bugün
- şeriatçı kürtçü kardeşliği14
- narin güran39
- karısına çiçek alan erkek9
- kadınların sadık erkek sevmeme nedeni8
- memesi erkek memesinden küçük olan kadınlar18
- yazarların psikolojik durumları22
- recep tayyip erdoğan8
- mustafa kemal'in askerleriyiz diyen it sürüleri24
- 9 eylül 2024 türkiye izlanda maçı12
- sözlüğün en güzel kızlarıyla sevgili olmuş erkek13
- başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmak10
- kerem aktürkoğlu22
- patlatayım mı bi kurufasülye kocacım9
- 9 eylül izmir in kurtuluşu14
- mis kaşarda küf skandalı9
- anın görüntüsü13
- kahve makinelerinin pahalı olması13
- yarın balık yiyecek olmam9
- sözlük kızlarının bohçaları8
- gss borcunu ödemeyenlerin icraya verilmesi10
- sadece erkeklerin maymundan gelmiş olma ihtimali20
- rüyalarınızı yorumluyorum15
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz8
- filip kostic11
- sözlük erkeklerine hediye edilmek istenenler8
- arkadaşlar hesabı satıyorum18
- gesi baglarinda don ariyorum nickli yazar9
- ne mutlu türk üm demek bir ırkçı sözdür17
- insanı en çok rahatlatan koku16
- bir sigara mı yaksak15
- 900 bine alınabilecek suv araçlar9
- sanal seks uğruna sözlükte fink atan piç yazar12
- hüdapar'ın dem den farkı34
- giresun'a gelen kızlar itinayla gezdirilir14
- mustafa kemal'in askerleriyiz11
- 42 buçuk numara kadın ayağı9
- kadinini doyuramayan erkek8
- hangi yazarı banyoda yıkardın20
- islamiyet11
- bugün çok az yazarın online olması8
- menuet19
- arkadaşlar bu çanta nasıl22
- kent lokantaları9
- üstün zekalı sözlük kızları11
- bu kılıçları kime çekiyorsunuz41
- takı düşkünü kadının zeka seviyesi9
- en itici insan tipleri18
- gavatlığın normalleşmeye başlaması13
- akp seçmeni9
- süslü laflarla kızları kandırmak8
entry'ler (358)
Get lucky ile adeta yardırmışlardır. Dinlemek isteyenler için: http://www.youtube.com/watch?v=bBJ9RnbK8G4
Dişini fırçaladıktan sonra gelen yiyecek bişeyler yeme isteği.
Annesini kaybedenler için zor geçecek olan bir gündür. Hem zaten anne sevgisi bir güne sığdırılmamalıdır.
Benzer bir örneği için (bkz: babalar günü)
Benzer bir örneği için (bkz: babalar günü)
The law of ueki animesinin esas oğlanıdır. Yaptığı yardım ve fedakarlıklarla insanın ağzını açık bırakır. Aynı zamanda düştüğü komik durumları hesaba katarsak tam bir neşe sebebidir.
Naruto'dan sonra tanıdığım en erdemli ve eğlenceli karaktere sahip bir aksiyon-macera türü bir animedir.
(bkz: ueki kousuke)
(bkz: ueki kousuke)
"Allah'a inanmayabilirsiniz ama şeytan kesin var." Diye düşündüğüm durumdur.
elif şafak şaka şaka franz kafka.
whats up maan - are you serious? ayrıca içinde victim geçen herhangi bir cümle.
3x04 ile acayip gaza getirendir.
