bugün
- 100 bin limiti olup 750 vermeyen dem lidir20
- ekşi itiraf10
- 13 ekim 2024 manyak olmaya karar verdim konseri32
- cumartesi günü çalışan ezik12
- sizce bunu alsam mı8
- celal şengör'ün türk kürt kardeşliğini savunması10
- erşan kuneri16
- funda arar sa ne diyeyim13
- yemek yapma konusunda acemi olanlara tavsiyeler11
- kadınların kibar erkeklerden tiksinmesi13
- bekar kadın akşam yemeği8
- çok güzel taze fasülye yapmak15
- pırasa ıspanak lahana14
- ahmet kaya dinleyen kızı kırmadan reddetmek8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- karım başkalarıyla mesajlaşıyor16
- kedi besleyen bekar erkek18
- siyasal islamcı16
- karınızı maldivlere götürür müsünüz19
- 100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar38
- arı sütü olması ama yoğurdu olmaması9
- anın görüntüsü16
- ahmet kaya şarkılarında geçen mükemmel sözler8
- siyasal islamcılar11
- bik bik'in bursa da olması20
- eşinize böbreğinizi verir misiniz röportajı13
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum11
- kuresel8
- bir kızla ilk konuşma nasıl olmalı41
- incel17
- memati1923'ün 16 yaşında velet olması8
- hristiyan birisiyle evlenir misiniz10
- kimse nereli olduğumu sormuyor10
- en son alinan hediye11
- babayla geçen çocukluğu hatırlatan şeyler22
- aynı takımlı olmadığınız biriyle evlenir misiniz19
- gozlerinmeyhanesi v68
- çok hastayım sözlük12
- köfteci yusuf31
- 12 ekim 2024 istanbul yağmuru15
- tatli kabuslar12
- herkes buraya baksın8
- ben tacettin limoncuoglu sorularınızı yanıtlıyorum9
- ben tatli kabuslar sorularınızı cevaplıyorum28
- sözlük lpgli gayları ibneleri baksın lütfen11
- v a m p i r o v11
- ev fiyatları9
- zorla durdurulan ambulanstaki hastanın ölmesi12
- barış alper yılmaz13
- aktrollerle mücadele timi9
entry'ler (447)
"eldivene gerek yok aşkım ben temizledim oraları."
kemalistlerin üst gelir sınıfı mensubu ve para saçan insanlar olduğunu düşünen mal beyanı.
ama mesaiden sonra.
üretim sektörünün başına gelen en büyük darbe. özel sektör patronları zaten çalışanlarını köle statüsünde tuttuğu(istisnalar hariç) için ekonomik olarak yükünü hafifletme derdinde. dijital sektör zaten evde çalışıyor. esnaf desen mecbur dükkan açıyor. bilimum kuruluşlar faaliyetlerini durdurmak ya da tedbirli/tedbirsiz çalışmak zorunda.
bugüne kadar alınan vergilerin hiç edildiği göz önünde bulundurursak zaten neden sokağa çıkma yasağı ilan edilmediğini de anlamış oluyoruz. dünya ülkeleri milyar dolarlık yardım paketleri açıklarken biz konut kredileri hede hödö'leri konuşuyoruz. ama durun!
kısa çalışma ödeneği diye hükumet bir uygulama çıkardı. iş yerinde üç ayı aşmamak üzere sigortalılara çalışamadıkları dönem için gelir desteği sağlıyorlar. bunun yanında son 60 gün sigorta primi yatan veya son 3 yıl içinde 450 iş günü sigortası yatan kişiler bundan faydalanabilecek. yani devlet diyor ki; "işlerin mi durdu kardeşim, iş yapamıyor musun? sen şirketi kapat, ben çalışanların maaşının 2/3'sini veririm ama bunu 6 aya kadar uzatabilirsin sadece" diyor.
ve evet!
ücretsiz izne çıkıyorum.
3 yıldır işsizim. işe 3 hafta önce başladım. afedersiniz yarrak gibi ortada kaldım.
bugüne kadar alınan vergilerin hiç edildiği göz önünde bulundurursak zaten neden sokağa çıkma yasağı ilan edilmediğini de anlamış oluyoruz. dünya ülkeleri milyar dolarlık yardım paketleri açıklarken biz konut kredileri hede hödö'leri konuşuyoruz. ama durun!
kısa çalışma ödeneği diye hükumet bir uygulama çıkardı. iş yerinde üç ayı aşmamak üzere sigortalılara çalışamadıkları dönem için gelir desteği sağlıyorlar. bunun yanında son 60 gün sigorta primi yatan veya son 3 yıl içinde 450 iş günü sigortası yatan kişiler bundan faydalanabilecek. yani devlet diyor ki; "işlerin mi durdu kardeşim, iş yapamıyor musun? sen şirketi kapat, ben çalışanların maaşının 2/3'sini veririm ama bunu 6 aya kadar uzatabilirsin sadece" diyor.
ve evet!
