bugün
- sorgulayan aklı insana kim verdi17
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi14
- teröriste sövmek artık yasak20
- ateistlerin yaşama amacı23
- sözlüğün en sevilen yazarı20
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri3
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler11
- orijinal incil2
- ratko mladiç7
- liverpool'un fenerbahçe'ye döşeyeceği boru2
- yeter ulan artık19
- isa mesih3
- dindarların çoğunun fakir olması8
- ali şeriati4
- türbanlıların beni hiç sevmemesi5
- dinsizlerin çoğunun zengin olması3
- ülkedeki garibana yardım etmeyen dinci5
- siz yardım edilmiş yoksullar istiyorsunuz5
- yapay zek'ya göre türkiye'nin işgal altında olmasi5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- fenerbahçe vs galatasaray19
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon5
- salihli2
- tarihin en kötü lyonu14
- claudian clouds ve insan olmaya ceyrek kala aşkı6
- diamond bey birader birader beydir7
- dincilerin afrika da su kuyusu açma saplantısı8
- hiçbir ankette ismi olmayan yazarlar6
- koala görünce eksiyi basmak2
- sözlük yazarları için 2026 yazı4
- tarsus taki gizemli kazı4
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- kamyon arkası sözler6
- biraderler biraderdirler6
- fenerbahçe24
- zenginler fakire tanrıdan başka şey bırakmadılar3
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- anket anketi7
- sarapci koala54
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri8
- mehdi sultan olacak6
- mucizevi olay2
- demek doğruymuş diyeceksiniz5
- ellerim bos gonlum hos12
- mevlana celaleddin rumi3
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı4
- deneysel varlık ve teorik varlık4
- great filter5
- manifest grubu2
sevdiği entry'ler
alıntıdır.
- alıntı mod on -
Toplanın size %100 etkili olan yöntemimi açıklıyorum. Yıllarca AKP’lilerle tartıştım ancak anladım ki laf anlatmanın, anlatsan da karşıdakinin anlamasının imkanı yok ben de taktik değiştirdim. Buyrun;
Dün taksiye bindim. Taksinin arkasındaki Osmanlı tuğrasından ve radyodaki açık A Haber radyo kanalından anında anladım ki şoför gerçek bir uzun adam sevdalısı. Dikiz aynasından şöyle bir tipime baktı takım elbiseli sarışın bi adam. Hemen kafasında çaktı cehape zihniyetini tabi. Neyse yolculuk başladı. Tabi ki de muhabbet hemen seçimlere geldi. Hah dedim şimdi sıçtık.
Ama bu sefer ben atik davrandım ve “Allahıma bin şükür tekrar tek başımıza iktidar olduk!” dedim.
Şoför şaşkınlığından el frenini çekecekti nerdeyse.
“Abi sen de mi Ak partiye verdin ya” dedi.
“Heralde başka kime verecektik. Hamdolsun bu sefer istediğimiz aldık” dedim.
“Hay yaşa abim be !” dedi. “Bu millet teröristlere, israil, Ermeni döllerine kalmadı” dedi.
“Vallahi ben 2002’den beri ak partiye veriyorum oyumu. Çok şükür ayda 100-150bin lira kazanıyorum sayelerinde Allah reyisten razı olsun” dedim. Herif bi dumur oldu. “3 tane arabam 4 tane evim var çocuklarım da yurt dışında okuyor keyfimiz yerinde çok şükür” dedim.
“Abim sen ne iş yapıyorsun ayıptır sorması” dedi. “Ayakkabı imalat fabrikam var benim Antepte” dedim.
“Eskiden sigortalı işçi maliyeti yüzünden ayda 50bin zor kazanıyordum şimdi Türk işçileri çıkarttım hepsini Suriyeli aldım fabrikaya ne sigorta ne bişey ayda 300 liraya çalışıyor adam biz de kazancımıza bakıyoruz elhamdülillah” diye devam ettim.
Adamın surat düştü. “Ak parti başımızda olduğu sürece kazancımız hep bol oluyo Allah razı olsun onlardan” diye sıralıyorum.
“Sen ne kadar kazanıyorsun var mı ev, araba çocuk” diye sordum.
“Abi biz kiradayız, 2 çocuk var. Allah bağışlasın” dedi.
“Yollasana ya çocukları yurt dışına güzelce okusunlar ingilizce öğrensinler” dedim.
“Abi biz devlet okulunda zor okutuyoruz ne yurt dışısı” dedi.
