R
rilekstekirize13 yıl önce
vize zamanı ders notu toplayan öğrenci
sınavdan bir gün önce çalışan ama o gün de ölümüne çalışan öğrencidir. sınav olmadığı zamanlar dersle, ders notuyla, bokla püsürle uğraşmaz.
R
rilekstekirize14 yıl önce
has parti ve akp nin birleşmesi
--`spoiler`-- hasiktidar olacak tayyip gelecek! --`spoiler`-- `hasakp` isimli yeni bir parti olacaktır. halis muhlis akp.
R
uludağ sözlük yazarlarının erotik fotoğrafları
sözlükte yayınlanması halinde olay yaratacak fotoğraflardır. ben elit , geniş ve batılı bir beyin olduğum için yayınlıyorum. (img:#233696)
R
göz yamışması
internet aleminde yanıltan fotoğraflar için kullanılan ifade.
R
göz yamışması
R
göz yamışması
R
kızlarda eğitim ve bekaret ters orantılıdır
kızlarda (ki artık onlar kadındır) eğitim seviyesi yükseldikçe azalan bakirelik/bekaret durumudur. bu inkar edilemez bir gerçeklik. özellikle üniversite çağına gelmiş hanım kızlarımız hele ki o eğitimi kendi ailesinden uzakta alıyorsa kucaktan kucağ… devamını gör
R
kıvırcık saçlı erkekler
saçları kıvırcık hatta başka bir deyişle bonus kafa olan erkektir. çok tatlı görünürler. her ne kadar ağzı burnu kayık olsa bile asla tipsiz olamazlar. çoğu kızın kıvırcık saçlı erkeklere karşı zaafı olduğu bir gerçektir. (bkz: yemede yanında yat)
R
cinsel ilişkiye tekme tokat giren adam
hayvan gibi sevişme olayını abartmıştır.
R
şehirler arası otobüste kolonya almama karizması
karizma falan değil lan. böyle karizmanın amına koysunlar. +kolonya? -almiim sağolun sanki uçakta portakal suyu gelmiş önüne.
© copyright 2005 - 2026