bugün
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü6
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir7
- 1 euro 53 50 tl3
- kemal kılıçdaroğlu36
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- gammaz olmuşum13
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- reha muhtar25
- çay2
- 4 haziran 20262
- gece yarısı çalan telefon7
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- tutku2
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- gocu26
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kadınların zeka seviyesi3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- geceye bir söz bırak3
- babaya masaj yaptırmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- eski dizileri izlemek3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- ona bir şey söyle16
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- turkei kıymentini bilin19
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- kel erkek3
entry'ler (37)
Normal hosting'den hiçbir farkı olmayan sadece hazır direkt wordpress kurmanız için eklentilere sahip olduğundan ufak bindirmelerle satıyorlar.
Güvenilir firmanın çok fazla olmadığı sürekli gece siteniz bir bakmışsınız erişilemiyor 50x sunucu hatalarıyla dolu bir barındırma hizmetidir. Çoğu sınırsız özelliklere sahip olarak belirtilen hosting paketleri de aslında sınırlıdır fakat sitelerin sonuna kadar sömürmesine müsade eder bu da sitenizin yavaşlamasına olanak sağlar.
10 kadar websitemi inetmar'da barındırıyorum fiyatları bir tık piyasadan yüksek olabilir https://www.inetmar.com/hosting/ ama kesinti gibi bir sorunla asla karşılaşmadım öncekilere nazaran
Özet tanım: Websitelerin internet ve donanım ile birlikte web'de aktif olarak yayınlanıp barınmasını sağlar.
10 kadar websitemi inetmar'da barındırıyorum fiyatları bir tık piyasadan yüksek olabilir https://www.inetmar.com/hosting/ ama kesinti gibi bir sorunla asla karşılaşmadım öncekilere nazaran
Özet tanım: Websitelerin internet ve donanım ile birlikte web'de aktif olarak yayınlanıp barınmasını sağlar.
vps'nin tam tersine kaynakları size ayrılmış ayrı bir sunucudur farklı bir ip ve kaynakdan yararlanır.
recep tayyip erdoğan ile birlikte bir görüşmede takım elbise giyerken gördüm artık daha da gam yemem.
Anlam veremiyorum içindeki o kıtırık şey bayat tadı veriyor.
Galatasaray'ın en beğendiğim kadro sezonu sanırım 2013 olabilir üstüne de tanımam. 2024 takımı da fena değil boey gitmesine de ayrıca üzüldüm takımda aşırı iyi kondisyona sahip bir oyuncuydu.
Gözlüksüz olarak pek alışamadım beyefendiye fakat gözlüksüz bile fenerin hakkından gelir.
Artık kişisel bir şey istemiyorum ülke olarak çevresel iyilik ve farkındalık istiyorum.
ETA SA, yüksek kaliteli ve güvenilir saat mekanizmaları üretmesiyle tanınan bir şirkettir. Birçok lüks saat markası da dahil olmak üzere çok çeşitli saat markaları, saatlerinde ETA mekanizmalarını kullanır. Bu mekanizmalara sahip saatlere de ETA saat denir
Wordpress Woocommerce varken bunu kullanan ağır işsizdir. Arkadaş nasıl mantıksız bir scripttir. Her eklenti (modül) parayla ve çok kullanışsız.
Tüm leptop bilgisayarlarında ölü piksel sorunu var sitesinde bile ilk 15 gün böyle bir sorunla karşılaşırsanız ücretsiz pikseli değişiyorlar yani ekranı o kadar ki dandik bir marka garantisinin bitimine 14 gün kaldı açıkçası ödüm kopuyor desem yeridir.
Şuan kasadan kıtırtı sesi geliyor ve adaptörü de bazen şarj etmiyor temassızlıktan. Garantiye gönderince de biz test ettik bir şey bulamadık diyorlar.
Şuan kasadan kıtırtı sesi geliyor ve adaptörü de bazen şarj etmiyor temassızlıktan. Garantiye gönderince de biz test ettik bir şey bulamadık diyorlar.
ikisinin de bir farkı yok emin olun sadece biri diğerinden daha tecrübeli.
Fırtına öncesi sessizliktir gündüz olsun hayrolsun.
Evin etrafında Starbucks bulamadığım için, BinBin’le gidip almak zorunda olduğum içecek.
sizi önemsemiyorsa normal bir durum veya araba storylerini bırakın artık.
iki tarafta aynı şeyi yapmıyor mu?
bir kaç ay öncesine kadar normal durumu olan biri bile bedelli askerlik yapabilirken şuan yapamıyor.
Uyku terapisi hizmeti veren psikolog kişi. 2 Sene önce sabahlara kadar yatamayıp üstelik çocuğum da bu durumdan muzdaripken çocuğuma terapi almıştım tuğçe yılmaz sayesinde 14 gün civarında beraber iyileşme sağladık.
Uyku problemi çekenler bilir bu durumu uyku ilaçları bile fayda etmez.
Uyku problemi çekenler bilir bu durumu uyku ilaçları bile fayda etmez.
Zamanında benimde aralarında bulunduğum liste.
gece 4'de zorla uyuyup sabahlara kadar yatamadığım zamanlar vardı.
gece 4'de zorla uyuyup sabahlara kadar yatamadığım zamanlar vardı.
orta okulda 1 paket sigarayı saatler içinde bitirince baş ağrısıyla başlayıp sigarayı bırakmamla sonuçlanan hede.