“Öyle deme her türlü imkanınız var şükür etmesini bilmek lazım” diye devam ettim. Herifte yine ses yok.
“Keşke 400 milletvekili alsaydı Ak parti, hanımın doğum günü geliyor BMW istiyor ama benim de fabrikayı büyütmem lazım…daha çok para lazım yani ehehehe” şeklinde sallıyorum.
Çıt yok. “Bizim çocuklar alıştı her 6 ayda bir yeni telefon istiyorlar 3 bin 3 bin az para değil…ama yolluyoruz bi şekilde” aklıma ne geldiyse sıkıyorum. Bi ara kendim bile inandım amk.
Neyse ineceğim yere geldim. Arabadan inerken adamın bana bir bakışı vardı ki …
Bir daha Ak partiye oy atacağını sanmıyorum.
- alıntı mod off -
- alıntı mod on -
Toplanın size %100 etkili olan yöntemimi açıklıyorum. Yıllarca AKP’lilerle tartıştım ancak anladım ki laf anlatmanın, anlatsan da karşıdakinin anlamasının imkanı yok ben de taktik değiştirdim. Buyrun;
Dün taksiye bindim. Taksinin arkasındaki Osmanlı tuğrasından ve radyodaki açık A Haber radyo kanalından anında anladım ki şoför gerçek bir uzun adam sevdalısı. Dikiz aynasından şöyle bir tipime baktı takım elbiseli sarışın bi adam. Hemen kafasında çaktı cehape zihniyetini tabi. Neyse yolculuk başladı. Tabi ki de muhabbet hemen seçimlere geldi. Hah dedim şimdi sıçtık.
Ama bu sefer ben atik davrandım ve “Allahıma bin şükür tekrar tek başımıza iktidar olduk!” dedim.
Şoför şaşkınlığından el frenini çekecekti nerdeyse.
“Abi sen de mi Ak partiye verdin ya” dedi.
“Heralde başka kime verecektik. Hamdolsun bu sefer istediğimiz aldık” dedim.
“Hay yaşa abim be !” dedi. “Bu millet teröristlere, israil, Ermeni döllerine kalmadı” dedi.
“Vallahi ben 2002’den beri ak partiye veriyorum oyumu. Çok şükür ayda 100-150bin lira kazanıyorum sayelerinde Allah reyisten razı olsun” dedim. Herif bi dumur oldu. “3 tane arabam 4 tane evim var çocuklarım da yurt dışında okuyor keyfimiz yerinde çok şükür” dedim.
“Abim sen ne iş yapıyorsun ayıptır sorması” dedi. “Ayakkabı imalat fabrikam var benim Antepte” dedim.
“Eskiden sigortalı işçi maliyeti yüzünden ayda 50bin zor kazanıyordum şimdi Türk işçileri çıkarttım hepsini Suriyeli aldım fabrikaya ne sigorta ne bişey ayda 300 liraya çalışıyor adam biz de kazancımıza bakıyoruz elhamdülillah” diye devam ettim.
Adamın surat düştü. “Ak parti başımızda olduğu sürece kazancımız hep bol oluyo Allah razı olsun onlardan” diye sıralıyorum.
“Sen ne kadar kazanıyorsun var mı ev, araba çocuk” diye sordum.
“Abi biz kiradayız, 2 çocuk var. Allah bağışlasın” dedi.
“Yollasana ya çocukları yurt dışına güzelce okusunlar ingilizce öğrensinler” dedim.
“Abi biz devlet okulunda zor okutuyoruz ne yurt dışısı” dedi.
“Öyle deme her türlü imkanınız var şükür etmesini bilmek lazım” diye devam ettim. Herifte yine ses yok.
“Keşke 400 milletvekili alsaydı Ak parti, hanımın doğum günü geliyor BMW istiyor ama benim de fabrikayı büyütmem lazım…daha çok para lazım yani ehehehe” şeklinde sallıyorum.
Çıt yok. “Bizim çocuklar alıştı her 6 ayda bir yeni telefon istiyorlar 3 bin 3 bin az para değil…ama yolluyoruz bi şekilde” aklıma ne geldiyse sıkıyorum. Bi ara kendim bile inandım amk.
Neyse ineceğim yere geldim. Arabadan inerken adamın bana bir bakışı vardı ki …
Bir daha Ak partiye oy atacağını sanmıyorum.
- alıntı mod off -