bugün
- bakire kadını gözünden tanımak6
- bir kadına verilecek en güzel çiçek7
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- arjantin mısır maçı13
- yazarların mezun olduğu okullar13
- yıldızlar tutuşabilir3
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır13
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları13
- ankara da nato zirvesi12
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- ctrlx'in ayakları11
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- borsadan anlayan kadının olmaması2
- yaşlılık zor2
- batman3
- erdoğan'ın trump'ın sözlerini tasdikleyen tepkisi2
- donumu satsam ödeyemem3
- adana sokak lezzetleri5
- trump erdogan gorusmesi caatsa kalkiyor3
- w1242
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- spcx2
- 23 yaş7
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler4
- ısim soyisimle nick alanlar2
- tek başına5
- messi uzaylı abi5
- 7 temmuz 2026 messi balonunun patlaması4
- yenilenebilir enerji3
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık9
- maç izlerken kendini yatak odasında bulmak2
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- yıldırım bayezid3
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- sözlük yazarlarına tavsiye2
- aylık 342 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı6
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- herzevekil2
- erling braut haaland8
- trump'ı e30'a bindirip sincana götürmek2
- 2026 dünya kupası26
- yoğurt11
- komünizmi iyi bir şey sanmak4
- dövmesi olan erkek9
- iri kıyım kadın çekiciliği5
entry'ler (21)
daha adil kullanım kotanız bitmeden hızınızı düşüren firma, her seferinde insanlara lanet ettiriyor. ya o kotayı zaten doldurulduğunda hızınız düşürülecektir diyerekten koyuyorsunuz arkadaşım neden bitmeden daha hız düşürülür ki, rezalet ya. müşteri hizmetlerini arıyorum cevap bulamadıklarında yüzünüze kapatıyorlar. herhangi bir sorun olduğunda çözümü minimum bir hafta oluyor. böyle bir hizmet anlayışı olamaz.
milli takımın bile başarısını kıskanmışlardır hatta orada yakalanan ruh için konya halkına yüklenmeye başlamışlardır. Rezil ediyorlar kendilerini haberleri yok.
Gelişmedi demek aptallık olur. ekonomi, eğitim kadar yerli savunma sanayimizde gelişmiştir. Hatta yerli savaş uçağı projemiz için anlaşmalar imzalanmıştır 2021 yılında ilk prototipini uçuşunu göreceğimiz anı merakla bekliyorum. Ak Parti sayesinde ülkemizde ki ilk savaş uçağını göreceğiz yerli imkanlarla.
Devletin her gelişim sürecini eleştirir. 1 yıl devlet bir şey yapmasa medyada gündeme gelmese kan kaybından ölür bu kadar net. Devleti eleştirmek için yaşıyorlar. sırf bu yüzden bile ak partiye teşekkür etmeliler. Kendilerini yaşattıkları için
cadillac değil saabtır. çıktığında da eleştirilerin boşa söylendiği fark edilecektir umarım. Ülkenin bir gelişimi bu buna laf etmek saçma geliyor bana beyler bayanlar ? yakışmıyor sizlere böyle eleştiriler.
kafaları oy pusulasında karışsa yine hdp ye oy vermezler ama gel gör ki ak partiyi devireceğim diye gidip hdp ye oy verdiler. acaba biliyorlar mı pkk ile hdpnin birbirlerine yardım ettiğini öğrenmek gerek
batıda yaşayıp hdp ye oy atmak kolay ama atmayın başka partiye atın kardeşim. teröristin partisine oy atmayın. Attığınız taktirde doğuda ki halk yine baskı altına girecektir yine eziyet çekecektir bölgede ki terör yüzünden.
AK Partiye sözde rakip ve ona karşı projesiz olması yetersizliklerinden bir tanesidir. Rakip iyi hamleler yapmalıdır ama chp hiç iyi hamle yapmadı çamur atmak dışında. Proje üretemeden halkın karşısına çıktı. Merkez türkiye projesini soracaksınız gibime geliyor ama meydanlarda o konuyu söylemiyor artık. O da inanmadı olacağına zaten
Siyasetin kendisinde ki anlamı ne merak ediyorum. Siyaset yatma yeri değil siyasette yatmaya geldiği anlaşılan kişi en fazla 2 yıl dayanabilir. Benim görüşüm bu çünkü her projeye hayır demenin bir mantığı yok
gelişmedi demek ve bu yalana inanmak hayata karşı küfür etmek gibi. Boşuna yaşıyorsun demektir. ya da beynin derin bir uykuda. Çünkü türkiye 13 yılda ak parti sayesinde dağ gibi büyüdü gözlerini dört aç büyüme rakamlarına bak ekonomimiz ne kadar iyi bak
Çomar oğlanıdır. Siyaseti dağ başı sanıyor kendisi. özgürlük ararken başkalarının özgürlüğüne müdahale etmek ve hala millet vekili olabilmeyi hayal etmek gerçekten gariptir. Bütün gazeteleri kapatacağız lafını çok çabuk unuttun sanırım
kesinlikle bize emanet ettiği din bu değildir. hacca giden 700 küsür kişinin ezilerek ölmesini görse bedduaları eksik etmezdi.
gereksiz yere övülen dizi. yeni sezon ilk bölümünü izledim ve net olarak lakayt bir dizi olduğunu gördüm. sniper ile adam vururken telefonda konuşmalar, yunanistan'dan adam almalar. bir anda bütün örgütün dışarı çıkması. bunlar kurtlar vadisi'nin boku çıktığı zamanlarda bile olmuyordu.
zamanının ahmet davutoğlu'dur. her zaman ikinci planda kalmasından mütevellit, atatürk'ten sonra para kendi resmini bastıracak kadar ezikliği bu yüzdendir.
KÜRT ile pkk'yı ayırmak gereklidir. bu ülke kürt başbakanı da gördü. eğer bu ülke için yararlı işler yapıyorsa, başımızın üstünde yeri vardır.
iki çürümüş, iğrenç örgütün birbirine saldırmasıdır. ne işid'in pkk'yı vurması onları sevimli yapar, ne pkk'nın işid'i. en güzeli yok olup gitmeleridir.
mülk allah ın ise bu dünyadan da çekip git denilmelidir ev sahibine. gerici, yobaz ve bağnaz düşüncelerin hepsi hayatı yaşanmaz kılmaktadır.
işin acıklı tarafı kendisi hakkında ilk entry bugün, ödül aldıktan sonra girilmiş bilim adamıdır. vasıfsız popçulara, topçulara sayfalarca entry düzülürken böyle güzel insanlara gereken önemi malesef veremiyoruz.
kendisini feshetmesidir. şaka bir yana, muhalefet güçlü olmalı. güçlü olmak zorundadır ki, ülke gelişsin iktidar çalışsın. chp ne kadar akp'yi zorlarsa ülkemizin hayrına olur.
bir ülkenin başındaysan her türlü olumsuzluğu kabul edecek ve her türlü zorluğa göğüs gerekeceksin. zira milyonlarca vatandaşı hoşnut etmek mümkün değildir.