş lakin kazanamamıştır.
THY de danışmanlığı ile ilgili hep anektod anlatır.
dersinde sakız çiğnenmez. telefonlar sessiz konumuna alınıp gözönünden kaldırılır.
tam bir askeri disiplin vardır.
bırak konuşanı, eğer sırıtan birisini görürse.. en yüksek sesle
"uşağın mı var burda!" diye bağırır.
ders dışında "Sebastian! gazetemi ve terliklerimi getir" dalgasına maruz kalmaktadır.
bilgi düzeyi çok yüksektir.
şahsi kanaatim; bilgi düzeyi ile uyandırdığı hayranlığı Egosu ve ukelalığı yüzünden sıfıra indirmektedir.
evet cumhur başkanı 2 numarayı atamıştır..
bir arkadaşın msn listesi;
kızlar, arkadaşlar olarak iki ayrı listeden oluşuyordu.
onunla ilgilenen bir kız arkadaş vardı. msn listesini tesadüfen gördü mü ne, kız anında kilometrelerce uzaklaştı o cocuktan.
kızlar, arkadaşlar olarak iki ayrı listeden oluşuyordu.
onunla ilgilenen bir kız arkadaş vardı. msn listesini tesadüfen gördü mü ne, kız anında kilometrelerce uzaklaştı o cocuktan.
save cok kullanılır...
dacia reklamında, arabayı beğendi halde fiyatını ucuz bulan kızın, arabayı görünce söylediği cümle.
--spoiler--
Ellerinde hassasiyet, bileklerinde ağrı oluşmuş
Polis memurları Muhammed Mustafa Gülcan, Ahmet Özdemir ve Ahmet Güler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmotoloji Kliniğine başvurarak Dr. Hüseyin Öztürke muayene oldu. Polis memurları Gülcan, Özdemir ve Güler yapılan muayeneleri sonrasında hazırlanan genel adli muayene raporunda, genel durumlarının iyi ve şuurlarının açık olduğu belirtildi. Polis memurlarından birinin sağ elinde hassasiyet, bir diğerinin sağ el bileğinde ağrı, bir diğerinin ise sol el birinci ve üçüncü parmaklarında ağrı tespit edildi. Kocayı neredeyse öldüresiye döven polis memurları, kendilerinin saldırıya uğradıkları iddialarına dayanak olarak bu raporları, savcılık dosyasına sundu.
--spoiler--
http://www.medyatutkunu.c...lislerin-elleri-incinmis/
evet beklenen olmus. bir nevi, dayak atanların, dayak yedigi raporlanmıştır.
Polis memurları Muhammed Mustafa Gülcan, Ahmet Özdemir ve Ahmet Güler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmotoloji Kliniğine başvurarak Dr. Hüseyin Öztürke muayene oldu. Polis memurları Gülcan, Özdemir ve Güler yapılan muayeneleri sonrasında hazırlanan genel adli muayene raporunda, genel durumlarının iyi ve şuurlarının açık olduğu belirtildi. Polis memurlarından birinin sağ elinde hassasiyet, bir diğerinin sağ el bileğinde ağrı, bir diğerinin ise sol el birinci ve üçüncü parmaklarında ağrı tespit edildi. Kocayı neredeyse öldüresiye döven polis memurları, kendilerinin saldırıya uğradıkları iddialarına dayanak olarak bu raporları, savcılık dosyasına sundu.
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
tabii ki bir alex değil.
(bkz: Rıdvan Dilmen)
(bkz: Rıdvan Dilmen)
anlamadan, dinlemeden diye başlayan, nereye böyle adlı nazan öncel şarkısının ilk kelimesi.
tarkan düet yapmıştır
tarkan düet yapmıştır
gümbet-bodrum.
--spoiler--
Gaziantep Ulu Camiinde düzenlenen törende Başbakana, Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türküm diyemeyen Başbakan utansın. .sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesinde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
--spoiler--
hayır, ben burda hakeret iceren bir söz de göremiyorum hani. dahasi var da gazetede mi yazmiyor...
yoksa bunlardan biri hakaret mi sayiliyor.
Gaziantep Ulu Camiinde düzenlenen törende Başbakana, Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türküm diyemeyen Başbakan utansın. .sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesinde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
--spoiler--
hayır, ben burda hakeret iceren bir söz de göremiyorum hani. dahasi var da gazetede mi yazmiyor...
yoksa bunlardan biri hakaret mi sayiliyor.
ooov çok cahiliz, hemen 50 üniversite daha açalım.
istanbulda motorsiklet skuter kiralanabilinecek yerlerdir. sözlük yazarlarının aydınlatmasına ihtiyaç hasıldır.
tunceli de bir cafe ismi.
gerekirse suriye'ye dalarım diyen türkiye'ye rusya'nin, hooop birader! demesidir.
şöyle bir entry vardı.
(bkz: burnuma kötü kokular geliyor)
(bkz: burnuma kötü kokular geliyor)
hayır,linkte haberin altında millet,
ailecek biniyoruz doğru bir uygulama diyen de, ucu gözükmüyor bi problem yok özgürlük diye tartışanlar gırla gitmiş.
amerikanın da hali bizim gibi işe bak.
ailecek biniyoruz doğru bir uygulama diyen de, ucu gözükmüyor bi problem yok özgürlük diye tartışanlar gırla gitmiş.
amerikanın da hali bizim gibi işe bak.