bugün
- özelden gelen saçma mesajlar8
- arkadaşlar bu nedir sizce9
- bir kadının 5 dakika boyunca konuşmaması10
- üsküdar da cumhur ittifakı başkanvekili seçimi7
- uludağ sözlükte tek hesapla yazarlık yapmak19
- antipanik'in sözlüğe vedası19
- kim bu erzincanlı7
- arkadaşlar hayırlı olsun der misiniz lütfen9
- clemence baptista17
- karıncalar da rüya görür mü3
- fantezi iç giyim mağazasını dualarla açmak6
- kayyım yönetimindeki esenyurtta rüşvet iddiası34
- gocu karton toplayan cocuk true sari renkli seker10
- sözlükten 50 kişi çıkarırsam yazacak kimse kalmaz5
- uzaylıların dünyaya tatile gelirken döviz bozdrmsı3
- beni geçmişimle yargılama diyen kızın geçmişi3
- ayrılınca hediyelerimi geri ver diyen erkek6
- defin işlemi sırasında mezarlıkta yemek servisi11
- birbirini tanıdıkça sevmemek2
- spk başkanı mahmut sütcü'nün istifası7
- ben hariç herkes salak3
- bugünün işini öbürsü güne bırakmak2
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum7
- yol geçecek diye dünyanın istimlak edilmesi olayı2
- 12 inci nesil olmanın çok ayıp olması3
- ilk buluşmada tandır lavaşla tulum peyniri yemek8
- çoğunluk oyuyla kim deli karar vermek2
- fon vurgunu30
- s'i l v'e r m'i s t15
- kylie jenner2
- tuvaletteyken bir eliyle kapıyı tutan adam2
- kahvaltım güzel mi8
- ayrıldıktan 1 ay sonra başkasına aşkım diyebilmek3
- fakirliğin orta sınıfa yükselmesi2
- kendi kendine konuşmak2
- usualsuspects'in ayağı16
- çiçek mırıldamaları arasında yürümek2
- spor salonu kokusu5
- azerbaycan sünni ülkesiymiş gibi algı yapmak8
- ioçk'nın motorla gezdirmesi4
- kolye140
- sözlükten ayrılacağını bildiren yazar modeli2
- ismet gurbuz 20249
- kale3112 ifşa9
- aradığınız gerçek islama 1400 yıldır ulaşılamıyor2
- doğmadan önceki hayatını özlemek2
- ojeli el fotoğrafı4
- fake hesaplara göz yuman uludağ sözlük moderasyonu5
- bir erkeğin yapabileceği en büyük hata18
- eski sevgilinin hala hayatta olmasına şaşırmak2
entry'ler (174)
Not this one.
Hayatı mahalle, halı saha maçları ayrıca fifa, winning eleven, Cm, fm oynayarak geçirmiş bir erkek olarak girdiğim tanımdır. Tuttuğu takımı stadyumda desteklerken çıkan kavga sonucu insanların öldüğü bir dünyada yaşıyoruz. Olay futbol, bir oyun.
Cobalt zehirlenmesi geçirmiş olabilen nesildir. Esasen standart bir zeka ve iyi bir mizah duygusu yeterlidir.
Yıldız savaşlarından Han‘ı hatırlarsınız. (bkz: solo)
Yaşamak için, ölmek, kederlenmek, umutlanmak için. Soğumaya başlayan bu dünyayı ısıtmak için. Acı çekmek ve sevebilmek için. Ölümsüzlüğü tatmak isteyen ruhumu kafesleyebilmek için. Ve evet mazeretlerim dolu sebeplerdir.
Önemli bir eylemdir. Kişinin geleceğini belirler. Neleri umarsayarak neleri dikkate alarak yaşayacağını iyi hesaplamalıdır yazar kişisi. istemeden bile olsa bunu yapar. Bazı şeyler umursanır.
Just call me alpha ile.. ulan bir sürü olay yaşadık. Sağlam bir üçlü ama öyle 'boş' beleş değil. Bayıltıcı. Denk gelmedi kaçamak takılıyor arkadaş.
Stratosferden uzağa olmuyor. Meridyenler yetmez. Uzaklar zamanı etkilemez. Zaten sabit olmadığı kanıtlandı. Sıkıntılı. Bir hayal.
Takıldığım koca sülalemin ben hariç bütün torunlara manita bulmaya çalışmasını çakozladığım tanımdır. Hep biz koşturalım. Kaçırmayın gençler. Evlenirsiniz.
'Cesaretli ve saygılı.' Evet çok iyi yalan söylerim. Eski bir gücümü ortaya çıkardım. Apsufakinlutly.
yazarların kendi tanrısını düşünerek sınırlandırmaya çalıştırdıktan sonra cevaplamak için uğraştığı sorudur. paradoks' tur. yaratıcı kavramı kendi kendini oluşturarak kendini yok eder. bununla beraber var olmadan önce yaratılmaya ihtiyaç duyulası bir haldedir. yaratıldığı zihin tarafından yok edilerek ezik bir paradoks halini almıştır.
Şey vardı bir caps. Ne salak salak sorular bunlar? Bilen var mı? Bir soru.
Atari salonları , bilye, mahalle maçları. Tamam anladınız çocukluk. Ama atari salonları ilk olacak.
iori delisiyle combo yapmayı inanılmaz özlediğim oyun serisi. Vay arkadaş yaşlandıran başlıklar bunlar mı oluyor?
Shakira' dır. Tektir. Ondan başka kalça yoktur.
Düğün masrafı. Köyden gelen halalar 50 lira takacak, küçük altın bile değil. Boşanma denmiş. Ha ek olarak (bkz: halay)
'vay evlendiler. artık bizim bakacağımız kadına, adama bakmazlar. bir boğaz eksildi. ' gibisinden kendini düşünen kişiler tarafından yaratılmış yada toplum tarafından 'oha zina yapıyorlar!' denmemesi için oluşturulmuş ayrıca insanların rahat rahat seks, çocuk yapabilmeleri adına devlet tarafından izlenen zorunlu ama zorunlu olmayan bir olgu. bir yazar sorusudur.
Eksileyen arkadaş için edit: he evlilik çok kutsal he.
Eksileyen arkadaş için edit: he evlilik çok kutsal he.
Kulübe hoş geldin. ilk kuralımız; ayvayı yedin. iki; yok. Ziyade olsun.
Naruto , attack on titan ve one punch man denmiş mi? Bakıyorum valla denmiş, dikkate alın. Güzel.
Can kaybı yaşanmayacağını bildiğimden soğukkanlılık ve 'hay sokayım bir bu eksikti. ' hissiyatı.