bugün
- 186 boyundaki erkek19
- alevi erkek8
- kabak yemeği vs hamburger10
- bursalı erkekler9
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- istanbullu erkekler5
- erzincanlı erkekler6
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- antalyalı erkekler5
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- ilk buluşmada ne getirilmeli3
- sevişirken yatak odasına ninja girmemiş insan2
- yeni parti için alternatifli hazırlık2
- sivaslı yiğidolar6
- kürt erkek5
- cezayir erkekği4
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- ahmet sezer bey9
- adıyamanlı erkekler5
- 32 yaşına girmek12
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- seat leon fr3
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- din tartışması7
- sözlük yönetimine bir teşekkür2
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- g'i l d'e d l'i l y20
- nervio'ya aşık olmak5
- izmirli kızlar4
- zengin olsanız ne yapardınız9
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- karadenizli erkeklerin biraz şey olması2
- gocu27
- yazarların lahmacun yeme rekorları2
- çirkin erkeklerdeki kadın düşmanlığı2
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- geceye bir tavsiye bırak3
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- norveçte bok olsam9
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- terlik giyen erkek5
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- kadının kadından hoşlanması3
- en büyük korkunuz4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- ben uyuyorum arkadaşlar sevdiğim yazar uyudu da2
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
entry'ler (131)
aylık akbili olduğu halde beklediği otobüsün 1 saat beklemesine rağmen gelmemesi üzerine iett bünyesinde çalışan herkesin sülalesine bir güzel giydirerek çaresizce minibüs denen, kafayı eğmeden ayakta duramayacağınız toplu taşıma aracına 1 tl vermenin verdiği mutsuzlukla eşdeğerdir ve koyma derecesi de bir hayli yüksektir.
'orası beni ilgilendirmez ben güler geçerim' diyemeyen fazla düşünceli bünyelerin söylemidir.
kıvanç tatlıtuğ'un amcası olmak bir ömür boyu bekar gezmektir.
inci sözlük çalışmasıdır. katılmaktan dolay mutlu olmuşumdur.
her şeye yapabildiği göndermeleriyle ünlü dizi 25. bölümde akasya durağına da gönderme yapmıştır. karakterler mükemmel olmuştur. leyla ile mecnuna helal olsundur. ayrıca erdal bakkalın camına yapıştırdığı hoşgeldin şevval yazısı da ufak çaplı bir yarılmaya neden olmuştur.
23. bölümünde erdal abinin kumar oynarken ortaya kağıdı attığı sırada pişti demesiyle yarım saat güldüğüm sahneye sahip dizidir.
ayrıca 24. bölümünde komadaki mecnunun kafasına giren leyla aynada kendini mecnun olarak gördüğü sahne hakkında yorum yapacak kelime bulamıyorum sadece helal olsun diyorum. helal olsun.
ayrıca 24. bölümünde komadaki mecnunun kafasına giren leyla aynada kendini mecnun olarak gördüğü sahne hakkında yorum yapacak kelime bulamıyorum sadece helal olsun diyorum. helal olsun.
başvuru sonrası aldıktan sonra sadece bir dilekçeyle 300 lira olan limitimi 750 liraya çıkartan karttır. sevilesidir, öpülesidir.
ve imam sizi oyundan atıp sahalardan süresiz men cezası verecektir.
kelime-i şahadet getiren her insanın müslüman olduğu gerçeğinin unutulmaması gereken durumdur. bir insan müslümanlığa adım atar ama sonrasında iyi veya kötü müslüman olabilir, dinin gereklerini yerine getirir veya getirmez ama bunu yargılayan insan ne kadar ibadet ederse etsin bazı önemli şeyleri aşamamış, kalıplara sıkışıp kalmış insandır.
hafızayı güçlendirmek için peygamber efendimizin hz. ali'ye tavsiye ettiği cuma gecesi kılınan namazdır. http://http://www.sorular...-namazi-ve-duasi.htmlnull
bütün genellemeler gibi bu genelleme de yanlıştır yorumunu yapabileceğiniz durum.
