bugün

entry'ler (55)

abd aya gerçekten gitti mi

bizde gönderelim kılıçdaroğlunu bi baksın gelsin bakam amerikan bayrağı varmı orda belki yakıt falan biter orda kalır ama ordada bulur o bişeyler uydulara falan biner oradan başbakana laf söyler
ay da hayat bu iktidar yüzünden yok

futbol sahasında sevişmek

kalkmışın dini imanı olmazmış.

suriye savaşı

açıkçası fenada olmaz ya yıllarca topraklarımızda aslında bu şehir bizim diTürklerişgaletti suyumuzu kestiler barajları bombalarım pkk teröristlerine yataklık yani kısacasıTürkiye komşusunu vurduruyor sıra bize gelecek bırakın arkadaş bu söylemleri mantıklı olun devlet en mantıklısını yapıyor zaten başına bela suriye vuran vursun arkadaş sende kurtul orada ki baskı altında yaşayan insanlarda.

yunanların sahiplenme hastalığı

verecem en sonunda küçük pablo'yu onuda sahiplenip alıverecekler.

liseli kız

henüz yeni yeni kendi vucudunu ve duygularını keşfetme çabasında bir iki hatta bir kaç milyon ard niyetli aradığını bulamamış bulduğuna doyamamış abazanın iğrenç duygularına saçma vaatler, tatlı aşk sözcükleri ile düşerek geride kalan kocaman bir ömrü ziyan eden cocuk topluluğu desek daha mantıklı olabilir.

gerdek gecesi diyalogları

yeni evlenen bir adam gerdeğe giriyor sabah koşa koşa babasının yanına gelmiş
-oğlum ne bu halin ne oldu ?
-baba ben çok kötü bişey yaptım.
-ne oldu oğlum söylesene
-sabah uyandığımda karımı her zamanki gibi orspu sanarak para uzattım.
-olsun olur oğlum sıkıntı yapma.
-daha kötüsü var baba karım parayı alıp para üstü verdi.

sevgilinin osmanlı hanedanından olduğunu öğrenmek

ki osmanlı hanedanı bitti ! demek te çok doğru değildir çünkü osmanoğlulları bitmemiştir sanki soyu tükenmiş gibi konuşulmakta osmanoğlu ismini taşıyan aile yurt dışında ikamet etmektedir. saltanat sona erdiğinde hanedan ülkemizden sürgün edilmiştir, hanedan mensupları ise bir daha geri dönmeyi kabul etmemiştir. geçen ay iktidar partisinden bazı vekiller temas kurmuş ülkemize davet etmiş osmanoğulları kabul etmemişti,
-boş konuşmaktansa susmayı tercih ederim.

ailesinden utanan insanlar

yüz kızartıcı bir durum yoksa, ailesinden utanan çocuğu sürgüne göndermek gerekir.

sevgilinin osmanlı hanedanından olduğunu öğrenmek

bence tamamen gurur verici bişey, ilk olarak ailesini tanımak ve hanedanla ilgili merak ettiklerimi sormak isterdim.

abdullah öcalan ın milletvekili olması

evdeki dededen babadan kalma çifteyi alıp meclise yürüme zamanı gelmiş demektir.

doktor

özellikler kırsal kesimde, devlet hastanelerine gittiğinde yanındaki hemşireye poz yapmaya çalışan yeni mezun artis, senin üzerinden saçma sapan mal mal espiriler yapar senin canın burnundadır adam başka dünyada sonra azıcık sert yapınca full + full ilgi gösteren insan.

ülkücü

neden se toplum tarafından sürekli iğnelenen, kendi idealleri olan ve bu idealler doğrultusun da milliyetçilik duygusu taşıyan yapılanmadır.
fakat her kafası esenin ben ülkücüyüm demesiyle ismi kirletilmeye çalışılmaktadır.
-ülkücülük efendiliktir.

neyzen tevfik

ilginç bir karakter.

mangalda tuvaletten daha çok bakteri var

demek ki bundan sonra mangal kullanmıyoruz klozetin içine çak ateşi üstüne ızgarayı, pisuvar'dan da bir bardak su öff deme keyfimize.

apo gay olsaydı alacağı lakap ne olurdu

pkk'nın da adı değişirdi o zaman ''totoş apo ve kızları'' derdik.
-biz yinede diyoruz.

külot kadar şort giyen kızın amacı

ne kadar bazı arkadaşlar havanın sıcaklığını savunsada;
-sevgili arkadaşım burası amerika değil Türkiye.
-bizim kendimize özgü gelenek, göreneklerimiz var.
-bizim bir toplum bilincimiz, bir toplum kurallarımız var.
o şekilde giyinen bayan arkadaşları her gördüğünde, tahrik olarak değil ayıplayarak bakıyorum tanıdığım akraba, eş, dost, arkadaşlarıma gösterip ibret alması gerektiğini hatırlatıyorum.

---MEDENiYETSE AÇMAK BEDENi, O ZAMAN HAYVANLAR BiZDEN DAHA MEDENi---

vefat eden babaya mektup

Allah sabır versin bir evladın anne-babasını kaybetmesi aslında dünyanın en acı olaylarından birisidir.
cocuklukta bu türk olaylar yaşayan insanlar, illaki gelecekte bazı olaylarda tökezleme yaşamaktadır.

yakışıklı olduğu halde tipsiz hisseden erkek

fazla mütevazi,ezik bir çocukluk geçirmiş.

kadınların erkeklere hitap etme şekilleri

-aşkım gelirmisin ?
-bir saniye gelcem şu maç bitsin.
-hadi hayatım seni bekliyorum.
-bekle dedik lan ayar etme adamı.
-lan gerizekalı çıldırma beni gel lan buraya.
-tamam bebeğim kızmana gerek yok.

alkolik

bir bağımlılık türü diyebiliriz, piyizman.