bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü4
- şikeci amedspor3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- sırrı süreyya önder28
- suat usta2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- silver ile evlenecek erkek52
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- tutmayan başlık açma rehberi7
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- türk bayrağı2
- askerlik anıları6
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- dün gece ne oldu12
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- sarapci koala58
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kürt kızlarının güzel olması2
- sözlükteki linç kültürü12
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- elinin içine hapşıran insan5
- erecto dos andreas biraderitos3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- çanta2
- sözlükteki linç tayfa6
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
entry'ler (435)
beyaz show a çıkana kadar beğenerek dinlediğim bi insandı. ama lakin ne zaman beyaza katıldı, o gün soğudum arkadaş. bu ne samimiyetsizlik? bu nasıl egodur? neset ertaşla kesinlikle aynı cümlede bile adı geçmemelidir. ama dinlenilir mi? bence dinlenilir.
Ben sünnî yim sevgilim alevî. Kimse kimsenin mezarına beraber girmicek. insanlar nerde namaz kılmış, tuttuklari oruç zamanında su içmiş içmemiş kimseyi ilgilendirmez. Daha bir cok sey.
Alevilik denince insanlarin aklinda bi ön yargi var evet. inkar edilemez. Görünüyor ki bu öyle kolay kolay da yikilacak bi ön yargi değil. Belli bir cahil kesimin uydurduğu şeyler bilmeyen insanların aklini karistiriyor. Öyle bir milletiz ki okumak öğrenmek hiç huyumuz değil zaten. Bu nedenle arastirip okumak lazim. Hatta onlarla yasamak lazim.
Ev arkasimin ikisi alevî idi. Biri benim gibi sünnî. Ben en çok fikir catismasini sünni olan arkadasimla yasiyorum. Alevî arkadasim;
Görüyorum ki benden daha temiz. Görüyorum ki benden daha dinine düşkün.
Yani demem o ki; bir müslüman müslümandir arkadasim bunun mesebi olmaz. Olsa da yaptigi yapma diği ibadet, insannin kendisinedir.
Alevilik denince insanlarin aklinda bi ön yargi var evet. inkar edilemez. Görünüyor ki bu öyle kolay kolay da yikilacak bi ön yargi değil. Belli bir cahil kesimin uydurduğu şeyler bilmeyen insanların aklini karistiriyor. Öyle bir milletiz ki okumak öğrenmek hiç huyumuz değil zaten. Bu nedenle arastirip okumak lazim. Hatta onlarla yasamak lazim.
Ev arkasimin ikisi alevî idi. Biri benim gibi sünnî. Ben en çok fikir catismasini sünni olan arkadasimla yasiyorum. Alevî arkadasim;
Görüyorum ki benden daha temiz. Görüyorum ki benden daha dinine düşkün.
Yani demem o ki; bir müslüman müslümandir arkadasim bunun mesebi olmaz. Olsa da yaptigi yapma diği ibadet, insannin kendisinedir.
Sabah aç karnına içildiğinde metabolizmayı hızlandırdıgı söylenir. Bir benzeri sirkeli sudur. Ama sirkeli suya göre daha içilebilir bir şey.
milyon tane neden varken en geçerlisi; erkeklerin sadık olmaması. aslında erkeklerin değil insanların sadık olması diyelim biz ona. erkeklere sorsanız onlarda kızlara güvenmiyor ama her iki tarafta aynı hataları yapıyor. bu böyledir böylede devam edecek sanırım..
yan kalbim yan kaçamazsın sevdadan..
eda taşpınarın memelrinin bir üst seviyesi.
avokado çorbası yapmayı bilmeyen kadınlar olarak düzeltilmesi gereken başlık..
yarın okula giderken ne giysem acaba? evet bunu düşünüyorum ne yazıkki..
itiraf ediyorum ruhum tam bir fahişe.
yoldan geçen bir kadina gözünü dikip bakmasi
yerlere tükürmesi
yolda yürürken cinsel organini kaşimasi
kadinlara şiddet uygulamasi.. daha sayayim mi yurdumun öküzkerinin hayvanliklarini??
yerlere tükürmesi
yolda yürürken cinsel organini kaşimasi
kadinlara şiddet uygulamasi.. daha sayayim mi yurdumun öküzkerinin hayvanliklarini??
atalar ahh atalar... devene diken insana siken yaranır diye boşa dememişler. mualefetin suçumu yoksa türk milletinin görmezden gelişi mi bilinmez ama yine çalanlar, satanlar kazandı. gözünü açmayan türk halkı yeni demogoğına (yeni mi şaibeli) merhaba demeli. biz bunu kabullenmiyoruz. kabullenilmemeli. demokrasiyi benimsememiş bir ülke diktatörler yaratır.
aç. fazlasıyla.
ölüm ne din ne de siyasisi görüş ayırt eder. hala bunu anlayamadınız. arkasından kötü konuşmak yerine bir rahmet etseniz ya keşke.. adanalıydı kendisi. bir arkaşım da "allah rahmet eylesin adanademir sporlu" yazmış. sırf sen o takımlısın diye bunu belirtmek zorunda mısın? insanlar sırf kendilerine benzediği için seviyor bazı insanları. ölmüş artık yani başka açıklaması yok bunun. sen ister sev istersen sevme. bir annesi veya bir çocugu var. böyle insanlar karşısında biz hala hümanizm.. bari bir insan öldükden sonra siyasi görüş veya din ayrımı yapmayın. inasını insan oldugu için sevin, öldükden sonra bile olsa..
Adana : nem çok nem.
Bir yay kadiniyim ve koç erkeklerinden istisnasis etkileniyorum. Önceki iki erkek arkadaşim da koçtu. Ve şu anki etkilendiğim kişide koç. Yay burçlarinin dikkatini kesinlikle çekiyolar yani. Buda aralarindaki uyumdan kaynakli olsa gerek. Çok inatçi olduklari doğrudur. Ama gördüğünüz gibi bir tadini aldiniz mi bu adamlarin mübdelasi oluyosunuz.
göbekli kızlarımızın yine katılamayacağı moda akımı. la üzmeyin şu kızları böyle modalar çıkartıp.
(#5322686) 4 yıl öncesi. insanlık bir asır geçse yine ilerleme kaydedemez bu gidişle. çok yazık.