sevdiği entry'ler

veritas

Latince gerçek demek.

Hatta in vino veritas diye bir tabir de vardır (ramazan ramazan olmadı sanki neyse).

He bir de alfa yayınları'nın bir kitap serisinin adı. Meraklısı için güzel eserler var içinde.

He bir de gerçekle alakalı güzel bir kesit bırakalım buraya:
https://youtube.com/short...ZHIjc?si=J3wWT-oCIl681bjo

her gün mastürbasyon yapmak

peki ben niye her gün en az iki posta atmama rağmen kilo alıyorum .

arthur schopenhauer

(bkz: aşkın metafiziğinde dış güzelliğin yeri)

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

Felsefik şeyler yazıyor kral, beğendim.

seksten flört adına çıkarılacak dersler

Flört/sevgililik evresi ile cinsellik evresinde olanlar birbirine ne kadar benziyor fark ettiniz mi

Mesela sevgililik çevresinde de fakiri eden erkek heyecanlı olan erkek dayanamayan erkek kaybediyor sekste de dayanamayıp heyecanlanan boşalan erkek kaybediyor

Sevgililik sürecinde de erkekten beklenilen dozundaki sertliği ne kadar geç kaybederse o kadar makbul oluyor cinsellikte de erkekten beklenilen sertliğini uzun süre tutması

Aslında tarafların cinsel organı dahi sevgililik sürecinde olması gereken sınırları belirliyor gibi yani vajinanın yumuşaklıği penisin sertliğinin makbuliyeti kadın erkek ilişkilerinde de cinslerin yüklenmesi gereken sorumlulukları belirtiyor gibi yani kadının yumuşak eti cıvıl olması erkek tarafından bekleniyorken erkeğin ise maskülen olması kadın tarafından bekleniyor

Oturma düzeninde dahi kadın bacak bacak üstüne attiginda feminen gözükürken erkek avret yerini kısmadıgi ölçüde maskülen görünüyor (meşhur otururken Zeybek oynama pozisyonu)

aslında her şeyde olduğu gibi burada da aynı Kural işliyor

"Bir şey"den "her şey" "her şey"den "bir şey" çıkarılabilir

samaeron beacor

Az önce müzik enrtylerine denk geldiğim yazar. Kalitesini belli ediyor.

kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek

kırmızı hapı avuç avuç yutturalım. her bünye kabul etmiyor. anlarsa ne ala. anlamazsa diyecek tek şey bir insanın kendisine yaptığını dünya alem bir araya gelse yapamaz.

en sevdiğiniz 4 yazar

Atatürk düşmanı orrrrr… Çocukları dışında herkesi severim.
© copyright 2005 - 2026