bugün

entry'ler (37)

wordpress hosting

Normal hosting'den hiçbir farkı olmayan sadece hazır direkt wordpress kurmanız için eklentilere sahip olduğundan ufak bindirmelerle satıyorlar.

hosting

Güvenilir firmanın çok fazla olmadığı sürekli gece siteniz bir bakmışsınız erişilemiyor 50x sunucu hatalarıyla dolu bir barındırma hizmetidir. Çoğu sınırsız özelliklere sahip olarak belirtilen hosting paketleri de aslında sınırlıdır fakat sitelerin sonuna kadar sömürmesine müsade eder bu da sitenizin yavaşlamasına olanak sağlar.

10 kadar websitemi inetmar'da barındırıyorum fiyatları bir tık piyasadan yüksek olabilir https://www.inetmar.com/hosting/ ama kesinti gibi bir sorunla asla karşılaşmadım öncekilere nazaran

Özet tanım: Websitelerin internet ve donanım ile birlikte web'de aktif olarak yayınlanıp barınmasını sağlar.

vds

vps'nin tam tersine kaynakları size ayrılmış ayrı bir sunucudur farklı bir ip ve kaynakdan yararlanır.

acun ılıcalı

recep tayyip erdoğan ile birlikte bir görüşmede takım elbise giyerken gördüm artık daha da gam yemem.

dubai çikolatasının abartılmasının amacı

Anlam veremiyorum içindeki o kıtırık şey bayat tadı veriyor.

galatasaray prime takımı

Galatasaray'ın en beğendiğim kadro sezonu sanırım 2013 olabilir üstüne de tanımam. 2024 takımı da fena değil boey gitmesine de ayrıca üzüldüm takımda aşırı iyi kondisyona sahip bir oyuncuydu.

aziz yıldırım

Gözlüksüz olarak pek alışamadım beyefendiye fakat gözlüksüz bile fenerin hakkından gelir.

sözlük yazarlarının 2025 yılından beklentileri

Artık kişisel bir şey istemiyorum ülke olarak çevresel iyilik ve farkındalık istiyorum.

eta saat

ETA SA, yüksek kaliteli ve güvenilir saat mekanizmaları üretmesiyle tanınan bir şirkettir. Birçok lüks saat markası da dahil olmak üzere çok çeşitli saat markaları, saatlerinde ETA mekanizmalarını kullanır. Bu mekanizmalara sahip saatlere de ETA saat denir

opencart

Wordpress Woocommerce varken bunu kullanan ağır işsizdir. Arkadaş nasıl mantıksız bir scripttir. Her eklenti (modül) parayla ve çok kullanışsız.

monster

Tüm leptop bilgisayarlarında ölü piksel sorunu var sitesinde bile ilk 15 gün böyle bir sorunla karşılaşırsanız ücretsiz pikseli değişiyorlar yani ekranı o kadar ki dandik bir marka garantisinin bitimine 14 gün kaldı açıkçası ödüm kopuyor desem yeridir.
Şuan kasadan kıtırtı sesi geliyor ve adaptörü de bazen şarj etmiyor temassızlıktan. Garantiye gönderince de biz test ettik bir şey bulamadık diyorlar.

eskorta gitmek vs sözlük kızıyla buluşmak

ikisinin de bir farkı yok emin olun sadece biri diğerinden daha tecrübeli.

11 02 2024 uludağ sözlük sessizliği

Fırtına öncesi sessizliktir gündüz olsun hayrolsun.

kahve

Evin etrafında Starbucks bulamadığım için, BinBin’le gidip almak zorunda olduğum içecek.

watsapta ikinci duruma bakmayan tip

sizi önemsemiyorsa normal bir durum veya araba storylerini bırakın artık.

erdoğan düşmanlığından pkk'nın don lastiği olmak

iki tarafta aynı şeyi yapmıyor mu?

bedelli askerlik

bir kaç ay öncesine kadar normal durumu olan biri bile bedelli askerlik yapabilirken şuan yapamıyor.

tuğçe yılmaz

Uyku terapisi hizmeti veren psikolog kişi. 2 Sene önce sabahlara kadar yatamayıp üstelik çocuğum da bu durumdan muzdaripken çocuğuma terapi almıştım tuğçe yılmaz sayesinde 14 gün civarında beraber iyileşme sağladık.
Uyku problemi çekenler bilir bu durumu uyku ilaçları bile fayda etmez.

uyku problemi olan insanlar

Zamanında benimde aralarında bulunduğum liste.
gece 4'de zorla uyuyup sabahlara kadar yatamadığım zamanlar vardı.

arka arkaya kaç sigara

orta okulda 1 paket sigarayı saatler içinde bitirince baş ağrısıyla başlayıp sigarayı bırakmamla sonuçlanan hede.
© copyright 2005 - 2026