T
taurus4 yıl önce
06 as 776
ilyas salman'ın sarı mercedes filminde köyde gördüğümüz yaldızlı arabanın plakasıdır. görsel için; (img:#2225710) saygılar sunuyorum azizim...
T
taurus4 yıl önce
10 mart 2022 istanbul kar yağışı
Kuvvetli poyrazla birlikte deniz etkili kar yağışı olacaktır. O zaman dans.
T
taurus4 yıl önce
benzinin litresinin 13 lira olması
su ile çalışan arabayı bir an önce yapsınlar, çünkü benzin içmeye karar verdim.
T
taurus4 yıl önce
17 kasım 2021 dolar kuru
T
taurus4 yıl önce
palaks
paşabahçenin ünlü su bardaklarıdır. bu bardaklar su bi de limonata ile özdeşleşmiştir. mesela tutup bunla çay içen adam yadırganır~dı bi zamanlar~. işte resmini de görün hatırlayın; http://img57.imageshack.us/my.php?image=palaksev2.jpg
T
taurus4 yıl önce
türkiyenin en silik şehri
hakkında bir habere bile denk gelmediğim, varlığıyla yokluğu belli olmayan hayalet şehir bana göre; (bkz: Siirt)
T
taurus4 yıl önce
türkiyenin en silik şehri
hakkında bir habere bile denk gelmediğim, varlığıyla yokluğu belli olmayan hayalet şehir bana göre; (bkz: Siirt)
T
taurus4 yıl önce
kasiyer tavlamak için alınacak elit ürünler
market kasasında çalışan ahu gibi, nasıl oluyor da böyle bir yerde çalışıyor şaşırılan güzel kasiyerleri tavlamak için yapılabilecek dikkat çekici alışveriş listesidir. bu konuda bir daha zorlanmayacaksınız: - konserve yemek (yalnızlığa vurgu yapar,… devamını gör
T
taurus4 yıl önce
oturma şekilleri
psikologlara göre oturma şekilleri insanların ruh hallerini belirlermiş. omuzlar kasık, ayak diğer ayağın parmaklarını ezer gibi duruyorsa kişi bulunduğu yerin yabancısı ve oldukça çekinik haldedir.
T
taurus4 yıl önce
coğrafya kaderdir
sosyolog ibn haldun'un iki kelime ile onlarca realiteyi anlatan tespiti. ki, bakın... doğumda & ölümde & yaşamda kısaca...
T
taurus4 yıl önce
esenyurtta kocaman fareler
(img:#2176554) Acaba bu kedilere sürekli mama vere vere yatmaya mı alıştırdık? Kedilik yan gelip yatma yeri değildir! Kediler görev başına! saygılar sunuyorum azizim...
T
taurus5 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
T
taurus5 yıl önce
sözlük erkeklerinin bugünkü kıyafetleri
SELAM. KIZLARINKiNi MERAK EDiYONUZ TAMAM KIZLARDA ERKEKLERiNKiNi MERAK EDiYODUR BENCE. ÇOK DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM BAŞLIĞI AÇMAYA KARAR VERDiM. SÖZLÜK ERKEKLERiNiN BUGÜN GiYDiĞi KIYAFETLERDiR. BU TANIM ŞEYSi. EVET. SiYAH GÖMLEK, SiYAH KRAVAT, GRi-SiYA… devamını gör
T
taurus7 yıl önce
şehit piyade teğmen celal dağlı
Az önce haberini aldık ahali. Başımız sağolsun... Sen ölmedin kardeşim. Dirisin... Saygılar sunuyorum azizim...
T
taurus7 yıl önce
Az önce haberini aldık ahali. Başımız sağolsun... Sen ölmedin kardeşim. Dirisin... Saygılar sunuyorum azizim...
T
taurus7 yıl önce
T
taurus7 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
T
taurus7 yıl önce
keçi parçalayan boğa zıbartan canavar sorba
Pembe ve tüylünün adasında çılgın korsan jack in oyuncak ayıyı alt edebilmek için kiraladığı barbarlardan biridir. Tam olarak resimdeki gibi bir elaman. Saygılar sunuyorum azizim... (img:#1722228)
T
taurus7 yıl önce
nagotunun aslan tıraşçısı vahşi adam korak
Pembe ve tüylünün adasında çılgın korsan jack in oyuncak ayıyı alt edebilmek için kiraladığı barbarlardan biridir. Tam olarak resimdeki gibi bir elaman. Saygılar sunuyorum azizim... (img:#1722224)
T
taurus7 yıl önce
tavşan yiyen mutluluk vadisi yağmacısı valkor
Pembe ve tüylünün adasında çılgın korsan jack in oyuncak ayıyı alt edebilmek için kiraladığı barbarlardan biridir. (img:#1722223) Tam olarak resimdeki gibi bir elaman. Saygılar sunuyorum azizim...
T
taurus7 yıl önce
commandos behind the enemy lines
Şu resmi hatırlayanlar oyunu çok net hatırlayacaklardır. Oyunun cd si çizilmişse vay haline.. (img:#1704938) Saygılar sunuyorum azizim...
T
taurus8 yıl önce
evlenmeden önce
Doğan cüceloğlu nun bir kitabı. Saygılar sunuyorum azizim... (img:#1688068)
T
taurus8 yıl önce
michael wittman
Konigstiger (kral kaplan) tankında iken son savunmasında kopeklere yem olmus komutan.
T
taurus8 yıl önce
idlibden selamlar sayın ahali
© copyright 2005 - 2026