bugün

sevdiği entry'ler

ısparta

eyvallah. güçlüyüz. cesuruz. hazırız.

ısparta

biri yata yata askerlik yaparsın yazmış ama dayım hala dağlarına küfrediyo eğirdirin.

beyoğlu tacizcilerinin serbest bırakılması

Kim diline dini dolamışsa, en çok o örtmek istiyordur pisliklerini. Cinayeti işleyip, cenazede herkesten çok ağlayan katiller işte bunlardır.
Kadına tacize, apaçık kamera kayıtlarına rağmen, hiçbir yaptırım yoksa, yeni çocuk/kadın kayıpları ve ölümleri hemen ardımızdadır. Yasaların sertleşmesi, rahat nefes için elzemdir.

türkiyede kadın olmanın zorlukları

Aynen böyle oluyor,
Fakat yanına yanaşıp arabayı yavaşlatanlar kameraya yakalanmamış hayret.
Geçen gece arkadaşıma serum taktılar ve eve dönüşte kız hava almak için yürümek istedi, ev ile tıp merkezi arası on dakika. Koluna girdim eve gidiyoruz, motorcular dan araba kullananlara, yolda yürüyenlerden balkonda oturanlara, o yol boyunca rastlaştığımız her nefes alan erkekten sözlü, kasıtlı taciz yedik.
Dedim az daha hızlı yürümezsek eve varamadan avlayacaklar bizi.
Geniş bilgi; hayır, serum yemeye dekolte veya mini etekle gitmedik.

erkek bacağı

Düz erkek severim ben
Yani özünü ve kilosunu korumuş kıllı, kalın bacaklı erkek.
Kendim şaheser bile olsam, sek erkek görmek o kadar zorlaştı ki... Alayı metroseksüel ya da zargana.
Özünü bozmamış erkekleri "çoğalt" tuşuna basılı unut yarabbbimm.

boğa burcu erkekleri ne sever

Güzel sofraları, boğazını.

üstteki yazar hangi ilçede yaşıyor

Isparta merkez.

coffee buddy

Kahve içmelik arkadaş.
Evet bazen herkesle kahve içebilecekken bazen de iyi bir coffee buddy ister insan. Muhabbetin çok güzel olduğu ve kahvenin daha çok lezzetlendiği..
Mesela Şuan düşünüyorum bugün için ve istediğim tarzda bir coffee buddy yok çevremde. Ya uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım olmalı ya da hiç tanımadığım.
Neyse tek başıma gideyim bari bulmak zor öyle birini. Podcast falan dinlerim. Arkadaşlarımın aynı olaylarını dinlemek yerinesjdj.

nişanlı kalmanın saçma olması

Evlilik öncesi ilk adımdır. Aileler nezdinde bireylerin birbirini aile ve sulalelerini tanımak için müthiş şey. Çiftlerin bu dönemi çok iyi kullanmaları lazım bence .

ahlaken son derece kusurlu varlıklar olmanız

Tabi lan manyak mısın.

dünyadaki ıstırap

eğer tanrılar sizi bundan sorumlu tutuyorsa özgür suç işleyenler olmanız gerekir demek mi bu.

dilan dere'nin götü

True sağlam domalmış.

Geçeceksin arkasına vuracaksın kırbacı.

nervio'nun ellerinde cenneti koklamak

Şöyle salak saçma şeyler yazıyorsunuz ya Şu benim belalımı üstünüze salasım, sizi komalık ettiresim geliyor.

nickini google da aratınca çıkan ilk görsel

görsel

en üst katta oturmak

intihar etmeyi kolaylaştırır.
© copyright 2005 - 2026