bugün
- depresyondan kurtulamamak10
- iyi geceler19
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- hıdırellez10
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- uyudun mu yazan kız13
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi9

entry'ler (13)
Sayesinde sıradan geçen korona günlerimize bir action geldi...
Kitap okumak.
Kesinlikle tehlikeli tipler.
Sözün bittiği yerdir.
Ruh halim: ben bu dünyaya neden geldim
Bence erkeğin 40 yaşı, kadının 27-30 yaşları ideal evlilik zamanıdır olgunluk açısından. Çok erken evliliklerin çoğu bilinçsizce, birbirini tanımadan, baskı kaynaklı vb. yapılıyor kanımca ve boşanmalarla sonuçlanıyor. O yüzden genç yaşta evliliklere hoş bakmıyorum. Ama 45 yaş erkek için geç olmasa da kadın için çok geç bence.
Kabak tatlısını üzerine para verseler yemem. Yiyebilen cindir.
Mezhebi genişliktir. Birbirlerine yeni sevgililerini mi anlatıyorlar hep merak etmişimdir amaç ne?
Kadın dediğin uzun saçlı olur şöyle rapunzel gibi. Kısa saçı kim moda etti lan, asker arkadaşım mı o kız manitam mı.
Benim gibi bir adamla sevgili olduğun için çok şanslısın söyle bakalım ne hayır işledin de böyle mükafatlandırıldın.
Pilav kaşıkla yenir. Bu entryi açan dingil çorbayı çatalla, pilavı elle yiyen bir tip.
Erkekler her yerde çoktur. Huyumuz kurusun.
Bu kızı twitterda görüyorum tarihçi bir kız. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. 2020'nin eylülünde kendisinin tarih alanında araştırma görevlisi olarak atandığını ilan etti. O aralar yüksek lisans yapıyorum diyordu. Fakat internette hiçbir üniversitenin ilanında tarihten rabia koca adında bir araştırma görevlisinin alındığına dair bir bilgiye rastlayamıyoruz, yok. Demekki araştırma görevlisi falan değil. Zaten hangi okula atandığını belirtmediği gibi hangi üniversitede öğrenci olduğunu bile paylaşmıyor tam bir sır perdesi. 2021 itibariyle de doktora yaptığını iddia ediyor rabia koca, hatta bir ara biyografisinde akademisyen olduğunu bile yazmıştı cidden çok komik. internette adını aratınca ne bir makalesi ne de yüksek lisans tezi çıkıyor kızın. Bence bu kız taş patlasa yüksek lisans öğrencisi, twitterda kendini hocaymış gibi göstermeye çalışıyor. Dediklerimin aksini ispat edebiliyorsa hodri meydan.