bugün
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi12
- iyi geceler12
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem11
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- sırrı süreyya önder27
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler9
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması20
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı9
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü16
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı17
- reis dünya lideridir10

entry'ler (568)
ilk evrelerde ağlarsın sızlarsın, daha sonraları ise
the misfits - die die my darling şarkısının metallica yorumunu bol bol dinler, bağıra bağıra eşlik edersin. kendine gelirsin.
--spoiler--
http://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k
--spoiler--
the misfits - die die my darling şarkısının metallica yorumunu bol bol dinler, bağıra bağıra eşlik edersin. kendine gelirsin.
--spoiler--
http://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k
--spoiler--
sansasyonel olmayan ender manowar şarkılarındandır. yapılan soykırımı aklınıza getirir; intikam ve öfke duygularını içinizde uyandırır.
bir türlü yarına yetiştirmen gereken şeyleri yapmaya başlayamamak; her şeyi son ana sıkıştırmanın verdiği stresi yaşamaktır.
sosyalizm ile komünizm'i birbirine karıştıran; aynı zamanda sosyalizmi monarşi sanan bir insanın söylemi.
Bugün ölüm yıl dönümü olan efsane gitarist. huzur içinde yat!
neyi düşündüğünüz gerçekten şu anlık umrumda değil, ama fikirlerinizi adam gibi savunun, dayakla değil. size neden faşist dendiğinin de farkına varın artık. onunuz bir kişiye sadece farklı düşündüğü için linç ediyorsunuz. madem fikirlerinize gerçekten güveniyorsunuz, çıkın adam gibi tartışın.
son kısımları da insanı epey bir duygulandırır.
dünya çapında %99'un %1'e olan baş kaldırısının türkiye ayağıdır.
istanbul'lu çok s*kişken death/thrash cover grubudur. 2009'da kurulmuştur. e ben bunları nereden mi biliyorum? vefa fest. konserlerinde pogo yaparken ayağımı incittim de ordan*
fotoğrafa resim diyen herkesi hep kınamış ve yanlışını düzeltmiş biri olarak bilgisayarımda fotoğrafların bulunduğu dosyanın adının resimler olduğunu farkedince çöküş yaşadım.
sevdiğiniz kız, sizinle aynı ortamda olan başka bir erkekle muhabbet edip samimileşmeye başlıyorsa ve önceleri size gösterdiği o azıcık ilgiyi o an hiç göstermiyorsa. işte tam o an kendinizi öyle değersiz hissedersiniz ki o ortamda daha fazla durmaya tahammül edemezsiniz.
izlerken olacakları tahmin edebiliyor bu yüzden de sıkılıyorsunuz. çünkü film klişilerle dolu.
manowar'ın warriors of the world albümünden bir parçadır.
bir gün moraliniz bozuk, sevgilinizle, arkadaşlarınızla ya da ailevi sorunlarınız var bu sizi çok mu üzüyor? arkadaşlarınız sizi ezip durduğundan kendinizi güçsüz ve ezik mi hissediyorsunuz, hand of doom'u açın son ses, kaldırın havaya yumruğunuzu, siz en güçlü insansınız ve onlar ellerinizde geberecekler!
bir gün moraliniz bozuk, sevgilinizle, arkadaşlarınızla ya da ailevi sorunlarınız var bu sizi çok mu üzüyor? arkadaşlarınız sizi ezip durduğundan kendinizi güçsüz ve ezik mi hissediyorsunuz, hand of doom'u açın son ses, kaldırın havaya yumruğunuzu, siz en güçlü insansınız ve onlar ellerinizde geberecekler!
sol eldeki tırnakların uzun olmasının gitar çalmaya engel olduğunu öğrenememiş kişilerin söylemidir.
islam burjuvasının ta kendisidir.
bir müslümanın da zengin olabileceğini savunurlar. ona sözüm yok fakat bir müslüman nasıl olur da komşusu açken tok dolaşabilir? ulan geçtim tok dolaşmayı, nasıl gereksiz lüks içerisinde yaşayabilir ki? hz. muhammed değil miydi eski püskü bir battaniyenin üstünde yatan hayatı boyunca?
edit: imla.
bir müslümanın da zengin olabileceğini savunurlar. ona sözüm yok fakat bir müslüman nasıl olur da komşusu açken tok dolaşabilir? ulan geçtim tok dolaşmayı, nasıl gereksiz lüks içerisinde yaşayabilir ki? hz. muhammed değil miydi eski püskü bir battaniyenin üstünde yatan hayatı boyunca?
edit: imla.
idamın hiçbir caydırıcı niteliği olmadığını kanıtlayan araştırmalardan habersiz insanların evet diyeceği referandumdur.
8 eylül'de oldschool bar'da çıkacak olan ve o barı altını üstüne getirecek amatör thrash gruplardan birisi.