bugün
- bir kız tecavüze uğrarken onu izleyen tanrı9
- masaj bekleyen yazarlar3
- regl dönemi dengesizlikleri4
- ekrem imamoğlu3
- bir kadının en güzel bölgesi11
- tadıldığına pişman eden şeyler2
- migros ta 69 95 tl'ye satılan buzlu bardak3
- her gün poğaça simit yemek2
- hoşlanılan kızın evinde sırt kaşıyıcıya rastlamak3
- ruh sağlığı için uzak durulması gereken şeyler4
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak11
- seni seviyordum ama sen beni anlamadın3
- deve besleyip sidiğini satmak2
- pazar günü mesai yapmak3
- dişlerini fırçalamayan kadınla öpüşmek2
- michael olise3
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı12
- badem dolgulu kruvasan3
- elektrikli bisiklet terörü2
- kabızlık nasıl geçer3
- ingiltere8
- fransa7
- vantilatörü kendine çevirmek10
- dünyanın en güzel tatlısı11
- güneş yüzlü çocuğa mektup2
- evde kalmış sözlük kızı2
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri3
- bugün sağlığın için ne yaptın9
- mohamed salah ghaly3
- 19 temmuz 2026 fransa ingiltere maçı6
- trakya ve istanbul da çekirge istilası3
- inan akgün alp2
- bugün ispanya arjantin maçı saat 22 de trt 1 de3
- türklerin ileri olduğu konular21
- 2026 dünya kupası13
- dünya9
- futbol3
- geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak5
- iyiliğe sormuşlar nereye gidiyorsun diye3
- günün şiiri8
- kalp kırmak2
- dinsize inanır mısın17
- ürdün de iki abd askerinin öldürülmesi3
- devlet bahçeli3
- antipanik hanımın elleri2
- en gey özelliğiniz8
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- yunan adalarına tatile gidenin vatan haini olması3
entry'ler (240)
aklıma "geçenlerde kanada'nın huawei üst yöneticilerinden birini gözaltına alması" geldi.
tüh be!!!
geç kaldın. az önce sağ elim tarafından ellendim.
geç kaldın. az önce sağ elim tarafından ellendim.
acı biber kavanozu daha güzel. en azından acı biber, kavanozda ulaşılamayacağı bir yere girmiyor.
off canım ekmek arası acı biber çekti.
off canım ekmek arası acı biber çekti.
askeri kıyafetleri birbiri ile karşılaştırdığımızda ülkenin durumunu göz önüne getirebiliriz.
biri klasik diğeri ise modern askeri kıyafeti giymektedir.
biri klasik diğeri ise modern askeri kıyafeti giymektedir.
sevgili uludağ sözlük yazarları;
biliyorum ki hepimiz açılan bazı başlıklardan rahatsız oluyoruz. en azından rahatsız olduğumuz başlığa özel engelleme butonu olması hepimize yararı olacaktır.
şimdi, nedir bu başlığa özel engelle butonu?
başlığa özel engelleme giriş yapan yazarın sadece engellenen başlığı "bugün" ve "gündem" kanallarından o başlığı bir daha görmemesini sağlamasıdır.
yani "x'in yapığı şey' başlığı engellediğimizde bir daha o başlığa entry girse bile önümüze çıkmayacaktır. hem bugün kanalında hem de gündem kanalında görünmeyecektir.
hatta bir çok yazar tarafından engellendiği takdirde gündeme girmişse bile gündemden düşmesine bile neden olabilir. başlık sahibi kaçsa bile başlık gene engelli kalması sağlanacaktır.
böylece sözlük yazarları sayesinde sözlük içi denetim sağlanacaktır. hatta bu engel sayesinde sözlükte bir hareketlenmeye neden olacağını düşünüyorum.
edit: kaan tutan kasap'ın #40652183 nolu enrtysine cevabım; bakıyorum da ikimiz de on birinci nesil yazarız, lakin farkımız ben pek entry girmeyi sevmiyorum.
biliyorum ki hepimiz açılan bazı başlıklardan rahatsız oluyoruz. en azından rahatsız olduğumuz başlığa özel engelleme butonu olması hepimize yararı olacaktır.
şimdi, nedir bu başlığa özel engelle butonu?
başlığa özel engelleme giriş yapan yazarın sadece engellenen başlığı "bugün" ve "gündem" kanallarından o başlığı bir daha görmemesini sağlamasıdır.
yani "x'in yapığı şey' başlığı engellediğimizde bir daha o başlığa entry girse bile önümüze çıkmayacaktır. hem bugün kanalında hem de gündem kanalında görünmeyecektir.
hatta bir çok yazar tarafından engellendiği takdirde gündeme girmişse bile gündemden düşmesine bile neden olabilir. başlık sahibi kaçsa bile başlık gene engelli kalması sağlanacaktır.
böylece sözlük yazarları sayesinde sözlük içi denetim sağlanacaktır. hatta bu engel sayesinde sözlükte bir hareketlenmeye neden olacağını düşünüyorum.
edit: kaan tutan kasap'ın #40652183 nolu enrtysine cevabım; bakıyorum da ikimiz de on birinci nesil yazarız, lakin farkımız ben pek entry girmeyi sevmiyorum.
n'apim bro? ben de kürdüm.
seni evime davet ederdim de harun abi çıkmandan korkuyorum.
5 yada 6 adet elmaya 5,25 tl verdim.
bizim yurdun asansöründe dombra çalıyordu lan.
yaz sezonunun bitmesiyle beraber kafelerde ve restorantlarda ekstra eleman ihtiyacı da pek yok gibi görünüyor. 3-5 yer var lakin onlar da biz sizi ararız dediler.
Şu an çalıştığım yerde iyi para verdiği de yok. hafta sonları resmen oruspu gibi oldum.
Şu an çalıştığım yerde iyi para verdiği de yok. hafta sonları resmen oruspu gibi oldum.
erkek açısından bir kadını reddetmekten daha zor bir eylem.
başka türlü nasıl hayatta kalabilir mi?
hayatım tehlikede değil. sadece refah seviyem düşük.
şimdilik aylık 400 tl burs yeterli.
şimdilik aylık 400 tl burs yeterli.
ibneliğin lüzumu yok beyler. mesajlara cevap vermiyorum.
bunu söylemeyi sevmiyorum ama yine de söyleyeceğim, sikim bile senden daha büyük.
fırsatın varken al bence.
bedelli yapanı değil de bunun için yasal zemin oluşturana kızmak lazım.
çünkü yasalar sadece parası olanın değil devlet çatısı altında yaşayan herkesin faydalanabilmesi gerekir.
"hukuk bunu gerektirir. "
(#39870981) demiş yazar. bunu her seçim malzemesi yapan ve bütçede açık verince yerine getiren malum partiden haberi yok galiba.(#)
çünkü yasalar sadece parası olanın değil devlet çatısı altında yaşayan herkesin faydalanabilmesi gerekir.
"hukuk bunu gerektirir. "
(#39870981) demiş yazar. bunu her seçim malzemesi yapan ve bütçede açık verince yerine getiren malum partiden haberi yok galiba.(#)