bugün
- anın fotoğrafı11
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları5
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- yüksek sesle gülmek4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi4
- borç ve kira olupta iyi olan para6
- insanlara laf anlatmak3
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- ölüm9
- kral kaybederse3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- ogün samast2
- ölümü merak etmek2
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı8
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- velvet10
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- arkadaşlar4
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- nöbet4
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması2
- suri sakso 5 tl2
- en uzun mesafe4
- telefon ekranında boydan boya çizgi çıkması2
- basit bir insan olmak5
- nissan navara4
- her gün dışardan yemek yemek3
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- forlove196
- balık etli mi kuru götlü mü5
- köfteci yusuf5
- kira borç olmadan aylık kaç para iyidir sorunsalı2
- aylık 519 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- ona bir şey söyle11
- türk müsün türkiyeli misin12
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- aynadaki yansımanızın sizle konuşmaya başlaması2
- yazmaması2
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- yunanistan29
- beni özleyenler elime mum diksin15
- boy vermek2
- 40 hadis2
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14

dilan dere'nin son paylaşımı.
(img:#2123276)
(img:#2123277)
https://twitter.com/ddilandere/status/1355449571422384128

benimdir. özellikle doggy pozisyonunda sağ elin orta ve yüzük parmağını kadının ağzına sokup ıslattıktan sonra klitorisine masaj yaparsanız seksin ateşini de yükseltebilirsiniz.

arkadaşını öldürmekle yargılanan aamerikın fıtbıl oyuncusu. bu aralar amerikan gündemi hep bu adamla meşgul. ben de ilk defa duydum adını.

Aynı ırktan evlenmeyi yasaklayıcı yasa koymamalarıdır.
Türk erkeği türk olmama koşulu ile başka ırktan herhangi bir kadınla evlenicek,türk kızları da asla türk olmama koşulu ile yabancı ırktan erkeklerle evlenicek.bıktık artık şu türk kızı-türk erk… devamını gör

(img:#1853989)
renkli gözlü siyahi bir melez youtuber. genç yaşına rağmen gerçekten başarılı işleri var. diğer creepsta youtuberlara kıyasla farkı, her inceleme ve paylaşımında rasyonel olması. beğeniyorum. boş zaman katili olarak oldukça başarılı.… devamını gör

amerikalı fizikçi,astronom, bilim adamı.nasa da çeşitli çalışmalarda bulunmuş, `seti ` projesinin geliştirilmesinde rol oynamıştır. kendisi, gelişmenin ve ilerlemenin, bilimin halk seviyesinde anlaşılabilir kılınmasıyla mümkün olacağına inandığı için… devamını gör

Siyasi manevralarını sevmesek de 2001-2002 yıllarında görev yapan Kemal Derviş ve ekibinin kurduğu ekonomik düzenin sonucunda oluşan sağlam yapının çıktısıdır.
O mirası yiye yiye bitirdik, bu günlere geldik. En çok da AKP'ye yaradı, ama şimdi artık… devamını gör

bir çok film ve dizide karşımıza figüran olarak çıkan , küçük yaşta uyuşturucudan yakalanıp 11 sene hapis yatmış `Robert Rodriguez`'in kuzeni, meksika asıllı amerikalı oyuncu. `Con Air`, `Desperado`, `Anaconda`, `Heat`, `Desperate Housewives`~bir yad… devamını gör

kızlık zarı'nın yırtılış aşamasına yönelik sorulan önemli bir soru. youtube'da bu konuyla ilgili çok bilgilendirici bir video mevcut.
(vid:#168392)
abone olun lütfen.

şahsen bilgin kız olduklarını düşünüyorum, buralarda takılıyorlar; face de mace de pek işleri olmayan iyi kızlardır yani... ~genelde tabi ki~