bugün
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi20
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- 2003 model seymbol alınır mı6
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması4
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- yağmur adına yapılmış şarkılar3
- sözlükte olgun insan var mı3
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz4
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- bir şey söyle14
- from gold from dust2
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması4
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır5
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis10
- koca aramiyorum ki3
- romanya53
- 28 eylül dünya kuduz günü2
- erdoğan'ın wüst'ü kabulü3
- sözlük erkeklerinin duygusal olması3
- kolesterol6
- günün sözü5
- koca arayan sozlukçü3
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- yağmurdan nefret etmek9
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- 28 eylül 20262
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- tassagi mengeneye sıkıştıran kocaoglan2
- sevgiliden duyulan en acı cümle3
- yağmuru romantik bulan tip5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- fatma betülleri doyurmak5
- adam yine kazanacak5
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- uludağ itiraf3
- uğurcan çakır4
- netanyahu'ya vatana ihanet suçlaması3
- fatma betül sayan kaya39
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- jaguar2
- dünya60
- diyabet3
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- hapiste kalanlardan kira bedeli alınması3
- sözlükçe aç kalsak birbirimizi yer miyiz3
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi15
- almanya25
entry'ler (64)
yıldız teknik üniversitesi iş hukuku hocasıdır.
yaşı başını almıştır. rektör seçimlerine girmiş lakin kazanamamıştır.
THY de danışmanlığı ile ilgili hep anektod anlatır.
dersinde sakız çiğnenmez. telefonlar sessiz konumuna alınıp gözönünden kaldırılır.
tam bir askeri disiplin vardır.
bırak konuşanı, eğer sırıtan birisini görürse.. en yüksek sesle
"uşağın mı var burda!" diye bağırır.
ders dışında "Sebastian! gazetemi ve terliklerimi getir" dalgasına maruz kalmaktadır.
bilgi düzeyi çok yüksektir.
şahsi kanaatim; bilgi düzeyi ile uyandırdığı hayranlığı Egosu ve ukelalığı yüzünden sıfıra indirmektedir.
yaşı başını almıştır. rektör seçimlerine girmiş lakin kazanamamıştır.
THY de danışmanlığı ile ilgili hep anektod anlatır.
dersinde sakız çiğnenmez. telefonlar sessiz konumuna alınıp gözönünden kaldırılır.
tam bir askeri disiplin vardır.
bırak konuşanı, eğer sırıtan birisini görürse.. en yüksek sesle
"uşağın mı var burda!" diye bağırır.
ders dışında "Sebastian! gazetemi ve terliklerimi getir" dalgasına maruz kalmaktadır.
bilgi düzeyi çok yüksektir.
şahsi kanaatim; bilgi düzeyi ile uyandırdığı hayranlığı Egosu ve ukelalığı yüzünden sıfıra indirmektedir.
evet cumhur başkanı 2 numarayı atamıştır..
bir arkadaşın msn listesi;
kızlar, arkadaşlar olarak iki ayrı listeden oluşuyordu.
onunla ilgilenen bir kız arkadaş vardı. msn listesini tesadüfen gördü mü ne, kız anında kilometrelerce uzaklaştı o cocuktan.
kızlar, arkadaşlar olarak iki ayrı listeden oluşuyordu.
onunla ilgilenen bir kız arkadaş vardı. msn listesini tesadüfen gördü mü ne, kız anında kilometrelerce uzaklaştı o cocuktan.
save cok kullanılır...
dacia reklamında, arabayı beğendi halde fiyatını ucuz bulan kızın, arabayı görünce söylediği cümle.
--spoiler--
Ellerinde hassasiyet, bileklerinde ağrı oluşmuş
Polis memurları Muhammed Mustafa Gülcan, Ahmet Özdemir ve Ahmet Güler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmotoloji Kliniğine başvurarak Dr. Hüseyin Öztürke muayene oldu. Polis memurları Gülcan, Özdemir ve Güler yapılan muayeneleri sonrasında hazırlanan genel adli muayene raporunda, genel durumlarının iyi ve şuurlarının açık olduğu belirtildi. Polis memurlarından birinin sağ elinde hassasiyet, bir diğerinin sağ el bileğinde ağrı, bir diğerinin ise sol el birinci ve üçüncü parmaklarında ağrı tespit edildi. Kocayı neredeyse öldüresiye döven polis memurları, kendilerinin saldırıya uğradıkları iddialarına dayanak olarak bu raporları, savcılık dosyasına sundu.
--spoiler--
http://www.medyatutkunu.c...lislerin-elleri-incinmis/
evet beklenen olmus. bir nevi, dayak atanların, dayak yedigi raporlanmıştır.
Polis memurları Muhammed Mustafa Gülcan, Ahmet Özdemir ve Ahmet Güler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmotoloji Kliniğine başvurarak Dr. Hüseyin Öztürke muayene oldu. Polis memurları Gülcan, Özdemir ve Güler yapılan muayeneleri sonrasında hazırlanan genel adli muayene raporunda, genel durumlarının iyi ve şuurlarının açık olduğu belirtildi. Polis memurlarından birinin sağ elinde hassasiyet, bir diğerinin sağ el bileğinde ağrı, bir diğerinin ise sol el birinci ve üçüncü parmaklarında ağrı tespit edildi. Kocayı neredeyse öldüresiye döven polis memurları, kendilerinin saldırıya uğradıkları iddialarına dayanak olarak bu raporları, savcılık dosyasına sundu.
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
tabii ki bir alex değil.
(bkz: Rıdvan Dilmen)
(bkz: Rıdvan Dilmen)
anlamadan, dinlemeden diye başlayan, nereye böyle adlı nazan öncel şarkısının ilk kelimesi.
tarkan düet yapmıştır
tarkan düet yapmıştır
gümbet-bodrum.
--spoiler--
Gaziantep Ulu Camiinde düzenlenen törende Başbakana, Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türküm diyemeyen Başbakan utansın. .sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesinde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
--spoiler--
hayır, ben burda hakeret iceren bir söz de göremiyorum hani. dahasi var da gazetede mi yazmiyor...
yoksa bunlardan biri hakaret mi sayiliyor.
Gaziantep Ulu Camiinde düzenlenen törende Başbakana, Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türküm diyemeyen Başbakan utansın. .sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesinde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.
--spoiler--
hayır, ben burda hakeret iceren bir söz de göremiyorum hani. dahasi var da gazetede mi yazmiyor...
yoksa bunlardan biri hakaret mi sayiliyor.
ooov çok cahiliz, hemen 50 üniversite daha açalım.
istanbulda motorsiklet skuter kiralanabilinecek yerlerdir. sözlük yazarlarının aydınlatmasına ihtiyaç hasıldır.
tunceli de bir cafe ismi.
gerekirse suriye'ye dalarım diyen türkiye'ye rusya'nin, hooop birader! demesidir.
şöyle bir entry vardı.
(bkz: burnuma kötü kokular geliyor)
(bkz: burnuma kötü kokular geliyor)
hayır,linkte haberin altında millet,
ailecek biniyoruz doğru bir uygulama diyen de, ucu gözükmüyor bi problem yok özgürlük diye tartışanlar gırla gitmiş.
amerikanın da hali bizim gibi işe bak.
ailecek biniyoruz doğru bir uygulama diyen de, ucu gözükmüyor bi problem yok özgürlük diye tartışanlar gırla gitmiş.
amerikanın da hali bizim gibi işe bak.