sevdiği entry'ler

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

insanların birbirlerinin hayatına kafalarına göre girip çıkmaya çalışmasından nefret ediyorum. Yorucu insanlardan nefret ediyorum. insanların hassas noktalarına basmayı seven insanlardan nefret ediyorum. Her insan aynı değil. Birilerinin küçümsediği şeyler başka birileri için hayati önem taşıyabilir. Aynı sorunların her insanın hayatında aynı etkiye sahip olması beklenemez. insanların sürekli aynı ruh halinde olması beklenemez zaten sağlıklı olan da tüm duyguları yaşayabilmektir. Karşınızdaki insan zihninde ne saklıyor bilemezsiniz. Çok güçlü görünürken içten içe çöküntü yaşayabilir insanlar. Güçlü bir psikolojiye sahipken, ayağının taşa değmesi bardağı taşıran son damla olabilir. Uzun süre bir şeylere sabır gösteren insanlar küçücük bir olumsuzlukla tıkanabilirler. Sırf, kaldırabiliyor gibi görünüyor diye karşımızdaki insanı zorlamamak lazım.

uyuyamamak

Herkes bilir, ben onu çok sevdim.

sürekli geçmişi düşünerek yaşamak

Sürekli geçmişi düşünerek yaşayamamak. Sürekli geçmişi düşünmek yaşatmıyor.

anın düşüncesi

insan birileriyle aşk dışında da özel bağlar kurabilir.

Beraber uyumak isteyebilir.

Bazı insanlar alışkanlık halini alabilir.

Her duygunun bir isme sahip olması gerekmez.

sizin için yaz mı kış mı

Kış seviyorum ben. Üşümeyi seviyorum.

kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması

Padişahın oğluyla evlenirsem, bir çocuğum olursa, oynarken topu göle düşerse, çocuk da topu almak için göle girerse... tadında bir alaka olmuş.

Eli yüzü az biraz düzgün olan herkesin sevgilisi var veya vardı.

yalatif diabate

Dadaşların zorlu mücadelesinde gereken desteği vermesi dileğiyle… Bu müthiş taraftar bu ligde kalmayı fazlasıyla hak ediyor.

sözlüğün en romantik erkek yazarı

(bkz: Teomancalmasur)

bir sözlük erkeğinden popo resmi istemek

Tepsi götleri kendilerine kalsın. Yoktur ki şöyle topçik topçik kaslı olan.

darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri

(Gülşah, Muhammed Ali ve Belinay Sakar) aile olaydan önce kayıp ihbarında bulunmuş. pek çok bilinmeyen şaibeli durum var. sağ bulunan diğer kardeş ifade verince olay aydınlanır inşallah. çok acı bir olay. aynı aileden 3 kardeş denizden cenazesi çıkıyor. ne diyim bilmiyorum, Allah'ım ya rabbim. evet.

bakire kadını gözünden tanımak

Ben de kataraktlıları tanıyabiliyorum böyle renkleri değişiyor.

deniz göktaş

Gereksiz bir tip. Dini değerlerle alay edip , hükümete sallayıp ceza alacağını bile bile bunun üzerinden para kazanmıştır. Yakında düzen alır.merak etmeyin. CHP şaşırtmamıştır. Nasıl oy kaybedilir halk nasıl okunmaz en iyi örneğidir.

yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler

Emrahın babasının emrah çıktığı sahne.

görsel

bik bik'in tombiş olması

Chatcpt ye yeniçeri yapar mısın yazdım. işte bu kadar basit.

bik bik'in tombiş olması

Fotoğrafa 3 sn bakınca hücum marşı çalıyor.

bik bik'in tombiş olması

görsel

bik bik'in tombiş olması

Teşekkür ederim Teoman bey kardeşim sen de yeniçeri ağası gibisin.

abaza gibi entry at

Benim adım zall.

Bu kadarı yeterli tripot olayını hatırlayanlar beni anlayacaktır.

odanızda seksi bir hatun bulsanız naparsınız

(bkz: yalarun)
© copyright 2005 - 2026