bugün
- hangi renksiniz17
- açık oylayan yazar ne demek istiyor11
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı22
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek4
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam13
- serhat kılıç9
- amedspor23
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri7
- mustafa serhat kılıç3
- sözlükteki şer çetesi12
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- özledim mesajına verilecek cevaplar12
- hıyanet i vataniye kanunu2
- haftasonları entry girmeyen yazar2
- sözlükte herkesin avcı olması12
- ayten alpman2
- sözlükteki zorbalar12
- sudekiray4
- hardallı patates salatası5
- sözlükteki büyücüler6
- sinoplular nasıl insanlardır8
- gocu50
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- slipknot3
- gecenin şarkısı12
- sokaktan kız geçerken kurt gibi uluyan tipler4
- zorunlu eğitim12
- oksizoron2
- takı takmayı çok seven kız7
- kuzukulağı5
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- izmirbeyefendisi13
- tuğba ekinci yalnız değildir2
- necip fazıl a sorulmak istenen sorular5
- sovuk kahve3
- sivaslılar6
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı8
- masum erkek6
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- bıçak kemiğe dayandı6
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- tai lung42
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- tobey maguire lı spiderman5
- kadir mısıroğlu3
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- ağzıyla içemeyen insan6
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
entry'ler (68)
tepesinden marmarisi izlemenin çok keyifli olduğu belde.
egenin iyi sanılan ama uzun süre kalınca kıytırık olan tatil bölgesi
Yeni açılan pipa nın mutfak şefidir.mükemmel bir italyan yetenektir.
Carlo Bernardini, 1965 Venedik doğumlu. Ailesi restoran işletmecisi olan Bernardini, daha o dönemlerde konuklara yemekler hazırlamaya başlamış. En büyük hayali bir gün bir restorana sahip olmak ve oranın şefliğini yapmak olan Bernardini, Padova’daki Otelcilik Okulu’nun mutfak bölümünü bitirdikten sonra, başta italya olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki otellerde ve özel restoranlarda çalışmış. 1991 yılında Japonya’ya giden ve 1992’de Four Seasons Tokyo’da executive chef ünvanını alan Bernardini, Aşçıbaşı Dernekleri Dünya Birliği, Singapur, isviçre ve italya Şefleri Dernekleri’nin üyesi. Bernardini, 1987 St. Moritz Aşçılar Yarışması’nda altın madalya, 1985-1992-1994’de italya, Japonya ve Singapur’daki yarışmalarda gümüş madalya, 1995 yılında ise American Express Yiyecek ve içecek Ödülü’nü kazanmış. 1994 yılından itibaren çalıştığı Singapore The Stamford&Western Plaza’dan 1996 yılında Four Seasons istanbul2a transfer olan Bernardini, ülkemizde de başarılarıyla büyük takdir topladı. 1999 yılında Four Seasons Kahire’ye geçti. 2000 yılında oradaki görevini bırakan Bernardini, Türkiye’ye döndü. Bir süreliğine, ortağı da olduğu Circus’ta executive chef’lik görevinde bulunan Carlo Bernardini, halihazırda yiyecek-içecek işletmelerine mönü hazırlama konusunda
koza altın grubuna ait angel's peninsula hotelde aşcıbaşı dır.
Yoğun bir restoranda yemek bekleme.
en güncel turizm,gastronomi ve otel haberlerini yayınlayan site http://www.mutfakhaber.net
koza altın grubunun sahip olduğu türkiye deki en kaliteli içkisiz oteldir.mutfak şefi Mehmet Soykan 'dır
Mutfak haberin site editörü.
Harika burgerler yapan şirin mekan.
gelecek ile ilgili planlar yapmalarına yardımcı olmak.
bir bayansa eger bol bol iltifat etmek.
iyi bir açıklama,fakat geç kalınmış bir açıklama.
hiçbişey eksilmedi.
Etiler ve levent bölgesinde paket servisi yapan harika bir pizzacı. kesinlikle denenmeli.
iletişim numarası 212 280 69 80
iletişim numarası 212 280 69 80
TAKSiMDEKi PiZZACI. ONUN FIRININDAN NASIL BU KADAR KOTU PiZZA CIKARDIKLARINI COK MERAK EDiYORUM.AYRI BiR YETENEK GEREKTiRiR SANIRIM.
Hayatım boyunca en saçma sapan 50 tl yi bu sözde italyan restoranına ödedim.
Nişantaşındaki mutfak şeflerine tacchino nedir bir bilginiz varmı? dedim tatlı ekşi sos olduğunu söyledi,oysa tacchino hindi demek ve tacchino başlıklı üründe tavuk var.
Makarnaların altında not olarak:makarnaları taze olarak ürettiklerini söyluyorlar ve kurumadan servis ettiklerini yazıyorlar ama inanın bana taze makarnayı bile yarım pişirip saçma sapan soslarla servis ediyorlar.
birde raviolinın içinde spinaci ve ricotta oldugu yazıyor patates koymuşlar.
evet türklerin damakları çok zayıf ama böyle insanları kandırmak vapiano ya yakışmamış.
cumartesi aksamı full olması gerekirken 15 kişi vardı yazık o yatırımlara ....
umarım düzelir...
Nişantaşındaki mutfak şeflerine tacchino nedir bir bilginiz varmı? dedim tatlı ekşi sos olduğunu söyledi,oysa tacchino hindi demek ve tacchino başlıklı üründe tavuk var.
Makarnaların altında not olarak:makarnaları taze olarak ürettiklerini söyluyorlar ve kurumadan servis ettiklerini yazıyorlar ama inanın bana taze makarnayı bile yarım pişirip saçma sapan soslarla servis ediyorlar.
birde raviolinın içinde spinaci ve ricotta oldugu yazıyor patates koymuşlar.
evet türklerin damakları çok zayıf ama böyle insanları kandırmak vapiano ya yakışmamış.
cumartesi aksamı full olması gerekirken 15 kişi vardı yazık o yatırımlara ....
umarım düzelir...
daha önce sırasıyla mezzaluna istanbul,makah alaçatı,ankaraa marmalet,mezzaluna express, istanbul zanzibar ve portobello's ta çalışmış iyi bir pizzacı.
sipariş için telefon numarası:212 280 69 80 dir.
Levent pol center de açılan pizzacı.