bugün
- iremga32
- anın görüntüsü28
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu4
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- petrol5
- eğitimde devlet tekeli2
- akaryakıt2
- narsist birine aşık olmak5
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- süleymancılar10
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- nick vermeden bir yazara seslen12
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- haftanın gammazları listesi25
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- morkstar2
- neden haklı serisi2
- beklenen doğru insanın bir türlü gelmemesi2
- tolga turan2
- en sevdiğiniz hayvan4
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- geceye bir şarkı bırak3
- okullara 30 bin bahçe görevlisi alınması2
- velvet8
- modern çağın mutsuzluk nedenleri2
- entelektüel insan bulmanın oldukça zor olması2
- sabah namazının fazileti3
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- karşıdakinin yalan söylediğini anlamak ama susmak2
- götünde donu olmayıp tatile gitmek3
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni2
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- zurna dürüm4
- anne ile seks yapmak5
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- kavun kokusu4
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- uyudunuz mu4
- dayanamayıp kitap almak7
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- kocu7
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- şükredilecek şeyler9
entry'ler (487)
7. nesilin bir üst modeli. 2. nesil 16. segment. geliştirilebilir zeka. üstün hareket kabiliyeti ayrıca 7 saat ses ve görüntü kaydı barındıran nesildir.
caalifornia uber alles!
küçük sorunları ertelemek, üstünü örtmek daha büyüklerine yol açıyor. yaşadım öğrendim.
açılsa ne iyi olur dediğim bölüm. şuan inanılmaz ihtiyacım var örneğin.
uykusuzluk, karın ağrısı, telaş getirendir.
hayatımdan benden daha mı önemli sorusuna evet önemli cevabını verecek kıvama getirdiyse, ne yapmalı bilemez hale geldim.
hayatımdan benden daha mı önemli sorusuna evet önemli cevabını verecek kıvama getirdiyse, ne yapmalı bilemez hale geldim.
yılbaşını evde ve yalnız geçiriyor olmak ne kadar kendimi kandırıp zoruma gitmiyor, zaten yılbaşı ne ki diyip dursamda microbloglarda gezinmek canımı yakıyor arkadaş.
ataerkil toplumun, kadın ruhundan anlamayan erkeklerinin bastıra bastıra tekrarladığı söylem.
kendi kurdukları yazılı olmayan kurallara uymayan kadınların "düzgün" olmayan kategorisine atanları görebildiğimiz, kimle muhabbet edilir kimse edilmez kim cinsiyetçidirin cevabını bize veren konudur.
neden bu kadar tartışıldığını anlamadığım yazar.
--aşağıda okuyacaklarınız spoiler içerir.--
son bölümünde bir kaç açık kapı bırakıp final yapan dizi. film kimde kaldı, frank ne olucak ve trade minister en sonda nasıl bir dünyaya kafasını kaldırdı anlayamadım. dizinin 10 bölümde işlediği savaşı naziler kazandı japonya-almanya işgal etti temasının olmadığı bir finaldi.
son bölümünde bir kaç açık kapı bırakıp final yapan dizi. film kimde kaldı, frank ne olucak ve trade minister en sonda nasıl bir dünyaya kafasını kaldırdı anlayamadım. dizinin 10 bölümde işlediği savaşı naziler kazandı japonya-almanya işgal etti temasının olmadığı bir finaldi.
kadınlarla daha iyi anlaşır. zira neye dikkat ettiklerini hemcinslerine göre biraz daha iyi biliyordur.
gece olunca uyuyamıyom sabah olunca kalkamıyom klişesinin çıkış adresidir.
iradeni kontrol edemiyor olman. ne yapman gerektiğini bilip yapmamakta diretmek.
saat 15 de ki derse uyuyakalıp geç kaldığımı düşündüğümde aslında saatin bir şeyi değiştirmediğini düşündüren sistemdir.
arama algoritmalarında kullanılır. örneğin 600.000 verimiz olduğunu düşünelim mikroişlemcimiz her işlemi bir saniyede yapsın ve aradığımız veri son veri olsun. 600.000 veri 160 saatte incelenerek sonuç bulunur. bst kullanılarak aynı işlem 20 sn. ye düşer.
(bkz: binary search tree)