bugün
- dolar isterse 100 olsun5
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- migros'a sorulacak tek soru24
- sözlüğün en harbi kızı8
- osuruktan şiirler61
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- 2026 ekonomik krizi17
- sözlüğün en harbi erkeği7
- israile atom bombası atmak8
- insan olmaya ceyrek kala15
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- hayattaki en değerli şeyler8
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- aleksey batrakov28
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- friedrich hegel la bi cay icek12
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- spor ayakkabı5
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- victor osimhen20
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- michel foucault3
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- evde soğuk kahve yapımı7
- okul zorunluluğu2
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- geceye bir şarkı bırak10
- manyak olmaya karar verdim3
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- tostumu yaptım11
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- alparslan kuytul15
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- hurdacıya gidiyorum7
- bilinçaltı algılama6
- tadej pogacar2
entry'ler (24)
dünyanın saçma entryleri olarak rekorlar kitabına geçtiniz. tebrik ederim. isim neydi?
KIBRIS, yani daha ne olsun. Ada gelir herhalde ne biliyim.
Bir Türk cihana bedeldir. delirince hesaplayamıyorum. insanı delirtir bu matematik.
Sen ağzını bozup benim atama züppe diyorsun ya gelirim senin ağzını ortadan ikiye yararım. bakalım o zaman ne diyorsun.
Şu anda koltuklarımın altı kabardı. Bana bir şey sormayın.
Aranan idol kişi. Ama biraz ağır gelebilir sözleri.
sen türk yemeklerii ayıramazsın. onlar bir bütün. pilavın yanında kuru fasulye, bir bütün ayrı düşünmek TÜRKün yapacağı türden bir iş değil.
kim dedin? oğlum akıllı ol aşk acısı mı çekiyon da açtın cecekiyi..
dünyanın sonu değil ama dönüm noktası. tek yapmanız gereken doğru yere hedef almak. ben 12. sınıf öğrencisin bölüm değiştirmelerine şahit oluyorum. bu okulun rehber hocası tam olarak ne yapıyor da öğrenci hale hedefi yok. hedef yoksa ok istediği kadar gerilsin ve uzağa gitsin. bir yere varamaz.
deliye he de geç erler ya o hale sokuyorlar insanı he diyesim geliyo. alayın he yav he senin dediğinden olsun.
akıllı olun adam yürüyen merdivende. madem yürüyeceksin niye yürüyen merdivene biniyorsun bir de laf ediyorsun. akıllı olucan bırak o seni taşısın. onlar bunun için icat edildi.
çok heyecanlanma. sen bir oylamayla hak dini bulacağını sanıyorsan geçmiş ola. bulsan bulsan bir ihtimal bulursun o da bir ihtimal. kafan karışıksa kuran oku için açılır ( gülücük)
sahiplenmekten çok artık insanlar birbirine güvenemiyor ve bencillik baş gösterdi. bırakın bencilliği çekememezlik. biz bu gidişle nereye varırız bilemiyorum. bugün evinin kapısına 100 kilit atıp buna rağmen rahat bir uyku çekemeyen topluma dönüşüyoruz. nereye varır bu hal bilemiyorum ama islamı yaşasak bu sorun kalkerdı diye düşünüyorum. ne de olsa namaz kılmak için dükkanını açık bırakıp giden bir toplumun ecdadı olarak aradaki eksiği acilen gidermeliyiz. kalkmalı ve bu gidişata bir son vermeliyiz. biz gökdeleninde oturan komşusundan habersiz bir toplum olamyız. günlerimize hiçbir şey mani olamaz.
ilk insan HZ ADEM, bak altını çizdim ilk insan . peki sen hangi önceyi kast etmiştin canım ben duyamadım da (!)
sen bir müslüman olarak türkiyeyi ele alsan o sayıyı yuvarlarız kardan adam yaparız. acı olan ise masonluk dışarıda göründüğü gibi değil. uzak durun çünkü girdiniz mi ölünüz çıkar
kuranı kerim evrenseldir. HZ MUHAMMED (sav) de tüm herkesin peygamberidir.
bilim ise her seferinde varlığının bir delil olarak ALLAH ı gösterir. siz dedinize maymun diyorsanız lafım yok ama benim dedem insanmış canım. ee nassınız bakalım maymuncuklar. ne olacak bilim diyo mu ata falan dönüşme olasılığımız neymiş onu bir öğrenin bakalım
saçmalamayalım. bu ülkenin içine böyle karıştırmaya çalışıyorlar. bu oyunlara gelmeyelim. her parti ( hdp) hariç bu ülkenin iyiliğini istiyor ve halk en iyisini seçiyor. biz de bu ayrımı aşalım ve hakka doğru şöyle bir yönümüzü çevirelim. zaten fark edicez ama o HDP var ya ne ara geldi ne ara oturdu da AKP laf atıyor aklım almıyor. herhalde bunların sırtı biryerler dayalı ama(!) ne kadar sağlam zaman göstericek
düzenleme ve iyileştirilmeye gidilmeli. umarım ileride osmanlı usulu bir eğitimle karşı karşıya geliriz de yine bir mimar sinan yetiştirebiliriz.
bana kalsa en kaliteli burç kendi burcum. yok yay mış boğaymış ne alaka bana soruyorsanız cevap tek benim burcum.