bugün
- ekşi sözlük referans16
- yeni partinin çerçeve yasa kararı6
- mekke anlaşması19
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
- kod yazarken müzik dinlemek6
- torpil peşinde koşan tip5
- merfulu11
- yazarların para ödediği yapay zekalar6
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- en gey özelliğiniz9
- 2000 doğumlu kızlar2
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- hamferdi yazarlar3
- din ve ahlak4
- erecto bey bay birader2
- online 40 yazar ne yapıyor5
- tuvalete sıçımhane diyen kezo5
- yanlışlıkla gey olmak9
- recep tayyip erdoğan4
- bir insanın muadilini bulmak5
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- wc'ye telefonsuz girmek7
- gizli artılayan yazar3
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- günlük tutan erkek19
- dudağında bir boyası eksik yuzır4
- en estetik meyveler2
- gey erkeklerin buluşma noktası3
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- kaybolan futbolcusu için müge anlı'ya çıkan takım2
- rodrigo mora6
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- bol bol su içmek2
- kulağın pıtı gibi olması3
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- her yerde sümkürebilen insan6
- sözlük kızlarının acayip tatlı olması3
- nihal atsız2
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- arda güler5
- mükemmeliyetçi insan2
- ev almak isteyenlere tavsiye4
- hastane randevusu2
- gratisin içini merak etmek8
- halkını düşünmeyen lider4
- merhabalarr5
- sıcak hava vs soğuk hava2
entry'ler (160)
Trafik canavarı. Bunu ben arabaların arkasına yapıştırılan ve birkaÇ reklamda gösterilen o ağzı yüzü garip Çizgi karakter sanıyordum.
Kendisine yapılan hizmete verilen emeğe saygı duyandır. Garsona teşekkür etmek niteliğinde sınıflandırmayı, mesleğini aşağılar gibi başlık aÇılmasını tüm gün ayakta durup arzunuzu yerine getirdiği iÇin mi hak etti bilmiyorum fakat sıradan ve olması gereken bir eylemdir. Sözü edilen kişiyi ooo bana teşekkür etti diye havalara uÇurmayacağı gibi, ağzınızdan Çıktığı iÇin de sizi hasta etmeyecektir. Totonuzu az indirin.
Hadım ettirmek kalıcı bir Çözüm olacak, kuvvetle muhtemel hayat amacını artık gerÇekleştiremeyince kendi kendini imha edecektir.
tam bir kol mesafesi kadar uzağımdasın şuan. Keşke sana bugünleri arayacağını söyleyebilseydim.
anlıyoruz ki evdeki sandıklar çıkmış? Why so serious?
adeta maç izler gibi hadi be olum be hadi koçum be nidalarıyla beklemekte olduğumuz gerçek. Hadi Mansur!
Zarıyla gülmediğinden yetenek sayılmaz.
Israrla bir manzaraya karşın oturup bütün görüş acısını kitaba kapattıran insan kadar tuhafı yok nedzimde. Denizi izle yahu, gökyüzünü izle.
Daha güzel bir ölüm olamazdı. Koskoca hayatı bu şekilde yaşamayı tercih ettiyse, ölüm ölüm dediğin nedir ki falan?
erica jennings - ıt's a lovely day dinleyerek bi iki şişe şarap gömülebilir. Her yıl sevgililer günü ritüelimdir kendileri.
Daha Çok bin kişinin sıÇtığı tuvalete sıÇmak, yıkandığı duşta yıkanmak , akabinde gönül rahatlığıyla müzik dinleyememek , kitap okuyamamak bunların da haricinde param var huzurla yaşayayım ve zaten ben temizlik manyağıyım kızlarını da iÇine alan , beyni babannesinin totosuna dönmüş yazar beyanı. Parmaklarınıza yaz emri vermeden önce kafayı biraz silkeleseniz mi?
Tanrı değilsiniz. yaratmayı değil,sevmeyi deneyin.
Allah razı olsun geziciler her boka bahane olarak sizi kullanabiliyoruz.
Yalnız değilmişim demek. Burnumu kanatmadığı sürece katiyen elimden düşürmediğim bu şey bir süre sonra astıma Çeviriyormuş rivayetlere göre. Fakat gece yarıları nöbetci eczane arayan yokluğunda Çılgınlara dönen bir bağımlı olduğumdan kelli ne yapacağımı hiÇ bilmiyorum. Tuzlu su kullan dediler, Çin yağı dediler antin kuntin zararsız spreyler önerdiler. Olmuyor azizim.
Her insan kendini diğer insanlardan farklı sanır. Neyse ki ben onlardan değilim. Gibi bir ironi ile efenime söyleyeyim kendime ve kendilerinize göndermede bulunacağım.
Kimse yok.
Neden bizi yalnız bıraktın?
Ah küçük prens. Şimdi burada olsan şöyle derdin; " Hepiniz yetişkinler gibi konuşuyorsunuz. "
Somut bir bok yapamayacağını düşünen yazar hedesi. Genel olarak Düşünemeyen de olabilir. Hakkını al da efemdime söyleyeyim ehö ya da söylemeyeyim.
Yorgun insandır. Nereye kadar?ı sorgulayan, sorguladıkca cevap alamayan, neticesinde her şeyi siktir etmiş insandır.