bugün

entry'ler (80)

ttnet

her geçen gün yeni bir rezalet örneğine tanık olunan firma. (bkz: 5 ağustos 2016 ttnet rezaleti)

5 ağustos 2016 ttnet rezaleti

20 temmuz - 30 temmuz 2016 tarihleri arasında mahallemde yaşanan genel internet kesintisinden dolayı 10 gün boyunca internet hizmeti alamadım. ttneti arayıp arıza kaydı oluşturmaya çalıştığımda ise operatöre bağlanamama problemiyle karşılaştım ve 1 hafta boyunca telesekreterin "bulunduğunuz bölgede bulunan genel bir arızadan dolayı internet hizmetiniz kesintiye uğramıştır" kaydını dinletmesinin ardından sonunda bir operatöre bağlanarak problemimi anlattım. haklı olarak internet hizmeti almadığım sürenin parasını ödemek istemediğimi belirttiğimde operatör, hiçbir sıkıntı olmadığını, internet hizmetinde tam olarak kaç gün kesinti yaşandığının onlar tarafından görüldüğünü ve elbette mağdur edilmeyeceğimi söyleyerek beni resmen kandırdı.

bugün tekrar yaşanan internet kesintisi üzerine ttneti tekrar aradığımda ise ilk önce güncel internet kesintim için arıza kaydı oluşturdum; sonrasında faturamla ilgili yapılacağı söylenen düzenlemeyle ilgili hala bir bilgilendirme almadığımı söylediğimde faturadan yalnızca 2 günlük kesintinin bedelinin düşüldüğünü ,ki bu yaklaşık olarak 5tl oluyor, öğrendim. bu kez de mağdur edildiğim 10 günlük genel internet kesintisinden haberleri yokmuş gibi, sanki ekrandan göremiyorlarmış gibi davrandılar. bir süre sonra tekrar ttneti arıza kaydı oluşturduğum numaradan aradığımda ise "geçici olarak hizmet dışıyız" gibi bir kayıtla karşılaştım. ardından arkadaşımın telefonundan aradığımda ise direkt bağlanabildim. kendi numaramla bağlanamama durumumu söylediğimde de salağa yatarak böyle bir uygulamalarının olmadığını, böyle bir şeyin ilk kez yaşandığını söylediler. ttnet resmen benim numaramı engelledi. tüm bunların üzerine de internet faturamı sms olarak gönderdiler ve söyledikleri o 5 tl dahi düşülmemiş. ttnetin bu yaptığı hırsızlıktır, fatura düzenlemesi talebimin oluşturulduğu ve tarafıma en kısa sürede bilgilendirme yapılacağı söylendiği halde, dalga geçer gibi kafalarına göre 5tl lik bir fatura kesintisine karar vermiş, bunu dahi kesmemişlerdir. taahhüdün bitmesine 1 yıl kaldığı için de sanırım yapabileceğim tek şey, hafta başında tüketici hakları derneğine başvurmak olacak. eminim ttnet ile problem yaşayan yalnızca ben değilimdir; fakat bu kez müşterisini ciddi anlamda salak yerine koymaya çalışmışlardır.

berkay

bu kadar entry girilince öldüğünü sandığımdır. yanılmışım kaymış sadece.

kız yazarlar

doğrusu kadın yazarlar olandır.

ice bucket challenge

sözlükten herhangi bir meydan okumayı kabul edeceğim als hastaları için farkındalık yaratan projedir.

radioactive

son derece etkileyici, bünyede alışkanlık yapan bir parçadır.

klasik müzik dinleyerek yapılabilecekler

cinayet işlenebilir.

yüksek lisans yapan açıköğretim fakültesi mezunu

bunun bir üst versiyonunu gördüğümdür. açıköğretim mezunu doktora öğrencisi idi kendileri.

kadını arabayla bir tutan insan

Sözlükte karşımıza çıkan aslında yaşadığımız coğrafyanın her karışında bulunan insandır. Kadının bekaretini sıfır arabayla bir tutarlar.

bekaret bir erkek için neden önemlidir

kafası sadece sekse çalışan erkekler için önemlidir.

hayalif16pilotu

tehdit edilen yazar.

çok acil gripten kurtulma şifresi

yanında bonuslarıyla birlikte (bkz: hesoyam) dır.

yaran yanlış okumalar

(bkz: başlıkları alt alta okumak)
beşiktaşlıları alt alta okumak
edit: neden eksiliyorsunuz lan anlamadım.

yazarların nickinden isim tahmini yapmak

abi50kuruslukgofretlernekadar: berke can

beşiktaşlı olmak

böyle olmaktır http://www.youtube.com/watch?v=G8k5_1NUtY0

kumo betsi kunim

hemşinlilerin kullandığı küfür içeren kelime.

karamürsel

tatlı abi ve taksici cengiz efsanelerine sahip olan yer.

tanrı türkü korusun

ve akıl fikir versin.

selahattin demirtaş'a oy veren türk

benimdir o türk.

aydın yılmaz ın patlama yapacağı gün

galatasaray taraftarlarının yıllardır beklediği gündür.
© copyright 2005 - 2026