ücretsiz izne çıkıyorum.
3 yıldır işsizim. işe 3 hafta önce başladım. afedersiniz yarrak gibi ortada kaldım.
tıpkı fazıl say gibi türkiye'de değeri anlaşılamayan, ismiyle müsemma kişilik. sinema bilgesi, müthiş bilgi birikimine sahip, cannes film festivalinde "bu ödülü tutkuyla sevdiğim yalnız ve güzel ülkeme armağan ediyorum" diyebilecek kadar alçak gönüllü ve günümüz konjonktürüne hakim olarak hayatın içinde üç maymunu oynamayan, karakterli, hisseden, başarılı yönetmenimiz.
şaka mı bu? nerede yaşıyorsun bre deyyus, böyle dekolte mi gördün sen ömründe?
ee tabi çarşaflı kadının ayak bileğine bakıp hallenenler, gömleğin tek düğmesini açık görünce kişiyi teşhircilikle bile suçlarlar. bunlar böyle. yobaz!
ee tabi çarşaflı kadının ayak bileğine bakıp hallenenler, gömleğin tek düğmesini açık görünce kişiyi teşhircilikle bile suçlarlar. bunlar böyle. yobaz!
askerin savaşta silah bırakması,
polisin kaosta görevi terk etmesi,
doktorun hastalıkta görevi reddetmesi,
vatan hainliği olarak bile nitelendirebilir hatta hipokrat yemini etmemiş gibi yapılan bu adilik vicdan muhasebesi yapamayacak kadar korktuklarını da akıllara getirmiştir.
nasıl bir savunma bekleyebilirsin ki bu çalışanlardan? ne diyecekler, 'aa bize böyle salgın falan denmemişti, o yüzden istemiyorum' mu diyecekler?
ne kamuda ne özelde bu sağlık çalışanlarının 'sağlık kuruluşlarında' çalıştırılmaması gerekir. kimse kusura bakmasın, doktor can kurtarır. bitti.
polisin kaosta görevi terk etmesi,
doktorun hastalıkta görevi reddetmesi,
vatan hainliği olarak bile nitelendirebilir hatta hipokrat yemini etmemiş gibi yapılan bu adilik vicdan muhasebesi yapamayacak kadar korktuklarını da akıllara getirmiştir.
nasıl bir savunma bekleyebilirsin ki bu çalışanlardan? ne diyecekler, 'aa bize böyle salgın falan denmemişti, o yüzden istemiyorum' mu diyecekler?
ne kamuda ne özelde bu sağlık çalışanlarının 'sağlık kuruluşlarında' çalıştırılmaması gerekir. kimse kusura bakmasın, doktor can kurtarır. bitti.
bugün 13:30 da bilim kurulu tarafından yapılan toplantı sonucu alınacak kararlardır. sabah saatlerinden bu yana bankaların sırasıyla paket açıklayıp kredi ertelemesi kararı alması, bu toplantı sonrası 'sokağa çıkma yasağı mı geliyor?' dedirtti. zira zemin müsait.
kaynak: https://www.hurriyet.com....urulu-toplanacak-41475430
kaynak: https://www.hurriyet.com....urulu-toplanacak-41475430
merhabalar,
her ne kadar kendimi eski saymasam da sözlüğe girmeye girmeye dinozor olmuş bulundum. kıçımızın kılı pişmaniyeye dönmüş afedersiniz. tekrar merhabalar.
her ne kadar kendimi eski saymasam da sözlüğe girmeye girmeye dinozor olmuş bulundum. kıçımızın kılı pişmaniyeye dönmüş afedersiniz. tekrar merhabalar.
maymuna çerez mi atıyorsun oğlum? *
13.02.2017 günlerden pazartesi.. işe gelmişim zaten uykusuzum, kahvemi alıp geçtim odama. o da ne? klimalar çalışmıyor. ellerim üşüyor sözlük.
ne kadar adobe ve autodesk ürünü varsa hepsini çalıştırdım i7 makina ne kadar ısınırsa o kadar ısınmaya çalışıyorum.
yarab bana ateş et.
ne kadar adobe ve autodesk ürünü varsa hepsini çalıştırdım i7 makina ne kadar ısınırsa o kadar ısınmaya çalışıyorum.
yarab bana ateş et.
sözlükte çokça görmekteyim bu zihniyeti. genel itibariyle 2 cümleden sonra 'yol yabdı'ya çıkıyor bu insancıkların söyledikleri.
