bugün
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan20
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi18
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız20
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması5
- tai lung37
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- hangi il hangi renk2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- arkadaşlar hesabı silicem14
- ceyda düvenci2
- başıboş itler toplanıyor diye krize giren kadın2
- neden sosyalist oldun sorusuna verilecek yanıtlar4
- rafael leao30
- israiloğulları vs ismailoğulları3
- sayın başbirader erecto birader2
- türkiye toplumu ile anlaşamamak4
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı9
- jack london4
- deccal7
- çomarlar için sosyal medya platformu2
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- velvet25
- leao'nun süper lig'in içinden geçecek olması3
- izleyip ağlamalık aşk filmi2
- arapça küfür edilse amin inşallah diyecek kitle3
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- kapadokya27
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı3
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- şeriat gelsin de isterse türkiye batsın2
- yılmaz güney7
- habire126
- anın görüntüsü18
- sarapci koala71
- türkiye22
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- türkiye'nin nato'dan çıkıp abd'ye barış götürmesi5
- ölürken dinlenecek müzik5
- aleksey batrakov6
- gs kadro değerinin 400 milyon euroya dayanması3
- günün sözü23
- yapay zeka ile yazılımcı olmak3
- antipanik9
- mauro icardi2
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar5
- dünyaya sürekli meteor yağsaydı2
- açık eksi oy4
- istanbul'a nur doğacak2
entry'ler (182)
Cümlelerini kısalt eşitlenirsiniz. Çok sorunlaştırmamak gerek. Baktın olmuyor, gurur yap yazma çık sözlükten. Sonra onlar düşünsün.
Cümleler yeterince kuruldu nasılsa, gitmek ya da kalmak sadece bir eylemden ibaret oldu hissetmeyince içinde.
Şimdi sırtını sırtıma yasla. Ayrı iki uca dönsün yüzlerimiz. Ve sadece yürümeye başlayalım döndüğümüz yönlere doğru.. Kimse birşey demesin, kimse kendine sırtlamasın ayrılığı..
Hiç kesişmemiş gibi, hep ayrı yönlerde yürüyormuşuz gibi sırtlarımızı hür bırakalım birbirlerinden..
Şimdi sırtını sırtıma yasla. Ayrı iki uca dönsün yüzlerimiz. Ve sadece yürümeye başlayalım döndüğümüz yönlere doğru.. Kimse birşey demesin, kimse kendine sırtlamasın ayrılığı..
Hiç kesişmemiş gibi, hep ayrı yönlerde yürüyormuşuz gibi sırtlarımızı hür bırakalım birbirlerinden..
içinde bulunduğum durumun eğlenceli halidir.
Bundan sonraki zamanları standart yaşayacak kişi. Hobi edinmekte bir yere kadar, bu kadar erken tüketmeseydin bütün uğraşları keşke.
Sevilebilecek bir yeteneğimin olmadığını elimden gelenin hepsini yaptıktan sonra anladım. Sevilmek için yeteneksizim.
Klasik "Nothing else matters"
Ama tek bir cümlesi için sevilen şarkılarımdandır.
Forever trusting who we are..
Ama tek bir cümlesi için sevilen şarkılarımdandır.
Forever trusting who we are..
Getirdiği mutluluk yanılsamaları, götüreceği gerçek mutluluklarına tercih edebilirse insan, ihtimal yüksek.
gerçek hayatta devam etmiş mi? bunu başarabilmişse zirvede bıraksın.
Sizin sahanızda insanlar kaygandı, kaleye varamadan düşüyordum yere. Rövanş için cehennem'imin dibinde görüşmek üzere..
Sonra yazdığım herhangi bir yazıyı hatırladım. Onlardan bir tanesini okumuş ve anlamış olsaydı, şimdi bu yazıyı ona yazmayacaktım. Yazılanları taslaklarda bıraktım. Bir daha da ona yazmadım.
Kutup Porsuğu.
Orman yaşamının en güçlü hayvanı aslan bilinir. Fakat kutup porsuğu aslandan daha tehlikeli ve korkutucu bir üne sahiptir ormanda. Öldürmez, süründürür.
Orman yaşamının en güçlü hayvanı aslan bilinir. Fakat kutup porsuğu aslandan daha tehlikeli ve korkutucu bir üne sahiptir ormanda. Öldürmez, süründürür.
iki basamaklı sayıların 99'a kadar olduğunu biliyorsa, Ondan ve daha bir çok Onun sonrasındakilerde vazgeçebileceğini de bilmeli. 99`a kadar daha çok geride bırakma hakkı var!
Fakirim ve ders çalışıyorum. Zengin olmak adına!
Gözlüklerimin gözümden çıkma anı ve miyobumun çoook yakını dahi uzak algılama evresi.
Her kalabalık yalnızdır. Kalabalığın içerisinde tek bir kişi kendini yalnız hissediyorsa, kalabalıktaki diğer kişilerde aynı hissi barındırıyor demektir. kendi yanlızlığına yaslanıp, karşıdaki kalabalığı izlerken, kalabalıktan birisinin kendisine ihtiyaç duyabileceğini düşünememe halidir.
Ayrılmak istemesi bir kenara, Ayrılmak istediğini dile getirip söylese de saçma sapan mesafe yaratıp kaybolmasa.. istediği ayrılık şeklini gerçekleştirebilir.
Hiçbir şey. Bu noktadan sonra kendi içinde seversin ya da sevmezsin o sana kalmış. Ama gerçekten sevdiğinse bırak sevdiğiyle mutlu olsun. Ne ona ne kendine bu noktadan sonra bir şey yapmayarak ve ihtimaller bahaneleştirmeyerek bir şey yapabilirsin.
Yapacaklarımı yapabilmek için Annemden izin almak. Listenin ilk sırası.
Turabi'nin aduketi'ne fatality yapılan yarışmadır.
Bir dahası olmaz. Sonrası yoktur bazen bazı kişilerin.