bugün
R
romanovicraskolnikov6 yıl önce
itüde ders için her şeyini verenler
bu insan bir dil dersi için her şeyi verebilen insanlar. Kıvanç duyulur mu bilmiyorum. (img:#1974379) edit: çoğul kullanmışım hepsini kapsamaz.
R
romanovicraskolnikov8 yıl önce
inanılmaz anket sonuçları
Matematik bilmeyenlerin açıkladığı inanılmaz anket sonucudur. Bu anketler tavukAKı insanlar tarafından hazırlanır. Bu insanlar sabah akşam akp nin %53 57 61 seçimi kazanacağını açıklar. Heyy yavrum heyy 100 üzerinden belirlenen oranların toplamı yakl… devamını gör
R
tayyip in kılıçtar hakkındaki saçma yorumu
Bugün CNN den duyduğum konuşma ile tayyip'in ne denli bir demogog olduğunu gösteren yorumdur. Yok efendim neymiş bir parti hariç her parti kendi genel başkanını aday göstermiş. E bahçeli neden aday olmadı? MHP artık yok dedirtir bunlar insana. Bu na… devamını gör
R
sözlükteki ruh hastaları
fenerliler ve galatasaraylıları çıkardığımızda bile sayıları oldukça fazla olan hastalardır. doktor değilim ama bazılarının ruh hastası olduğunu anlamamak için davar olmak lazım. evet.
R
allahın hoşgörüsü
Allah'ın bu dünya için gösterdiği hoşgörüdür. Şu sureyi göstererek İslam hoşgörü dini değildir demeye getiriyorlar. İslamın hoşgörüsü bu dünya içindir kardeşim. Bu dünyada ye, iç, yat, kalk, Allah'a inanma hoş görülür. Fakat öteki taraf için hoşgörü… devamını gör
R
rte nin şaka maka dünya lideri olması
(img:#1668470)
R
trigonometri bilen sözlük yazarları
sinüs 2. bölgede negatif ise cevap e. değilse b sanırım. unuttum yıllar oldu. dik atınca öklitten çıkacak sorudur. edit: sorudan anladığım geometrin zayıf.
© copyright 2005 - 2026