bugün
- nervio'nun hoşlandığı erkek tipi10
- insan olmaya ceyrek kala14
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi16
- ulunun en tatlı 5 kızı14
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi22
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz27
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri22
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız12
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- anın görüntüsü14
- vatan haini nasıl olur28
- ak parti anketlerde önde26
- yarın denize girecek olmam9
- furkan bölükbaşı14
- v a m p i r o v21
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- küresel15
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat21
- künefe bağımlılığı11
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- en son ne yediniz11
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz15
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- selam arkadaşlar napıyorsunuz12
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8

entry'ler (30)
mutlu pazarlar sözlük, dört arkadaş pazar günü mesaisinde açlıktan ölmeden evvel sizin o engin gastronomik bilginize ihtiyacım var. ne söyleyebiliriz. sürekli misafiri olan bir turizm acentesindeyiz pratik ve doyurucu olmalı
huzur *
üniversite boyunca arkadaşlık yaptığım antalyanın bağrından kopup gelen arkadaş. candır can! * \m/
işten eve evden işe rutininden daha sosyal olan olaydır.
tereyağlı mümkünse kuru olmayan mükemmel bir pilav üzerine yanında güveçte bilimum et, pastırma veya sucuk ile pişmiş suyu tamamen buharlaşmış azıcık özleşmiş yağ ile pişmiş dermason cinsi kuru fasülyeyi azıcık suyuyla beraber vericen. yanında şalgam suyu, turşu olacak. o mükemmel suya ekmek banacan! *
buzdolabı üstündeki davul fırın, kapı kolunda veya ocağa bağlı doğalgaz hortum vanasına takılı ekmek torbası, dantel, zigon sehpa, daha fazla dantel ve hatta tuvalet aynası önünde bile! evet garip karşılansa da her Türk evinin kendine has bir kokusu vardır. musluk arkasında tepsi ve kesme tahtası, tezgah üzerinde her an için hazır bekletilen sarı bez bunlardan bir kaçıdır.
(bkz: pan crust)tarzı kalın hamurlu pizza Amerikan, (bkz: thin crust)ince hamur tarzı ise italyandır. en basit haliyle hamurun üzerine zeytinyağı, domates sosu, fesleğen ve bufalo mozarella ile yapılan (bkz: napolitan) pizzadır. adını Viktoria olarak hatırladığım kraliçe adına yapılmıştır. menşei ise Napoli'dir. aynı zamanda kapalı pide gibi daha kalın bir hamura sahip (bkz: calzone pizza) da bulunmaktadır. ancak en lezizi kanımca (bkz: pizza di funghi) * dır dadından yinmez lan sözlük
gittiğimiz Dortmund projesinde bir hafta boyunca zımpara gibi kağıt havlularla imtihan edildiğimiz olaydır. eve gelir gelmez klozete sarılıp ağladım sözlük.
dün gece çoğağladım çok üzüldüm sözlük yarım kaldım resmen.
bizim ofise yeni gelen 2 sene eşinin askerliği dolayısıyla kaldığı keşke gelmeyeydi dediğim yer. '' ay kıbrısta böyleydi şöyleydi '' diye diye gafa sikti. kıbrısa geri dönsün söz bidaha hellim bileyemiycem.
allahın belasıdır, 3 sene öğrenci zamanımda kullanıp sonrasında mis gibi vodafone'a geçilmiştir. turkcell pek kazık yavrım
eeeh what are you?
bile bile lades demektir. arkadaşlarının seni ''ooo yine yengenin performansı göz kamaştırıcıydı, ne bafilediler bee'' diye alaya almalarına sebebiyet veren olaydır.
2012 ramazan ayı sözlük, maslaktan işyerinden çıkmışım metroyla Zincirlikuyu cehennemine gelmişim. hava nasıl sıcak açım susuzum ve daha anasının hörekesi kadar yolum var afedersin. daha kapı açılmadan kulvardaki at gibi tepişen kadınlı erkekli orduya bakıp 13. veya 14. metrobüse binebildiğimi hatırlıyorum. abi ne zoktan iştir bu. güya istanbul trafiğini rahatlatacağı düşüncesiyle konulan otobüsler taksim meydanından daha kalabalık. istanbula George jetson'ın o arabasından koy yine rahatlamaz. kıssadan hisse ''otobüse binin metrobüsebinmeyin'' nokta
bizim iş merkezinin önünde bir istatistik merkezinin anketini yapan çocuklar gibi ''pardon bir dakikanızı alailir miyim?''
adam levine ft. slash - gotten
tüm Olafur Arnalds ve Lucy Rose şarkıları. ha bide yanında manita varsa uuu beybi.
tüm Olafur Arnalds ve Lucy Rose şarkıları. ha bide yanında manita varsa uuu beybi.
meshanesi onca sıvıyı nasıl kaldıracak diye merak ettiğim olaydır. yuh be arkadaşım.
anneanne tarhanası upgrade edilmiş versiyonudur. egeliler börülce ile Karadenizliler barbunya veya taze fasülye ekleyerek yer. o enfes acı boğazları yakarda geçer. michelin yıldızlı aşçının yapamayacağı, şapka çıkaracağı lezzettir.
öyle insan olmaz olsundur. ağdacının edeceği küfür potansiyeli yüksektir.