bugün

sevdiği entry'ler

danimarka da asgari ücretin 2412 euro olması

43 bin kron mu ? Burda universiteyi yuksek lisansla bitiren bir insanin eline gecen baslangic maasi asagi yukari 20 bin kron (vergiden once 32 bin oluyor). Kaldi ki burda asgari ucret gibi bir terim genel anlamda yok, aylik maaslarda ise alt sinir hic yok. Saat ucretiyle calisanlarda alt sinir var sadece. Yillar once 18 yas üstü calisanlar icin 100 krondu asgari saat ucreti, su an ne kadar bilmiyorum. Tabi bazi is verenlerin yine de 100 kronun altinda verdigi oluyordu.

Edit: simdi yukaridaki linke tiklayinca farkettim, linkte bahsedilen ortalama maas, ve sanirim vergiden onceki meblagyi belirtiyor. Asgari ucret degil yani. Olmasi mumkun degil zaten.

seferihisar

görsel
Benim icin dalga sesleri bile farklı izmir ilçesi. Kendi memleketim gibi seviyorum. Çok özlemisim.

hemşire kızlar neden kaşar oluyor

Mesleki deformasyon.
Kaşarım, fingirdegim, yırtığım. Valla hastanede 22 senedir gece gündüz böyle başlık açan bebelerden tut, sapık moruklarına, ruh hastası hasta yakınlarına , gece gündüz bozulan uyku düzenine, herkes zart zurt tatili diye evdeyken çalısmaya psikolojim dayanmıssa benden korkun sekerim. Keske burda atıp tutanlar hastanede götünden kanarken felan da aynı sakacılıgı yapabilse. Abla diye aglıyorsunuz ya hani. Götünüzde kurumus yapısmıs boku temizliyoruz da sizi rencide etmemek icin kendi aramızda sanki hic kokmuyormus gibi baska seylerden bahsedip ögürmüyoruz ya hani. Bu başka bir level kaşarlık işte.
Biz ponçik bir sirinlik abidesi olsak ameliyathanede dalagınızı elimize verdiklerinde bayılırız dostum. Catır cutur beyninizi koterlerken o nefis yanık kokusu ımm aynı ızgara gibi.
Kaşar hemsireler candır yaa.

kopenhag

Olum kopenhag gibi yerde de mi sözlüğe giriyonuz?

kopenhag

Yarın ailece evimizi taşıyacağımız, göç edeceğimiz şehir olacaktır.

Elveda turkish.

sözlük kızlarının bugünkü kombinleri

Biseyi de beğenin beaa *

sözlük yazarlarının çektiği köpek fotoğrafları

görsel
Anın fotosudur efendim. Bu yaramazlar mola yerinde bizim kek ve pohacalarımızı yedi. resmen baskına ugradık. 4 5 yavru vardı. Bir tanesinin bacakları o kadar kısaydıki son sürat koşuyordu ve asla bize ulaşamıyordu.

anın görüntüsü

görsel

anın görüntüsü

(img:#2248137)

çalışılan pozisyonlar ve maaşları

kurum:inşaat firması
pozisyon: amele
yer: malezya
mesai:11:30-12:30
izin: p.tesi-salı hariç kalan günler.
maaş/kazanç:10.975 $ + senede üç maaş ikramiye. türkiye'ye yıllık 4 kez iznim var. (her izin 22 gün)masraflarım komple şirkete ait.

not: mutluyum.

anın görüntüsü

görsel

sözlük kızlarının yaptığı yemekler

görsel
Dün aksamdan.

balçova

Trafiği bok gibi.

balçova

Termal oteli vardı bir sömestr tatilinde gitmiştim çok sevmiştim.

balçova

Bütün sokaklarında gezdim neredeyse, severim kendisini.

balçova

Balçova izmir'in güzel bir ilcesidir. Gerek inciralti ve sahilevlerine yakın oluşu, gerekse avm'lere yakın oluşu ve termal oteller, balçova'yi bir adım öne çıkarır.

balçova

izmir'de, zirvesi teleferik olan semt.

sözlük kızlarının ayakları

(img:#2238325)
36 numara emektar çilekeş ayaklardır. Gerci burda pek çile cekiyor gibi görünmesede kendisinin dili olsa da konuşsa.
© copyright 2005 - 2026