bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- meloş nerede sorunsalı5
- gocu bey meh meh bey birader3
- iş kadını yazarlar6
- ideal sevgilinin en önemli özelliği7
- ege waw3
- bully2
- anın görüntüsü12
- kadın motorcunun yol kesip sürücüye saldırması4
- yetersizim diyerek istifa etmek3
- artık ulu sözlüğümüze fotoğraf atılabilmesi4
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi5
- beyaz otomobil satın almak9
- krista allen2
- yaşlılığınız için insan biriktirin10
- ikinci el elbise giymek2
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- hoşgeldin pazartesi7
- sevgiliye en güzel hitap şekli4
- ilişkilerde yapılan en büyük hatalar6
- düşün ki o bunu okuyor4
- ibrahim hacıosmanoğlu5
- pazar günü aktiviteleri4
- nervio'nun memleketi3
- ilk buluşmada sevgilisine mangal yakan erkek4
- 2026 dünya kupasında tutulan takım5
- paris te son tango5
- park etmek sanatı4
- bugün de meme atan olmaması8
- 2026 dünya kupası17
- sol tarafın inzal olması3
- idolün ünlünün bokunu yer misin4
- amy adams2
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı8
- haksızsam haksızsın deyin2
- ulan orospu seni rüyamda bile görmedim3
- 22 haziran 2026 uruguay yeşil burun adaları maçı5
- kulak arkasını keselemek3
- babalar günü hediyesi2
- entelektüelin teorisiyle pratiğinin çelişmesi2
- lahmacunu elle yiyen kız18
- neredesin2
- yer çekimine küsmek3
- senle sevişmedi diye birine küsmek3
- yedi bela hüsnü'deki cemal2
- kız ismet2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- engellediğim yuzır başlığıma yazmasın2
- netflix yasaklanmalıdır4
entry'ler (160)
Trafik canavarı. Bunu ben arabaların arkasına yapıştırılan ve birkaÇ reklamda gösterilen o ağzı yüzü garip Çizgi karakter sanıyordum.
Kendisine yapılan hizmete verilen emeğe saygı duyandır. Garsona teşekkür etmek niteliğinde sınıflandırmayı, mesleğini aşağılar gibi başlık aÇılmasını tüm gün ayakta durup arzunuzu yerine getirdiği iÇin mi hak etti bilmiyorum fakat sıradan ve olması gereken bir eylemdir. Sözü edilen kişiyi ooo bana teşekkür etti diye havalara uÇurmayacağı gibi, ağzınızdan Çıktığı iÇin de sizi hasta etmeyecektir. Totonuzu az indirin.
Hadım ettirmek kalıcı bir Çözüm olacak, kuvvetle muhtemel hayat amacını artık gerÇekleştiremeyince kendi kendini imha edecektir.
tam bir kol mesafesi kadar uzağımdasın şuan. Keşke sana bugünleri arayacağını söyleyebilseydim.
anlıyoruz ki evdeki sandıklar çıkmış? Why so serious?
adeta maç izler gibi hadi be olum be hadi koçum be nidalarıyla beklemekte olduğumuz gerçek. Hadi Mansur!
Zarıyla gülmediğinden yetenek sayılmaz.
Israrla bir manzaraya karşın oturup bütün görüş acısını kitaba kapattıran insan kadar tuhafı yok nedzimde. Denizi izle yahu, gökyüzünü izle.
Daha güzel bir ölüm olamazdı. Koskoca hayatı bu şekilde yaşamayı tercih ettiyse, ölüm ölüm dediğin nedir ki falan?
erica jennings - ıt's a lovely day dinleyerek bi iki şişe şarap gömülebilir. Her yıl sevgililer günü ritüelimdir kendileri.
Daha Çok bin kişinin sıÇtığı tuvalete sıÇmak, yıkandığı duşta yıkanmak , akabinde gönül rahatlığıyla müzik dinleyememek , kitap okuyamamak bunların da haricinde param var huzurla yaşayayım ve zaten ben temizlik manyağıyım kızlarını da iÇine alan , beyni babannesinin totosuna dönmüş yazar beyanı. Parmaklarınıza yaz emri vermeden önce kafayı biraz silkeleseniz mi?
Tanrı değilsiniz. yaratmayı değil,sevmeyi deneyin.
Allah razı olsun geziciler her boka bahane olarak sizi kullanabiliyoruz.
Yalnız değilmişim demek. Burnumu kanatmadığı sürece katiyen elimden düşürmediğim bu şey bir süre sonra astıma Çeviriyormuş rivayetlere göre. Fakat gece yarıları nöbetci eczane arayan yokluğunda Çılgınlara dönen bir bağımlı olduğumdan kelli ne yapacağımı hiÇ bilmiyorum. Tuzlu su kullan dediler, Çin yağı dediler antin kuntin zararsız spreyler önerdiler. Olmuyor azizim.
Her insan kendini diğer insanlardan farklı sanır. Neyse ki ben onlardan değilim. Gibi bir ironi ile efenime söyleyeyim kendime ve kendilerinize göndermede bulunacağım.
Kimse yok.
Neden bizi yalnız bıraktın?
Ah küçük prens. Şimdi burada olsan şöyle derdin; " Hepiniz yetişkinler gibi konuşuyorsunuz. "
Somut bir bok yapamayacağını düşünen yazar hedesi. Genel olarak Düşünemeyen de olabilir. Hakkını al da efemdime söyleyeyim ehö ya da söylemeyeyim.
Yorgun insandır. Nereye kadar?ı sorgulayan, sorguladıkca cevap alamayan, neticesinde her şeyi siktir etmiş insandır.