bugün
R
resty5 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
R
resty5 yıl önce
dilan dere nin arkalı önlü paylaştığı fotoğraf
dilan dere'nin son paylaşımı. (img:#2123276) (img:#2123277) https://twitter.com/ddilandere/status/1355449571422384128
R
resty5 yıl önce
sevişirken klitorise masaj yapan erkek
benimdir. özellikle doggy pozisyonunda sağ elin orta ve yüzük parmağını kadının ağzına sokup ıslattıktan sonra klitorisine masaj yaparsanız seksin ateşini de yükseltebilirsiniz.
R
resty5 yıl önce
aaron hernandez
arkadaşını öldürmekle yargılanan aamerikın fıtbıl oyuncusu. bu aralar amerikan gündemi hep bu adamla meşgul. ben de ilk defa duydum adını.
R
resty6 yıl önce
türkiye nin en büyük problemi
Aynı ırktan evlenmeyi yasaklayıcı yasa koymamalarıdır. Türk erkeği türk olmama koşulu ile başka ırktan herhangi bir kadınla evlenicek,türk kızları da asla türk olmama koşulu ile yabancı ırktan erkeklerle evlenicek.bıktık artık şu türk kızı-türk erk… devamını gör
R
resty7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
R
resty7 yıl önce
scaretheater
(img:#1853989) renkli gözlü siyahi bir melez youtuber. genç yaşına rağmen gerçekten başarılı işleri var. diğer creepsta youtuberlara kıyasla farkı, her inceleme ve paylaşımında rasyonel olması. beğeniyorum. boş zaman katili olarak oldukça başarılı.… devamını gör
R
resty7 yıl önce
carl sagan
amerikalı fizikçi,astronom, bilim adamı.nasa da çeşitli çalışmalarda bulunmuş, `seti ` projesinin geliştirilmesinde rol oynamıştır. kendisi, gelişmenin ve ilerlemenin, bilimin halk seviyesinde anlaşılabilir kılınmasıyla mümkün olacağına inandığı için… devamını gör
R
resty7 yıl önce
ocak 2008 dolar kuru
Siyasi manevralarını sevmesek de 2001-2002 yıllarında görev yapan Kemal Derviş ve ekibinin kurduğu ekonomik düzenin sonucunda oluşan sağlam yapının çıktısıdır. O mirası yiye yiye bitirdik, bu günlere geldik. En çok da AKP'ye yaradı, ama şimdi artık… devamını gör
R
resty7 yıl önce
danny trejo
bir çok film ve dizide karşımıza figüran olarak çıkan , küçük yaşta uyuşturucudan yakalanıp 11 sene hapis yatmış `Robert Rodriguez`'in kuzeni, meksika asıllı amerikalı oyuncu. `Con Air`, `Desperado`, `Anaconda`, `Heat`, `Desperate Housewives`~bir yad… devamını gör
R
resty7 yıl önce
para mutluluk getirir mi
para mutluluk getirmez ama parasız da mutlu olunmaz.
R
resty8 yıl önce
sözlük yazarlarının sevgilileriyle fotoğrafları
Sırtımı vermiştim bende aynı hizada ama kesmiş fotoğrafı zilli. (img:#983154)
R
resty8 yıl önce
nasıl hissediyorsun
karşı taraf hastalandığında ya da üzgün olduğunda sorulan sorudur.
R
resty8 yıl önce
şükrü gülesin
beşiktaş sevgisinin en büyük sebeplerindendir. efsanedir.
R
resty8 yıl önce
kızlık zarı nasıl yırtılır
kızlık zarı'nın yırtılış aşamasına yönelik sorulan önemli bir soru. youtube'da bu konuyla ilgili çok bilgilendirici bir video mevcut. (vid:#168392) abone olun lütfen.
R
resty8 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
R
resty8 yıl önce
anın görüntüsü
R
resty8 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
R
resty8 yıl önce
sözlük erkeklerinin sözlük kızlarına bakışı
şahsen bilgin kız olduklarını düşünüyorum, buralarda takılıyorlar; face de mace de pek işleri olmayan iyi kızlardır yani... ~genelde tabi ki~
R
resty8 yıl önce
anın görüntüsü
R
resty8 yıl önce
anın görüntüsü
R
resty9 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
R
resty9 yıl önce
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
R
resty10 yıl önce
sabaha bir fotoğraf bırak
Günaydın. (img:#840711)
© copyright 2005 - 2026