bugün
- morkstar yazdı bunu6
- firavun neden helak oldu5
- dünya50
- karton toplayan çocuk4
- bayana hesap ödetmek4
- gocu32
- gocunun elleri9
- benzin zamlarına laf edemeyen ak çomarlar3
- anın görüntüsü24
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- anneye hakaret etmek6
- reklam3
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı2
- içip içip sözlükte başlık açmak3
- ismetin sol framenin içine etmesi5
- arkadaşlar beni niye eksilemiyorsunuz2
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan9
- fransa9
- 26 eylül türk dil bayramı2
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- akın gürlek'in fon soruşturması bilançosu2
- avrupa9
- sözlüğün bayması4
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak7
- eyeliner çekemeyen kız2
- erkeksi hobileri olan kızlar2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu5
- sırrı süreyya önder türkmen dir4
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı4
- askerde nefret edilen şeyler7
- sözlüğün en güzel kadını26
- almanya7
- yunanistan6
- 28 eylül 2026 belçika fransa maçı3
- israil15
- lost3
- true vs gocu2
- bana onu sormayin nickli feyk zengini5
- istanbul'a taşınmak istemek2
- kendi kendine kavga etmek2
- adanalı bir kıza vurulmak4
- sarapci koala hatayi11
- ay noluyo noluyo4
- enam suresi 152 ayet2
- bana ona sormayın'ın iq düzeyi4
- türkiye7
- babası fakir olup evlenirken altın isteyen kezban8
- futbol4
entry'ler (64)
yıldız teknik üniversitesi iş hukuku hocasıdır.
yaşı başını almıştır. rektör seçimlerine girmiş lakin kazanamamıştır.
THY de danışmanlığı ile ilgili hep anektod anlatır.
dersinde sakız çiğnenmez. telefonlar sessiz konumuna alınıp gözönünden kaldırılır.
tam bir askeri disiplin vardır.
bırak konuşanı, eğer sırıtan birisini görürse.. en yüksek sesle
"uşağın mı var burda!" diye bağırır.
ders dışında "Sebastian! gazetemi ve terliklerimi getir" dalgasına maruz kalmaktadır.
bilgi düzeyi çok yüksektir.
şahsi kanaatim; bilgi düzeyi ile uyandırdığı hayranlığı Egosu ve ukelalığı yüzünden sıfıra indirmektedir.
yaşı başını almıştır. rektör seçimlerine girmiş lakin kazanamamıştır.
THY de danışmanlığı ile ilgili hep anektod anlatır.
dersinde sakız çiğnenmez. telefonlar sessiz konumuna alınıp gözönünden kaldırılır.
tam bir askeri disiplin vardır.
bırak konuşanı, eğer sırıtan birisini görürse.. en yüksek sesle
"uşağın mı var burda!" diye bağırır.
ders dışında "Sebastian! gazetemi ve terliklerimi getir" dalgasına maruz kalmaktadır.
bilgi düzeyi çok yüksektir.
şahsi kanaatim; bilgi düzeyi ile uyandırdığı hayranlığı Egosu ve ukelalığı yüzünden sıfıra indirmektedir.
evet cumhur başkanı 2 numarayı atamıştır..
bir arkadaşın msn listesi;
kızlar, arkadaşlar olarak iki ayrı listeden oluşuyordu.
onunla ilgilenen bir kız arkadaş vardı. msn listesini tesadüfen gördü mü ne, kız anında kilometrelerce uzaklaştı o cocuktan.
kızlar, arkadaşlar olarak iki ayrı listeden oluşuyordu.
onunla ilgilenen bir kız arkadaş vardı. msn listesini tesadüfen gördü mü ne, kız anında kilometrelerce uzaklaştı o cocuktan.
save cok kullanılır...
dacia reklamında, arabayı beğendi halde fiyatını ucuz bulan kızın, arabayı görünce söylediği cümle.
