entry'ler (64)

murat demircioğlu

yıldız teknik üniversitesi iş hukuku hocasıdır.
yaşı başını almıştır. rektör seçimlerine girmiş lakin kazanamamıştır.
THY de danışmanlığı ile ilgili hep anektod anlatır.

dersinde sakız çiğnenmez. telefonlar sessiz konumuna alınıp gözönünden kaldırılır.
tam bir askeri disiplin vardır.

bırak konuşanı, eğer sırıtan birisini görürse.. en yüksek sesle
"uşağın mı var burda!" diye bağırır.

ders dışında "Sebastian! gazetemi ve terliklerimi getir" dalgasına maruz kalmaktadır.

bilgi düzeyi çok yüksektir.
şahsi kanaatim; bilgi düzeyi ile uyandırdığı hayranlığı Egosu ve ukelalığı yüzünden sıfıra indirmektedir.

2012 itü rektörlük seçimi

evet cumhur başkanı 2 numarayı atamıştır..

sohbet var dediler geldik

http://galeri.uludagsozlu...ar-dediler-geldik-145226/

msn de kızları verebilirliklerine göre listelemek

bir arkadaşın msn listesi;
kızlar, arkadaşlar olarak iki ayrı listeden oluşuyordu.
onunla ilgilenen bir kız arkadaş vardı. msn listesini tesadüfen gördü mü ne, kız anında kilometrelerce uzaklaştı o cocuktan.

pes 2012 de professional modda oynamak

save cok kullanılır...

dacia mi o

dacia reklamında, arabayı beğendi halde fiyatını ucuz bulan kızın, arabayı görünce söylediği cümle.

dayakcı polislerin elleri incinmiş

--spoiler--
“Ellerinde hassasiyet, bileklerinde ağrı oluşmuş”
Polis memurları Muhammed Mustafa Gülcan, Ahmet Özdemir ve Ahmet Güler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmotoloji Kliniği’ne başvurarak Dr. Hüseyin Öztürk’e muayene oldu. Polis memurları Gülcan, Özdemir ve Güler yapılan muayeneleri sonrasında hazırlanan genel adli muayene raporunda, genel durumlarının iyi ve şuurlarının açık olduğu belirtildi. Polis memurlarından birinin “sağ elinde hassasiyet“, bir diğerinin “sağ el bileğinde ağrı“, bir diğerinin ise “sol el birinci ve üçüncü parmaklarında ağrı” tespit edildi. Koca’yı neredeyse öldüresiye döven polis memurları, kendilerinin saldırıya uğradıkları iddialarına dayanak olarak bu raporları, savcılık dosyasına sundu.
--spoiler--

http://www.medyatutkunu.c...lislerin-elleri-incinmis/

evet beklenen olmus. bir nevi, dayak atanların, dayak yedigi raporlanmıştır.

dayakçı polislerin darp raporu almış olması

--spoiler--
“Ellerinde hassasiyet, bileklerinde ağrı oluşmuş”
Polis memurları Muhammed Mustafa Gülcan, Ahmet Özdemir ve Ahmet Güler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmotoloji Kliniği’ne başvurarak Dr. Hüseyin Öztürk’e muayene oldu. Polis memurları Gülcan, Özdemir ve Güler yapılan muayeneleri sonrasında hazırlanan genel adli muayene raporunda, genel durumlarının iyi ve şuurlarının açık olduğu belirtildi. Polis memurlarından birinin “sağ elinde hassasiyet“, bir diğerinin “sağ el bileğinde ağrı“, bir diğerinin ise “sol el birinci ve üçüncü parmaklarında ağrı” tespit edildi. Koca’yı neredeyse öldüresiye döven polis memurları, kendilerinin saldırıya uğradıkları iddialarına dayanak olarak bu raporları, savcılık dosyasına sundu.
--spoiler--

http://www.medyatutkunu.c...lislerin-elleri-incinmis/

evet beklenen olmus. bir nevi, dayak atanların, dayak yedigi raporlanmıştır.

futbol tarihine geçmiş unutulmaz sözler

--spoiler--
vedat okyar: "Sergen koşmadığın için çok eleştiriliyorsun, ne diyorsun bu konuda?"
Sergen: "Ya Vedat Abi, ben koşunca yoruluyorum, bunu kimseye anlatamıyorum bir türlü."
--spoiler--

futbol tarihine geçmiş unutulmaz sözler

tabii ki bir alex değil.
(bkz: Rıdvan Dilmen)

anlamadan

anlamadan, dinlemeden diye başlayan, nereye böyle adlı nazan öncel şarkısının ilk kelimesi.
tarkan düet yapmıştır

meşhur dolmuş hatları

gümbet-bodrum.

şehit babasına 11 ay hapis

--spoiler--
Gaziantep Ulu Camiinde düzenlenen törende Başbakana, Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türküm diyemeyen Başbakan utansın. ….sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesinde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
--spoiler--

hayır, ben burda hakeret iceren bir söz de göremiyorum hani. dahasi var da gazetede mi yazmiyor...
yoksa bunlardan biri hakaret mi sayiliyor.

hun devletiyle vizelerin kaldırılması

ooov çok cahiliz, hemen 50 üniversite daha açalım.

istanbul da motorsiklet kiralanacak yerler

istanbulda motorsiklet skuter kiralanabilinecek yerlerdir. sözlük yazarlarının aydınlatmasına ihtiyaç hasıldır.

reina

tunceli de bir cafe ismi.

22 haziran 2012 suriye nin türk jetini düşürmesi

gerekirse suriye'ye dalarım diyen türkiye'ye rusya'nin, hooop birader! demesidir.

google translate

--spoiler--
bazı hatalar var gibi.
--spoiler--

türk jetinin suriye de ne işi olduğu sorunsalı

şöyle bir entry vardı.
(bkz: burnuma kötü kokular geliyor)

göğüs dekoltesi var diye kadını uçaktan indirmek

hayır,linkte haberin altında millet,
ailecek biniyoruz doğru bir uygulama diyen de, ucu gözükmüyor bi problem yok özgürlük diye tartışanlar gırla gitmiş.
amerikanın da hali bizim gibi işe bak.
© copyright 2005 - 2026