bugün
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil14
- osmanlı yı yeniden kuracağız18
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü13
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü14
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (487)
7. nesilin bir üst modeli. 2. nesil 16. segment. geliştirilebilir zeka. üstün hareket kabiliyeti ayrıca 7 saat ses ve görüntü kaydı barındıran nesildir.
caalifornia uber alles!
küçük sorunları ertelemek, üstünü örtmek daha büyüklerine yol açıyor. yaşadım öğrendim.
açılsa ne iyi olur dediğim bölüm. şuan inanılmaz ihtiyacım var örneğin.
uykusuzluk, karın ağrısı, telaş getirendir.
hayatımdan benden daha mı önemli sorusuna evet önemli cevabını verecek kıvama getirdiyse, ne yapmalı bilemez hale geldim.
hayatımdan benden daha mı önemli sorusuna evet önemli cevabını verecek kıvama getirdiyse, ne yapmalı bilemez hale geldim.
yılbaşını evde ve yalnız geçiriyor olmak ne kadar kendimi kandırıp zoruma gitmiyor, zaten yılbaşı ne ki diyip dursamda microbloglarda gezinmek canımı yakıyor arkadaş.
ataerkil toplumun, kadın ruhundan anlamayan erkeklerinin bastıra bastıra tekrarladığı söylem.
kendi kurdukları yazılı olmayan kurallara uymayan kadınların "düzgün" olmayan kategorisine atanları görebildiğimiz, kimle muhabbet edilir kimse edilmez kim cinsiyetçidirin cevabını bize veren konudur.
neden bu kadar tartışıldığını anlamadığım yazar.
--aşağıda okuyacaklarınız spoiler içerir.--
son bölümünde bir kaç açık kapı bırakıp final yapan dizi. film kimde kaldı, frank ne olucak ve trade minister en sonda nasıl bir dünyaya kafasını kaldırdı anlayamadım. dizinin 10 bölümde işlediği savaşı naziler kazandı japonya-almanya işgal etti temasının olmadığı bir finaldi.
son bölümünde bir kaç açık kapı bırakıp final yapan dizi. film kimde kaldı, frank ne olucak ve trade minister en sonda nasıl bir dünyaya kafasını kaldırdı anlayamadım. dizinin 10 bölümde işlediği savaşı naziler kazandı japonya-almanya işgal etti temasının olmadığı bir finaldi.
kadınlarla daha iyi anlaşır. zira neye dikkat ettiklerini hemcinslerine göre biraz daha iyi biliyordur.
gece olunca uyuyamıyom sabah olunca kalkamıyom klişesinin çıkış adresidir.
iradeni kontrol edemiyor olman. ne yapman gerektiğini bilip yapmamakta diretmek.
saat 15 de ki derse uyuyakalıp geç kaldığımı düşündüğümde aslında saatin bir şeyi değiştirmediğini düşündüren sistemdir.
arama algoritmalarında kullanılır. örneğin 600.000 verimiz olduğunu düşünelim mikroişlemcimiz her işlemi bir saniyede yapsın ve aradığımız veri son veri olsun. 600.000 veri 160 saatte incelenerek sonuç bulunur. bst kullanılarak aynı işlem 20 sn. ye düşer.
(bkz: binary search tree)