--spoiler--
vay bu jaime'nin başına gelenler diyerek başlamak istiyorum. adamın elinin gitmesi mi dersin, at sidiği iÇirilmesi mi dersin başına gelmeyen kalmadı. geÇmişte yaptıklarına karşılık ilahi yunivors diyorum. ama iri ablamız brienne imalı bir biÇimde bana neden yardım ettin? diyerek ortaya Çıkan sessizlik ardından bir aşk fena olmaz diye düşünüyorum.
ah be sansam ah be saf kızım benim! biraz arya'dan örnek alsan ne olur? margaery ağzından girip burnundan Çıktı yakın arkadaş olalım, kardeş gibi olalım diyerek. hadi oradan! joffrey de ayrı saf hatta cersei'nin dediği gibi kukla. hem piÇ hem de kukla. ama margaery'nin ninesine lafım yok. acayip kafa kadın. arkandayım nine reyis!
gelelim daenerysim targaryenime. seni bilerek sona sakladım. allahım valyrian is my mother tonque diyerek keltoş herifi morartması mı diyeyim yoksa dracarys bebisimin adamı haslamasından mı bahsedeyim... tek kelimeyle harikaydı. askerleri gaza getirmesiyle bana bile bir haller oldu. biri kalk hadi savaşa gidiyoruz dese depar atarım sanırım ayrıca theon'u oyuna getirip yeniden yakalanmasını sağlayan adam yanılmıyorsam misfitste yer alan iwan rheon
--spoiler--
--spoiler--
vay bu jaime'nin başına gelenler diyerek başlamak istiyorum. adamın elinin gitmesi mi dersin, at sidiği iÇirilmesi mi dersin başına gelmeyen kalmadı. geÇmişte yaptıklarına karşılık ilahi yunivors diyorum. ama iri ablamız brienne imalı bir biÇimde bana neden yardım ettin? diyerek ortaya Çıkan sessizlik ardından bir aşk fena olmaz diye düşünüyorum.
ah be sansam ah be saf kızım benim! biraz arya'dan örnek alsan ne olur? margaery ağzından girip burnundan Çıktı yakın arkadaş olalım, kardeş gibi olalım diyerek. hadi oradan! joffrey de ayrı saf hatta cersei'nin dediği gibi kukla. hem piÇ hem de kukla. ama margaery'nin ninesine lafım yok. acayip kafa kadın. arkandayım nine reyis!
gelelim daenerysim targaryenime. seni bilerek sona sakladım. allahım valyrian is my mother tonque diyerek keltoş herifi morartması mı diyeyim yoksa dracarys bebisimin adamı haslamasından mı bahsedeyim... tek kelimeyle harikaydı. askerleri gaza getirmesiyle bana bile bir haller oldu. biri kalk hadi savaşa gidiyoruz dese depar atarım sanırım ayrıca theon'u oyuna getirip yeniden yakalanmasını sağlayan adam yanılmıyorsam misfitste yer alan iwan rheon
--spoiler--
utangaçlık düzeyleri ve sevimli bir şey gördüklerinde verdikleri tepkiler (bkz: kyaa)
bir havuzdan çıkan bayhan değildir.
acayip sevdiğim hayatta yaşanabilecek şeyleri tiye bir animedir keşke daha çok bölümü olsa dedirttirir.
üniversite mezunu olmuş veya özel nedenlerden olamamış insanlara konulan "yafta"lardan usandım artık. Kişi kendi kendini gerek üniversiteden gerekse hayattan edindikleriyle geliştirir. yani kültür denilen olgu sertifikaya veya lisansa bakmaz insanın içindedir. tabi tabulaşmış ve önyargılara açık bir toplumda olduğumuz için bu düşünce değişir mi o ayrı.
başlıklarda #19xxxxx olarak verilen entry no'larını açsa daha iyi olabilirdi.
Acayip degisik bir sonla bitmis animedir ve belli bir yas kesimine psikolojik etki bırakabilir. Ama bana kalsa abartılacak bir seri degil. Tsundereler ve finali sayesinde akılda kalıcı nitelik tasir.
Tanidik seslerin hakim oldugu bir yapim. Ozellikle (bkz: ron weasley)
Kızların da erkek uğruna dostunu satan türleri vardır. Her birinin nesilleri tez vakit tükenmelidir.