bugün

entry'ler (33)

dinlediğiniz şarkının en vurucu kısmı

Yalnız ölmücem di mi,böyle sessiz sessiz...Solup gitmicem di mi?

gecenin şarkısı

Waste a moment. https://youtu.be/AmAaWCFlxEE

bir insanın kendisine yaptığı kötülük

platonik aşık olmak.

platonik ask yasayanin soyleyebilecegi sozler

"bende olmayan kusur yok hangi yuzle gidip soyleyim?"

neden yalnızsın

Gereginden fazla guzel duygular besliyorum ama bunlarin birini dahi dile getirecek cesaret bulamadigim icin kalbimde kendi basima yasiyorum.Bazi anlarda bana bile yer kalmayacak kadar cok seviyorum.Bu yuzden yalnizim.

birini hayatımızdan silmek

her insan bağımlılık etkisi yapıyor sanırım yoksa bir zorluğu yok,sadece zarar oldukları halde zorlanıyoruz.kurtuldun mu bir süre sonra ne akılda ne yürekte kalıyor.

11 yaşında dalga geçilen bilim sevdalısı kız

Çektiği videolar yaşıyla orantılı olacak şekilde basit,normal videolar.Belki ileride gayet güzel işler yapacak kim bilebilir? Her ne yaparsa yapsın fiziki özellikleriyle dalga geçilmesini hakettiğini mi gösterir videolarını beğenmemeniz? Bu ülkede kaç insanın daha hevesi kırılacak bilmiyorum.O yorumlara baktıkça içim acıdı.

sevmek

sevmeyi sevmiyorum o yüzden nasıl bir şey olduğunu unuttum.

her gün bir ingilizce kelime

appreciate:takdir etmek

uçurtma denince akla gelenler

Hiç uçurmadım ama uçurtma avcısı'nı okurken o duygunun tadına varmışımdır.

en iyi davulcular

Daha genç en iyi denir mi bilmem ama Daniel Platzman iyidir,çalarken baya güzel de söyler.

dünyanın en samimiyetsiz cümlesi

içine atınca da geçmiyor ki anlatman lazım.

köpeklere verilebilecek isimler

ben insan koymak istemiştim ama izin vermemişlerdi halbuki çok anlamlıydı.

başlanmaması gereken şeyler

yabancı diziler...

sözlük yazarlarının nicklerinin anlamı

olmalı mı? *

özel numara

ister istemez ekranda aramayı görünce strese sokar,nedeni bilinmez.

dershane

şu günlerde meb in sorumsuzluğu,geciktirdiği kontroller yüzünden paramızla rezil olduğumuz,adı artık özel kurs olan çok gerekli eğitim kurumları.Dokunmayınız.

kitap satın alma hastalığı

"tamam baba okumak önemli ama okuduktan sonra kitaplıkta her istediğinde görmek daha da önemli" açıklamasını yapmak zorunda bırakan hastalık.

ghost town

Adam Lambert'ın daha esaslı parçaları varken patlamasına halen inanamadığım televizyonda çıkınca dinlemelik şarkısı. Whataya Want From Me önerilir.

şanssız olmak

bir yetenek.
© copyright 2005 - 2026