bugün
S
sosuke8 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
S
sosuke8 yıl önce
gecenin gif i
S
sosuke8 yıl önce
oberyn martell
`game of thrones` un ilk 10 u zorlayacak delikanlılarından bir tanesi. diğer adıyla `kızıl yılan`. dorne prensidir. martell hanesine bağlılığı vardır. 3. sezonda teşrif edecektir. 8 tane kızı vardır. game of thrones da bildiğiniz üzere siyah tan be… devamını gör
S
sosuke8 yıl önce
oberyn martell
`game of thrones` un ilk 10 u zorlayacak delikanlılarından bir tanesi. diğer adıyla `kızıl yılan`. dorne prensidir. martell hanesine bağlılığı vardır. 3. sezonda teşrif edecektir. 8 tane kızı vardır. game of thrones da bildiğiniz üzere siyah tan be… devamını gör
S
sosuke8 yıl önce
gecenin gif i
S
sosuke8 yıl önce
sihirli annem
izleyen cocukların kendini peri sanıp surekli sihir yapma istegini getiren saçma sapan bi dizi.
S
sosuke8 yıl önce
cumali ceber
Sesli gülüyorum lan her seferinde. Sıkıntı bende değildir inşallah.
S
sosuke8 yıl önce
gecenin gif i
S
sosuke8 yıl önce
önce güldüm sonra bastım eksiyi
inci sözlük şeysi. (img:#198575) (img:#189916)
S
sosuke8 yıl önce
hayatını tek görselle özetle
(img:#1407504)
S
sosuke9 yıl önce
cin aliden ayı çizmek
(img:#1211761)
S
sosuke9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
sosuke9 yıl önce
yazarların bulundukları yerdeki sıcaklık
şu anda 22 ve rüzgar var. hem denizden hem dere vadisinden. öğlene 25-26 olur herhalde. not: hangi sebeple eksilendiğini anlayamadım. sıcaklıkları benmi taksim ediyorumda kendi memleketime az verdim.
S
sosuke9 yıl önce
düğünde millete yemek dağıtan erkeğin karizması
misafirlerin para ödemeden yiyecek yeme neticesinde hasıl olan durumdur. bu sebeple yemek dağıtan kişiye bir garson muamelesi göstermez bilakis iltifat ederler. halbuki yemeği veren düğün sahibidir, minnet edilecek kişi varsa o da düğün sahibidir. y… devamını gör
S
sosuke10 yıl önce
adana
türkiye'nin beşinci büyük şehri... kebap ve şalgamıyla ünlüdür.
S
sosuke10 yıl önce
bugün kandil mi
bugünün kandil olup olmadıgını öğrenmek isteyen insanın, bugunun kandil olup olmadıgını bilen insana karşı yönelttiği soru. bugün kandil mi ?
S
sosuke10 yıl önce
eyeliner kuyruğunun göklere uzanması
Birkaç küçük rötuş ile halledilebilir. (img:#1062628)
S
sosuke10 yıl önce
gratis
latince ve italyancada bedava..
S
sosuke10 yıl önce
duvar yazıları
başlık başa kalmış o halde bir tanım yapmak şart oldu. gezip tozarken veyahut yolda sigara içerken ya da tuvalette ihtiyaç giderirken gördüğümüz, duvarlara kazınmış, okuduktan sonra tebessüm ettiren yazılara diyoruz.. örnekler gelsin..
S
sosuke10 yıl önce
ilişkide bir kadının hoşuna giden davranışlar
Kadınların erkeklerden beklentilerine bilim dilinde "paradoks" deniyordu; - Telefonu suratına kaparsam, bil ki tekrar aranmak istiyorum. - Beni kıskanmanı istiyorum, ama kıskanç olmanı istemiyorum. - Bana tapmanı istiyorum, ama bağlanmanı istem… devamını gör
S
sosuke10 yıl önce
one direction
louis tomlinson, liam payne, niall horran, zayn malik, harry styles dan oluşan ingiliz müzik grubudur.
S
sosuke10 yıl önce
dünya nereye gidiyor
100 metre kare bir evde 10 kişi bulunduğunu ve 8 gün yetecek kadar yiyecekleri olduğunu varsayalım. sonuç ne olur? dünyada 50 yıl içinde neler olacağı bu sorunun cevabının içinde.. sınırlı kaynaklar, artan nüfus (nüfus oranı bizim önermemizde … devamını gör
S
sosuke10 yıl önce
27 nisan 2016 bursa patlaması
ya yeter amk dediğim patlamadır. şerefsizler, kana susayanlar durmak bilmiyor.
S
sosuke10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
© copyright 2005 - 2026