entry'ler (4)

recep tayyip zamdoğan

zamımıza koyarım diyerek küfür eden biri.

mezarlık yapılan yerde arsa fiyatlarının düşmesi

ülke de dapbe sikcin cin uyruğu ve böyle filimler ile ve üstüne baharat gelen zombili hortlaklı sokmaklı filimler ve diziler popüler olunca bazı sıkıntılar olmuyor değil bana sorsanız eğer fiyat düşükse giderim sıkıntı değil giderim bir çufçuf çocuğu getiririm çuflar olmazsa cinci hoca çözer ama normal vatandaş öyle yerlerde kalmak istemez düşünürsek adam camı açıyor dışarıya bakıyor ilk gördüğünü 1963 ölümlü ırz düşmanı mezarı 1976 çatışma kurbanu 2001 intihar mezarı 2024 kumar mezarı 1980 de kişilik bozukluğu yüzünden bir kısmı sağcı idam mezarında olan adam diğer kısmı solcu mezarından olan adamın duble mezarı diye diye gidiyor tabi adamın içi daralıyor ve haklı da ondan ev sahipleri düşürmek zorunda kalıyor.

en son ne aldınız

galiba su aldım gittim bir suya 15 tl verdim zevke gele gele içtim, cepte para olmayınca epey koydu, bazen madeni paralar görüyorum 5 10 25 50 1 yola atlıyorum alıyorum.

domuz eti yiyenlerin sayısı artıyor

yani beleş domuz eti verin yer miyim hayır ama akrabama rahatlıkla hediye ederim kurban bayramımda sonuçta 1 kaybediyorum 3 kazanıyorum.

(resim:#1)
© copyright 2005 - 2026