bugün
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz11
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- bir kilo patatesin 50 lira olması13
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- en güzel sevişme12
- sözlükte dizi film konuşacak kimse olmaması3
- yeni parti34
- yemeğin yarısını yiyen kızlar3
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak3
- sigmund freud vs carl gustav jung4
- enayimiknatisii9
- geceleri ne yapılır5
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- yeni parti seçmeni2
- güne bir şarkı bırak11
- çağrı filmindeki habeş kralı2
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- kemal kılıçdaroğlu9
- ortalık çok karıştı ben yeni partiye vereceğim2
- dm de hadi biraz yaramazlık yapalım diyen kız3
- namazında niyazında erkek10
- kemal sunal izleyeceğime aynada götüme bakarım2
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- bu koyden olsam ne olacak18
- ağzından bilimi düşürmeyen tip3
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan4
- nervio35
- tai lung9
- vermio11
- manifest dinleyerek düğüne hazırlanmak2
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- true çaylak olsun kampanyası9
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- true'yi yedirmeyiz7
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- insan olmaya ceyrek kala19
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- pinhani4
- chp nin camileri ahır yapması6
- schopenhauer ve istenç kavramı2
- velvet53
- true'yi eskorta emanet etmek10
- ahmet sezer bey14
- seri gizli artı oy veren melek15
entry'ler (20)
2000 yılından beri üretilen isviçre menşeii'li vurmalı bir müzik aleti. duyduğunuz ses gerçekten harika. kullanımı yaygın değil. türkiye'de (bkz: onor bumbum)'un kullandığını biliyorum. ayrıca istiklal caddesinde sık sık rastladığımız (bkz: joakin lopez) bu işi iyi yapar.
https://www.youtube.com/watch?v=euMomhj8fJk
https://www.youtube.com/watch?v=euMomhj8fJk
şarkılarının 2 3 ay sonra unutulması onun büyük sanatçı olduğu gerçeğini değiştirmez. (!)
edit: ciddi değildim lan.
edit: ciddi değildim lan.
allahın belası bir ruh halinde olan yazar. en son günde 3.5 paket sigarayı görmüştü.
(bkz: profesyonel sözlük yazarı)
(bkz: profesyonel sözlük yazarı)
anasının karnından kıyafetle çıktığını düşünüyordur.
eğer konu 'zina' ise islam inancında zina erkeğe'de günahtır, kadına da. burada zinadan kasıt 'evlilik dışı ilişki'dir.
genellikte tartıştıkları, ilişkilerinin sallantıda olduğu dönemlerde değişir. sonra özüne geri döner.
bakir kalmaya çalışmak anlamsızdır ama bu insanların annesine, kız kardeşine, kuzenine ve türevi hareketlerinde art niyet sezmeyecek kadınları taciz ettikleri bir gerçektir.
1.65 boylarında, ince yapılı, güzel, zeki 'kezban olmayan', başarılı türk kadını(!) bile beraberdir.
http://www.radikal.com.tr...1095881&CategoryID=77
öğrencilerin hayatlarını 'siki taşşağına denk' zanneden güruhun kesinlikle okuması gerekmektedir. davulun sesi uzaktan güzeldir.
öğrencilerin hayatlarını 'siki taşşağına denk' zanneden güruhun kesinlikle okuması gerekmektedir. davulun sesi uzaktan güzeldir.
yıllardır (bkz: türkün türkten başka dostu yok) (bkz: bir türk dünyaya bedeldir) (bkz: türke kefen biçenin sonu korkunç olur) gibi faşizm, militarizm içeren söylemleri benimseyen türk milletinin gerçekleri kabul edememesi doğaldır.
kadrosu, yapımcıları ve konsepti ile buram buram kalite kokan dizi. çok kısa parçalar halinde izleme fırsatı bulmama rağmen bunu bana hissettirdi. leyla ile mecnun'un düştüğü durumdan sonra eksikliği hissedilecek 'absürd komedi' furyasını devam ettireceği kesin.
daha ne kadar saçmalanılacağını merak ettirendir.
bana 'ömrümün sonuna kadar seninim, 1 sene bekle sonra tekrar beraber olalım' diyen eski kız arkadaşımı hatırlatan başlık. vicdanı nerenize soktunuz kızlar?
paranoyaklaştırılmış sevgiyi en güzel anlatan şiirdir.
(bkz: faruk nafiz çamlıbel)'in (bkz: firari) isimli şiirinde anlatılan aşktır.
sana çirkin dediler, düşmanı oldum güzelin,
sana kâfir dediler, diş biledim hakk'a bile.
sana çirkin dediler, düşmanı oldum güzelin,
sana kâfir dediler, diş biledim hakk'a bile.
pazar günü çalışmaktan iyidir. 4 yıldır cumartesi - pazarları çalışmanın verdiği gerginlik ömür törpüsü olmuştur.
bu topraklardan çıkan en kaliteli müzisyenlerden. ayrılık sonrası bir insanın kendine yapabileceği en büyük iyilik. sesindeki değişim yıllar geçtikçe ortaya çıkmış ama her daim çok güzel.
türkiye'nin leonard cohen'idir
türkiye'nin leonard cohen'idir
paris'e, londra'ya gidip elinde tesbihle sokaklarda dolaşınca biri çıkıp size 'burası hristiyan bir ülke ne yapıyorsun aslanım sen?' der mi? demez. bencil olmak günahtır.
şaşırılmayacak durumdur. ülkede amatör branşlarda faaliyet gösteren sporcuların maaşları asgari ücretten biraz fazla. bu şartlar altında başarı beklenmesi imkansızdır.
müslüm gürses şarkıları dinlemek. en mutlu anınızda bile moralinizi sikip atabilecek bir durumdur.