1 hafta sonra gelir diyerek bankadan ayrıldığımdan beri 3 hafta oldu neredeyse gelecek bekliyoruz bakalım dedirten kredi kartıdır. play card a ek olarak almak istediğim yıllık ücret istenmeyen çok kullanışlı olduğunu umduğum karttır.
pişman olduğu, keşke dediği andır.
8 saatte ne yediğinin değil 16 saat hiç bir şey yemediğinin önemli olduğunu anlamayan bünyelerin düşüncesidir.
bir grup gerizekalının yaptığı hareketler yüzünden bitirilememiş maçtır. neymiş efendim aziz yıldırım'a sahip çıkmakmış fenerbahçelilik ruhuymuş yok efendim milletin yarısı tepkisizmiş sorgusuz sualsiz kabulleniyorlarmış. fenerbahçe'yi çok iyi yerlere getirmiş olabilir aziz yıldırım ama bu yaptığı şikeyi haklı çıkarmaz, gerekli cezayı da çeksin, aynı yanlış hareketi yapan herkes cezalandırılsın, adaletinden şüphe duymadığımız bir futbol ortamı olsun. ama eğer fenerbahçe şikeyle, dolapla dalavereyle bir yerlere gelecekse hiç gelmesin bank asya ya düşsün her maçına bilfiil gider izlerim sırf şikecilere güzel sporumuzu kirletenlere inat fenerbahçemizi desteklerim.
yapılan eylemin amacını mantığa uydurmaya çalışmak kadar saçma bir hareket yoktur. bu kadar gereksiz bir hareket yoktur fenerbahçeliliğin seviyesini düşürmekten başka bir şeye yaramamıştır. bazı anarşist takılan ergenler yüzünden fenerbahçe taraftarından daha doğrusu fanatik taraftarlardan nefret etmeme neden olmuştur. aziz yıldırım senin yaptığın saçma sapan başkaldırıya mı kalmış, hem istese hastaneye yatabilir ayrıca devamlı kontrol altında ama kendisi ısrarla hastaneye gitmek istemiyor niyeyse.
dava için ise bu kadar senedir varlığı gün gibi aşikar olup da kimsenin sözünü dahi edemediği şikeyi ortaya çıkarıp yargılayanlarla da gurur duyuyorum ve bu kadar önemli bir konunun, böyle önemli bir davanın sonucunu beklemeden haksız yere içerde tutuyorlar gibi saçma sapan savunmalar yapmayın allah aşkına. konuşursam şöyle olur böyle olur diyen bir adam suçlamaları kabul etme evresini çoktan geçip aynı suçları işleyen insanları da günyüzüne çıkarmayı ifade ediyor da sen daha neyini savunuyorsun.
yapılan eylemin amacını mantığa uydurmaya çalışmak kadar saçma bir hareket yoktur. bu kadar gereksiz bir hareket yoktur fenerbahçeliliğin seviyesini düşürmekten başka bir şeye yaramamıştır. bazı anarşist takılan ergenler yüzünden fenerbahçe taraftarından daha doğrusu fanatik taraftarlardan nefret etmeme neden olmuştur. aziz yıldırım senin yaptığın saçma sapan başkaldırıya mı kalmış, hem istese hastaneye yatabilir ayrıca devamlı kontrol altında ama kendisi ısrarla hastaneye gitmek istemiyor niyeyse.
dava için ise bu kadar senedir varlığı gün gibi aşikar olup da kimsenin sözünü dahi edemediği şikeyi ortaya çıkarıp yargılayanlarla da gurur duyuyorum ve bu kadar önemli bir konunun, böyle önemli bir davanın sonucunu beklemeden haksız yere içerde tutuyorlar gibi saçma sapan savunmalar yapmayın allah aşkına. konuşursam şöyle olur böyle olur diyen bir adam suçlamaları kabul etme evresini çoktan geçip aynı suçları işleyen insanları da günyüzüne çıkarmayı ifade ediyor da sen daha neyini savunuyorsun.
bir kelime okuyup sırasıyla uludağ sözlük ve diğer sözlüklere facebook'a twitter'a online gazetelere forumlara göz atmaktır. en az 2 saatinizi harcadıktan sonra harcayacak zamanınız kalmadığını anlarsanız ders çalışmaya başlayabilirisiz.