bugün
- iremga32
- en sevdiğiniz hayvan3
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi7
- zurna dürüm4
- gideni irdeleyen kezo3
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- kavun kokusu4
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- uyudunuz mu4
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- velvet8
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- beybi leydi ile zurna dürüm yemek2
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- nick vermeden bir yazara seslen11
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- beybi leydi3
- anne ile seks yapmak5
- nevşehir denince akla gelenler4
- görür görmez artılanan yazarlar4
- süleymancılar8
- sözlükle ilgili kırgınlığım var3
- nihavent bey bay birader4
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- sigarayı bırakmak4
- sakatat4
- şaka maka uludağda çok bayan yazar olması3
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- ismedin geçeceği illerde yapılacak kutlamalar3
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- haftanın gammazları listesi25
- arkadaşlar ben uyuyorum bir şey demeyin3
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- sevilen yazara yazılan şiir3
- ona sor2
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- kavga eden iki yazarı da artılamak3
- dava ile tehdit eden yazar3
- modluk seçimleri3
- dayanamayıp kitap almak7
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- kocu7
entry'ler (487)
7. nesilin bir üst modeli. 2. nesil 16. segment. geliştirilebilir zeka. üstün hareket kabiliyeti ayrıca 7 saat ses ve görüntü kaydı barındıran nesildir.
caalifornia uber alles!
küçük sorunları ertelemek, üstünü örtmek daha büyüklerine yol açıyor. yaşadım öğrendim.
açılsa ne iyi olur dediğim bölüm. şuan inanılmaz ihtiyacım var örneğin.
uykusuzluk, karın ağrısı, telaş getirendir.
hayatımdan benden daha mı önemli sorusuna evet önemli cevabını verecek kıvama getirdiyse, ne yapmalı bilemez hale geldim.
hayatımdan benden daha mı önemli sorusuna evet önemli cevabını verecek kıvama getirdiyse, ne yapmalı bilemez hale geldim.
yılbaşını evde ve yalnız geçiriyor olmak ne kadar kendimi kandırıp zoruma gitmiyor, zaten yılbaşı ne ki diyip dursamda microbloglarda gezinmek canımı yakıyor arkadaş.
ataerkil toplumun, kadın ruhundan anlamayan erkeklerinin bastıra bastıra tekrarladığı söylem.
kendi kurdukları yazılı olmayan kurallara uymayan kadınların "düzgün" olmayan kategorisine atanları görebildiğimiz, kimle muhabbet edilir kimse edilmez kim cinsiyetçidirin cevabını bize veren konudur.
neden bu kadar tartışıldığını anlamadığım yazar.
--aşağıda okuyacaklarınız spoiler içerir.--
son bölümünde bir kaç açık kapı bırakıp final yapan dizi. film kimde kaldı, frank ne olucak ve trade minister en sonda nasıl bir dünyaya kafasını kaldırdı anlayamadım. dizinin 10 bölümde işlediği savaşı naziler kazandı japonya-almanya işgal etti temasının olmadığı bir finaldi.
son bölümünde bir kaç açık kapı bırakıp final yapan dizi. film kimde kaldı, frank ne olucak ve trade minister en sonda nasıl bir dünyaya kafasını kaldırdı anlayamadım. dizinin 10 bölümde işlediği savaşı naziler kazandı japonya-almanya işgal etti temasının olmadığı bir finaldi.
kadınlarla daha iyi anlaşır. zira neye dikkat ettiklerini hemcinslerine göre biraz daha iyi biliyordur.
gece olunca uyuyamıyom sabah olunca kalkamıyom klişesinin çıkış adresidir.
iradeni kontrol edemiyor olman. ne yapman gerektiğini bilip yapmamakta diretmek.
saat 15 de ki derse uyuyakalıp geç kaldığımı düşündüğümde aslında saatin bir şeyi değiştirmediğini düşündüren sistemdir.
arama algoritmalarında kullanılır. örneğin 600.000 verimiz olduğunu düşünelim mikroişlemcimiz her işlemi bir saniyede yapsın ve aradığımız veri son veri olsun. 600.000 veri 160 saatte incelenerek sonuç bulunur. bst kullanılarak aynı işlem 20 sn. ye düşer.
(bkz: binary search tree)