--spoiler--
Ellerinde hassasiyet, bileklerinde ağrı oluşmuş
Polis memurları Muhammed Mustafa Gülcan, Ahmet Özdemir ve Ahmet Güler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmotoloji Kliniğine başvurarak Dr. Hüseyin Öztürke muayene oldu. Polis memurları Gülcan, Özdemir ve Güler yapılan muayeneleri sonrasında hazırlanan genel adli muayene raporunda, genel durumlarının iyi ve şuurlarının açık olduğu belirtildi. Polis memurlarından birinin sağ elinde hassasiyet, bir diğerinin sağ el bileğinde ağrı, bir diğerinin ise sol el birinci ve üçüncü parmaklarında ağrı tespit edildi. Kocayı neredeyse öldüresiye döven polis memurları, kendilerinin saldırıya uğradıkları iddialarına dayanak olarak bu raporları, savcılık dosyasına sundu.
--spoiler--
http://www.medyatutkunu.c...lislerin-elleri-incinmis/
evet beklenen olmus. bir nevi, dayak atanların, dayak yedigi raporlanmıştır.
Polis memurları Muhammed Mustafa Gülcan, Ahmet Özdemir ve Ahmet Güler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmotoloji Kliniğine başvurarak Dr. Hüseyin Öztürke muayene oldu. Polis memurları Gülcan, Özdemir ve Güler yapılan muayeneleri sonrasında hazırlanan genel adli muayene raporunda, genel durumlarının iyi ve şuurlarının açık olduğu belirtildi. Polis memurlarından birinin sağ elinde hassasiyet, bir diğerinin sağ el bileğinde ağrı, bir diğerinin ise sol el birinci ve üçüncü parmaklarında ağrı tespit edildi. Kocayı neredeyse öldüresiye döven polis memurları, kendilerinin saldırıya uğradıkları iddialarına dayanak olarak bu raporları, savcılık dosyasına sundu.
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
tabii ki bir alex değil.
(bkz: Rıdvan Dilmen)
(bkz: Rıdvan Dilmen)
anlamadan, dinlemeden diye başlayan, nereye böyle adlı nazan öncel şarkısının ilk kelimesi.
tarkan düet yapmıştır
tarkan düet yapmıştır
gümbet-bodrum.
--spoiler--
Gaziantep Ulu Camiinde düzenlenen törende Başbakana, Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türküm diyemeyen Başbakan utansın. .sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesinde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
--spoiler--
hayır, ben burda hakeret iceren bir söz de göremiyorum hani. dahasi var da gazetede mi yazmiyor...
yoksa bunlardan biri hakaret mi sayiliyor.
Gaziantep Ulu Camiinde düzenlenen törende Başbakana, Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türküm diyemeyen Başbakan utansın. .sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesinde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
--spoiler--
hayır, ben burda hakeret iceren bir söz de göremiyorum hani. dahasi var da gazetede mi yazmiyor...
yoksa bunlardan biri hakaret mi sayiliyor.
ooov çok cahiliz, hemen 50 üniversite daha açalım.
istanbulda motorsiklet skuter kiralanabilinecek yerlerdir. sözlük yazarlarının aydınlatmasına ihtiyaç hasıldır.
tunceli de bir cafe ismi.
gerekirse suriye'ye dalarım diyen türkiye'ye rusya'nin, hooop birader! demesidir.
şöyle bir entry vardı.
(bkz: burnuma kötü kokular geliyor)
(bkz: burnuma kötü kokular geliyor)
hayır,linkte haberin altında millet,
ailecek biniyoruz doğru bir uygulama diyen de, ucu gözükmüyor bi problem yok özgürlük diye tartışanlar gırla gitmiş.
amerikanın da hali bizim gibi işe bak.
ailecek biniyoruz doğru bir uygulama diyen de, ucu gözükmüyor bi problem yok özgürlük diye tartışanlar gırla gitmiş.
amerikanın da hali bizim gibi işe bak.