bugün
- kadınınız mini etek giyebilir mi11
- yazarların özlediği şeyler11
- datça8
- sözlükte kız var mı10
- şort mevsiminin açılması8
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- anın görüntüsü13
- darwinin ateist olmaması9
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- shawarma12
- akp ye oy atmanın sonucu9
- kitap okumak13
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- töre dizileri13
- ellerim bos gonlum hos11
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- batman vs superman9
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği24
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- günün yorgunluğunu alan şeyler9
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak20
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası10
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- yunan halkına düşman değilim10
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam11
- evlenilecek adam modeli8

entry'ler (41)
Kadınlara karşı olan zaafından çeneni tutamamandan vazgeç.
aç karnına içilen ilk sigaranın verdiği o his mükemmeldir.
sokmuşam sözlüğe hadin iyi geceler (burda geceler erken) .................................................................. nokta kuralınız için bu kadar nokta ........................................................
sadece ev için 1600-1700 arası ödeme 3 adet kredi kartından birisi 1000+ diğeri 600+ diğeri 100 civarı hesabı siz yapın.
Bundan yaklaşık 2 hafta önce gördüğüm bir rüya çok acayibime gitmişti. Rüyamdan ben harry potter oluyordum. Harmony ve Ron evlenip yuva kuruyorlardı. Daha sonra bende hüngür hüngür arkadaşım kalmadığı için ağlıyordum ama hem rüyamda hemde gerçekte çok üzülmüştüm hissettim bunu. Daha sonra Ron' un babası benim fotoğrafımı çekmek istiyor benim üzgün olduğumu görünce neden diye soruyor. Bende arkadaşım kalmadığını söylüyorum. Onlar aslında hep seninle diyor ve fotoğrafı çekince bunu göstereceğini söyleyerek fotoğrafımı çekiyor. Daha sonra çıkan fotoğrafı bana göstererek onlar senin saçının içinde diyor. Ve fotoğrafta saçıma doğru zoom yapınca saçımda bir kar küresinde Ron' la Harmony bana el sallıyor. Ne kadar saçma bir rüya.
Amatör - Gençliğimi geri verseler.
Konuştuğum kızlara her zaman sorduğum bir soru vardır. Sence erkek nasıl olmalı? Ve hepsinden almış olduğum ortak cevap bakımlı olması. Peki bir erkek nasıl bakımlı olur? Benim aklıma temizlikten başka bir şey gelmiyor. Sizlerin fikirlerini öğrenebilirmiyim acaba. Sizlere göre bir erkek nasıl bakım olur.
Akp için vaade ne gerek var ki? Adamların bir ton koyunu var nasıl olsa oy verecek onlar. Ondan dolayı hiç düşünmüyorlar.
Harbiden arkadaşlar amacımız ne boşu boşuna yaşamıyormuyuz ne faydamız var?
Evrim saçmalık değil gerçeğin ta kendisidir.
sigara dumanıyla beraber monitörü görüyorum ve bana çok boktan geliyor.
Din yok allah yalan herhangi bir tanrının olması düşüncesi bile çooooook saçma kelimelerle anlatılamayacak kadar saçma ve mantıksız delinin biri bi kuyuya taş atıyo bizlerde çıkarmaya çalışıyoruz körü körüne insanlara öğretilmiş olan değerlere sığınıyorsunuz biraz araştırın din veya tanrının mantık kapsamı içinde hiç bir tutarlılığı yok.
Şizofrenlik çok güzel bişey bence. Ne biliyim çok farklı bir duygu. En azından şizofrenlik tanısı konulduktan sonra herşeyden şüphelenmemiz gerekecek. Bence mükemmel bişi şizofren olmayı isterdim.
Neden herkes 40 civarı yaş söylüyor? Geçerli bir sebebi var mı acaba arkadaşlar.
Yeteri kadar yaşadım sadece ölmeyi bekliyorum artık. En büyük dileğim de budur benim. Yaşıcazda nolcak sanki anlamıyorum.
Bence müslümanlık, hristiyanlık, yahudilik ve diğer birsürü din hepsi yalan. En basitinden şöyle düşünürseniz her dinden cinli filmler var hepsinin başında gerçek hikayeden alıntı hepsinin sonunda da herkes kendi inandığı kitaptan dualar okuyor ve cinler veya neyse yok olup gidiyor. En basit örnek bu daha niceleri var
Ben 24 yaşındayım daha öpüşmüşlüğüm yok kendimden utanıyorum anasını satayım.
Adamların maaşa ihtiyacı yokki. O maaşla yaptıkları harcamalara baksanız zaten yetmiyeceğini anlarsınız bunların maaşını sıfırlasınlar sadece rüşvetle geçinsinler
Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı ama hiç biyerede rahatlıkla giremedim sorunluyum ben anasını satiyim.