bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir8
- reenkarnasyon4
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- s'i l v'e r m'i s t28
- pum pum çorbası7
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- uludağ itiraf12
- günaydın şarkısı2
- anın görüntüsü23
- tavuk budu3
- yörük kızı15
- sikişirken sigara içen kadın6
- kız düşürmenin kısa yolu15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- claudian clouds20
- zorunlu eğitim11
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- fusya semsiyeli yabanci26
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- command and generals2
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- devlet bahçeli9
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- nervio21
- yemeğe bulyon koyan insan7
- sarımsak yiyen kız6
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pandela 38
- serhat kılıç22
- türkiye13
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- tai lung45
- ismail kartal12
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- pizza6
- saraca098
- hoşçakal uludağ sözlük7
- şarapçının birden tayyipçi olması10
entry'ler (34)
kafası kırılası yazardır!
yavuz çetin - blues entryimi
"Entry hakaret, küfür, ağır derece argo içermemelidir." sebebiyle silen moderasyonu tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
"Entry hakaret, küfür, ağır derece argo içermemelidir." sebebiyle silen moderasyonu tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
bursa yöresinde sık kullanımda olan
aga
ajan
ha"j"ım
aga
ajan
ha"j"ım
hakan günday'ın malafa kitabında zurnik çektirmek olarak geçen oral sexin şifreli adı.
http://www.dedikoduları.com adresinde faaliyete başlamış site. henüz deneme aşamasında ve pilot okullar olarak itücü ve uludağ üni seçilmiş. yakın zamanda bir çok okul sisteme dahil olacakmış.
tanım: üyelik, kullanıcı adı vs. girmeden gerek kulaktan dolma gerek gerçek bilgileri (dedikoduları) özgürce yazılabilecek, çirkefçe iftiralar sıralanabilecek site...
not: hayır siteyi ben mi yaptım da bilgilendirme entrysi kötü oylanıyor. sonra bu tarz salaklık yapanlara kafam girsin diyince x nesil küfürbaz. yürü be kim tutar...
tanım: üyelik, kullanıcı adı vs. girmeden gerek kulaktan dolma gerek gerçek bilgileri (dedikoduları) özgürce yazılabilecek, çirkefçe iftiralar sıralanabilecek site...
not: hayır siteyi ben mi yaptım da bilgilendirme entrysi kötü oylanıyor. sonra bu tarz salaklık yapanlara kafam girsin diyince x nesil küfürbaz. yürü be kim tutar...
güzelim "sapık, sexomanyak, çılgınlar gibi abaza, amınakoduğumunpsikolojikdelileri" avusturya halkından (aslında geçmişte olanlara bakıldığında) beklenilmesi gereken bir olay daha. Ha aklım hala almıyor ve almayacak bir insan evladı nasıl bir psikolojiye girip "ahanda kızım reşit oldu ben buna sürekli kaynayayım" gibi bi akılsızlık
senfonisi yürütebilir.
not:uyarılar için kültürsüz dinazor, Ohrschmerz ve portlemis misir a sıpeyşıl tenx
senfonisi yürütebilir.
not:uyarılar için kültürsüz dinazor, Ohrschmerz ve portlemis misir a sıpeyşıl tenx
ayrıldığın sevgiliye bağlı olarak +/- olarak değerlendirilebilecek gündür ama genellikle bazı şeylerin ilk dank! ettiği pislik bi gündür.
anlaşılmaz bir şekilde her aradığını bulduğunda "ask for more" diyen güzide türk kızının "arap yağı bol bulunca götüne sürermiş" felsefesi. anlamak na-mümkün.
not: evet genelledim kurunun yanında yaş yandı bitti kül oldu...
not: evet genelledim kurunun yanında yaş yandı bitti kül oldu...
son 15 senedir candır canandır en uzak zamanlarda bile en yakın olmayı başarandır.
beşiktaşktır,asgddir,bosch,osmangazi belediyesidir,çaaaaaaaağğğrrııııııdır , past birektir, defansın belkemiğidir,
ama hepsini özetlemek gerekirse lafların çare olmadığı dünyalar güzeli bir insandır,kardeşimdir.
beşiktaşktır,asgddir,bosch,osmangazi belediyesidir,çaaaaaaaağğğrrııııııdır , past birektir, defansın belkemiğidir,
ama hepsini özetlemek gerekirse lafların çare olmadığı dünyalar güzeli bir insandır,kardeşimdir.
"iş,sigara,alkol bilmem ama kızınızı en azından 1 şekilde çok pis mutlu hatta fazla mutluluktan mutsuz edeceğim" demeye çalışan erkektir.
bir bayanla ilişki sırasında , ilişkini anınadı süregelen bir durum olursa,bünyelerde hoş olmayacak izler bırakacak hadise
iki işi bir arada yapabilen insan modelidir.
not:hoş karşılanmaz
not:hoş karşılanmaz
aylık cüzi bir miktar ve 4096kbps adsl sayesinde can sıkıntısına 1e1 olan site.
uzun zamandır masturbasyon vesilesiyle kendisiyle sevgili haline gelmiş bunyenin sevdiceğine sevgililer günü hediyesidir.
düşük bütçeli bir klübe alınmayacak da olsa
(bkz: miguel veloso)
dmc/mc 5-7miyon euro arası bir değerle alıp 3 sezon sonra 58 milyon euro'ya manuya sattım.
(bkz: miguel veloso)
dmc/mc 5-7miyon euro arası bir değerle alıp 3 sezon sonra 58 milyon euro'ya manuya sattım.
futbol camiası kıyamet alametlerinden biri.
diğerleri için (bkz: yıldırım demirörenin iyi transfer yapması) (bkz: aziz yıldırımın r leri söylemesi)
diğerleri için (bkz: yıldırım demirörenin iyi transfer yapması) (bkz: aziz yıldırımın r leri söylemesi)
2007 yılında çıkmış rpg oyunu. 4 ayrı classta farklı bölgelerin farklı questleriyle başlayı hepsini bitirmenizle son bulan oyun