şimdi size sormak istediğim bir soru var;
bu amına koyduğum referandumunda tüm türkiye'ye fikrini soruyorlar değil mi? kim soruyor, parlamento(meclis, tbmm -sen şimdi parlamentoyu googleda aratırsın diye açıklıyorum), parlamento kim? senin benim, geçen seçimlerde oy vererek meclise gönderdiğimiz, vekilliğimizi yapan insanlar.
e peki be ananın amı, madem hayırcılar terörist de, sormazlar mı adama 'devlet neden teröriste fikrini soruyor?' he, amına kodumun evladı.
delirdim sinirden. bir de şöyle bir klişeleri var 'hdp,chp,pkk vs vs'
ya kalk git şurdan sikmiyim belanı.
şimdi size sormak istediğim bir soru var;
bu amına koyduğum referandumunda tüm türkiye'ye fikrini soruyorlar değil mi? kim soruyor, parlamento(meclis, tbmm -sen şimdi parlamentoyu googleda aratırsın diye açıklıyorum), parlamento kim? senin benim, geçen seçimlerde oy vererek meclise gönderdiğimiz, vekilliğimizi yapan insanlar.
e peki be ananın amı, madem hayırcılar terörist de, sormazlar mı adama 'devlet neden teröriste fikrini soruyor?' he, amına kodumun evladı.
delirdim sinirden. bir de şöyle bir klişeleri var 'hdp,chp,pkk vs vs'
ya kalk git şurdan sikmiyim belanı.
he selayı anladın yani.
sadece 1 kişi var, o kendini biliyor.
mesaj diyemeyen konyalı arkadaşları daha güzel bir gelecek ve eğitim için kings land'e gönderilmesi gerektiğini düşündüğüm ve akabinde başlatmış olduğum kampanyadır.
hala 80lerdeki yağ kuyruğunu argüman olarak kullanıp oy devşiren partinin seçmeninin beyanıdır.
görsel
ekte belirtilen ters psikoloji tekniğidir. 100bin kişilik hayran sayfalarında paylaş, altında ne kadar yobaz varsa toplansın, hayır diye çığlık atacaklardır. deneyin.
ekte belirtilen ters psikoloji tekniğidir. 100bin kişilik hayran sayfalarında paylaş, altında ne kadar yobaz varsa toplansın, hayır diye çığlık atacaklardır. deneyin.
yersiz versus.
önce cepheden cepheye koşup teğmenlikten mareşalliğe çıkmalı, dört dil bilmeli, kitaplar yazmalı, devrimler yapmalı, medeniyeti kurmalı, insana değer vermeli daha sonra atam izin verirse karşısına çıkabilir ancak.
yoksa öyle kolay mı lan derdini bölük astsubayına anlatmadan bölük komutanına çıkmak. silsile diye bir şey var.
önce cepheden cepheye koşup teğmenlikten mareşalliğe çıkmalı, dört dil bilmeli, kitaplar yazmalı, devrimler yapmalı, medeniyeti kurmalı, insana değer vermeli daha sonra atam izin verirse karşısına çıkabilir ancak.
yoksa öyle kolay mı lan derdini bölük astsubayına anlatmadan bölük komutanına çıkmak. silsile diye bir şey var.
whats ur point in this life?
olaya ikinci yenici gibi yaklaştım arkadaşlar kusura bakmayın.
olaya ikinci yenici gibi yaklaştım arkadaşlar kusura bakmayın.
ülkücülükle türkçülüğü karıştıran yazar.
ben de böyleydim 15 yaşındayken yeni okuduğum her şeyi hemen bir paragraf halinde ifade etmeliydim. muhabbetinden götünden girmek deyimi var ya. işte bu canlı ispatı.
ben de böyleydim 15 yaşındayken yeni okuduğum her şeyi hemen bir paragraf halinde ifade etmeliydim. muhabbetinden götünden girmek deyimi var ya. işte bu canlı ispatı.