bugün
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu16
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü18
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- mercimek çorbası içen kadın14
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- pankek mi pişi mi10
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi4
- uludağ sözlük size ne kattı24
- sarımsak yiyen kız5
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- hamarat kadın5
- taşaklı erkek4
- trump'ın new america desteği2
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- dinlenme tesisi soğuğu5
- pizza6
- sözlüğün en masum yazarları16
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- ayağımın ağrıması2
- s'i l v'e r m'i s t26
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- artı oy yalakalığı5
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- erdoğan'ın atamaları resmi gazete de2
- türkiye13
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
- pandela 38
- insanlarla göz teması kuramamak3
- güzel kızların erkenden uyuması4
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- sarapci koala43
- fusya semsiyeli yabanci26
- arkadaşlar larissa kim12
- sikişirken sigara içen kadın2
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- yemeğe bulyon koyan insan6
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
- soslu adana kebap5
- mekselina3
- mersin tantuni4
- belki kızdır diye artılamak3
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- sözlükteki gammazlar lobi si11
entry'ler (20)
2000 yılından beri üretilen isviçre menşeii'li vurmalı bir müzik aleti. duyduğunuz ses gerçekten harika. kullanımı yaygın değil. türkiye'de (bkz: onor bumbum)'un kullandığını biliyorum. ayrıca istiklal caddesinde sık sık rastladığımız (bkz: joakin lopez) bu işi iyi yapar.
https://www.youtube.com/watch?v=euMomhj8fJk
https://www.youtube.com/watch?v=euMomhj8fJk
şarkılarının 2 3 ay sonra unutulması onun büyük sanatçı olduğu gerçeğini değiştirmez. (!)
edit: ciddi değildim lan.
edit: ciddi değildim lan.
allahın belası bir ruh halinde olan yazar. en son günde 3.5 paket sigarayı görmüştü.
(bkz: profesyonel sözlük yazarı)
(bkz: profesyonel sözlük yazarı)
anasının karnından kıyafetle çıktığını düşünüyordur.
eğer konu 'zina' ise islam inancında zina erkeğe'de günahtır, kadına da. burada zinadan kasıt 'evlilik dışı ilişki'dir.
genellikte tartıştıkları, ilişkilerinin sallantıda olduğu dönemlerde değişir. sonra özüne geri döner.
bakir kalmaya çalışmak anlamsızdır ama bu insanların annesine, kız kardeşine, kuzenine ve türevi hareketlerinde art niyet sezmeyecek kadınları taciz ettikleri bir gerçektir.
1.65 boylarında, ince yapılı, güzel, zeki 'kezban olmayan', başarılı türk kadını(!) bile beraberdir.
http://www.radikal.com.tr...1095881&CategoryID=77
öğrencilerin hayatlarını 'siki taşşağına denk' zanneden güruhun kesinlikle okuması gerekmektedir. davulun sesi uzaktan güzeldir.
öğrencilerin hayatlarını 'siki taşşağına denk' zanneden güruhun kesinlikle okuması gerekmektedir. davulun sesi uzaktan güzeldir.
yıllardır (bkz: türkün türkten başka dostu yok) (bkz: bir türk dünyaya bedeldir) (bkz: türke kefen biçenin sonu korkunç olur) gibi faşizm, militarizm içeren söylemleri benimseyen türk milletinin gerçekleri kabul edememesi doğaldır.
kadrosu, yapımcıları ve konsepti ile buram buram kalite kokan dizi. çok kısa parçalar halinde izleme fırsatı bulmama rağmen bunu bana hissettirdi. leyla ile mecnun'un düştüğü durumdan sonra eksikliği hissedilecek 'absürd komedi' furyasını devam ettireceği kesin.
daha ne kadar saçmalanılacağını merak ettirendir.
bana 'ömrümün sonuna kadar seninim, 1 sene bekle sonra tekrar beraber olalım' diyen eski kız arkadaşımı hatırlatan başlık. vicdanı nerenize soktunuz kızlar?
paranoyaklaştırılmış sevgiyi en güzel anlatan şiirdir.
(bkz: faruk nafiz çamlıbel)'in (bkz: firari) isimli şiirinde anlatılan aşktır.
sana çirkin dediler, düşmanı oldum güzelin,
sana kâfir dediler, diş biledim hakk'a bile.
sana çirkin dediler, düşmanı oldum güzelin,
sana kâfir dediler, diş biledim hakk'a bile.
pazar günü çalışmaktan iyidir. 4 yıldır cumartesi - pazarları çalışmanın verdiği gerginlik ömür törpüsü olmuştur.
bu topraklardan çıkan en kaliteli müzisyenlerden. ayrılık sonrası bir insanın kendine yapabileceği en büyük iyilik. sesindeki değişim yıllar geçtikçe ortaya çıkmış ama her daim çok güzel.
türkiye'nin leonard cohen'idir
türkiye'nin leonard cohen'idir
paris'e, londra'ya gidip elinde tesbihle sokaklarda dolaşınca biri çıkıp size 'burası hristiyan bir ülke ne yapıyorsun aslanım sen?' der mi? demez. bencil olmak günahtır.
şaşırılmayacak durumdur. ülkede amatör branşlarda faaliyet gösteren sporcuların maaşları asgari ücretten biraz fazla. bu şartlar altında başarı beklenmesi imkansızdır.
müslüm gürses şarkıları dinlemek. en mutlu anınızda bile moralinizi sikip atabilecek bir durumdur.