bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- gece yarısı çalan telefon7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- reha muhtar25
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kel erkek3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir şey söyle16
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- semum3
entry'ler (193)
636'ydi. cok severdim numarami. acaba suan bu numaranin sahibi kim. *
izlemesem eksiklik duyacagim sacma sapan ama bagimlilik yapan izdivac programi.
iticidir..
adem elmasi kemigi.
ölü erkektir.
bu gündü...
Uludağ sözlükte yapılamayan eylemdir *
Tavsiye edilesi lindsey stirling solosudur.
Grup seven lezbiyen kızdır.
Fakir kızdır.
Şapşallıklarıyla bir hayli güldürten, annesini kendi anneme benzettiğim çizgi film karakteridir.
(bkz: hastasıyız dede)
Kendime ait minik ev. Her sabah çayımı yudumlayabileceğim minik balkonu olan, çeşit çeşit bitkiler yetiştirebileceğim minik bahçesi olan, içinde sevimli minik bir köpeği olan, arkadaşlarla masa kurup minik minik içip sızabileceğim, sevdiğim adamı içinde bulabileceğim, sadece benim minik kurallarımın geçtiği minik bir evdir tek hayalim.
Hassiktir ordan diyerek suratına vurulası kadınmış.
öyle bir durumdayım ki, nerede bulunmak istediğimi bilmiyor, karar veremiyorum.
Aralarında bulunduğum muhteşem dızmana yapan göçmenlerdir.
Bünyeye göre bağımlılık gösteren maddedir. Eğer kullanan insan sadece keyif amaçlı içtiğini, istese içmeyeceğini aklına sokarsa bağımlılık yapmaz. Bağımlı olan insan zayıf bünyeye sahiptir. Uzun zamandır kullanıyorum ve bağımlılık, bad trip saçmalığı, kriz gibi şeyler olmadı. Kullandığın miktara göre ve içiliş biçimine göre değişir yarattığı etki. Miktar ne kadar artarsa tehlike o kadar yakınlaşır, uyarmakta fayda var. Az diye fazlaya yüklenmeyin. Hava civa için kafa vurduktan sonra tekrar içmeye kalkışmayın.
Etkileri insanın bilinç altına göre farklılık gösterir. Senin aklında o an ne varsa onu hisseder, görür, ona göre davranırsın. Mesela miden bulanmıyorken ortamdaki birinin miden bulanıyor mu sorusuyla bulantıların başlar. Halbuki başlamaz sadece sen öyle hissedersin. O yüzden daha içmeden alacağınız keyfi düşünüp kafanıza yerleştirirseniz muhteşem anlar yaşayabilirsiniz. Her hangi olumsuz bir düşüncede panik yapmayın aklınızı meşgul edecek şeyler düşünün.
Daha dumanı ilk içinize aldığınızda yolculuğunuz başlamıştır. El ayak soğuması/titremesi, göğüsün daralması, kalp ritminin hızlanışı ilk aşamada gerçekleşenlerdir. Daha sonra bulanık görme, uğultulu işitme, sesleri tam algılayamama, sıcaklık gibi şeyler baş gösterir. Bu andan sonrası size ve bilinç altınıza kalmıştır. Eğer gerçekten 'hayatınızın en iyi anları'nı yaşamak isterseniz panikleyip ayılmaya çalışmayın.
En başta söylediğim gibi bağımlı olup olmamak sizin elinizde. 1 hafta her gün içip daha sonra 3-5 ay sonra tekrar içebilen biri olarak söylüyorum bunları. Sen içmek istersen içersin. Sende biter her şey, tıpkı sende başladığı gibi.
Etkileri insanın bilinç altına göre farklılık gösterir. Senin aklında o an ne varsa onu hisseder, görür, ona göre davranırsın. Mesela miden bulanmıyorken ortamdaki birinin miden bulanıyor mu sorusuyla bulantıların başlar. Halbuki başlamaz sadece sen öyle hissedersin. O yüzden daha içmeden alacağınız keyfi düşünüp kafanıza yerleştirirseniz muhteşem anlar yaşayabilirsiniz. Her hangi olumsuz bir düşüncede panik yapmayın aklınızı meşgul edecek şeyler düşünün.
Daha dumanı ilk içinize aldığınızda yolculuğunuz başlamıştır. El ayak soğuması/titremesi, göğüsün daralması, kalp ritminin hızlanışı ilk aşamada gerçekleşenlerdir. Daha sonra bulanık görme, uğultulu işitme, sesleri tam algılayamama, sıcaklık gibi şeyler baş gösterir. Bu andan sonrası size ve bilinç altınıza kalmıştır. Eğer gerçekten 'hayatınızın en iyi anları'nı yaşamak isterseniz panikleyip ayılmaya çalışmayın.
En başta söylediğim gibi bağımlı olup olmamak sizin elinizde. 1 hafta her gün içip daha sonra 3-5 ay sonra tekrar içebilen biri olarak söylüyorum bunları. Sen içmek istersen içersin. Sende biter her şey, tıpkı sende başladığı gibi.