entry'ler (26)

oblomov

(bkz: ben)

mhp nin 2015te iktidar olması

Devlet Bahçeli yi başbakan yapacak hadise.

klimalı banka atm si

Sıcak yaz günlerinde para çekmeyecek olsam bile en azından bakiyeme bakıp o aradada serinleyeyim dedirten bankaların nerdeyse tek yararlı hizmeti.

ella ella

Büyük adam Kazım Koyuncu'dan defalarca dinledigim hareketli Karadeniz şarkısı

tantuni yemeden ölen adam

Hiç yaşamamış dediğim adam.

yılan hikayesi kürşat

Beni çocukluğum süresince uzun saçlı ve top sakallı insanlardan ve Kürşat isminden soğutan kötü karakter.

telefonu sessizde kullanan utangaç insan

Benim de birçok insan gibi yaşadığım durum. Sesliye alırsam ve herkes duyarsa diye tedirginlik oluyor.

bu yıl sneijderin yılı olacak

Şu ana kadar antrenmanların en iyi ismi olan futbolcu. Her röportajında bu yıl benim yılım olacak diye açıklama yapıyor benden demesi.

türbanlısın dediler kız vermediler

Türbanlıya niye kız versinler? Lez mi bu ?

fotoda obamaya kulak yapan kız

Şaka maka iyi cesaret. Sonuçta adamın vereceği tepkiyi bilemezsin tersine gelebilir.

fb nin hem cardozo hem de emenike yi alması

Ben birini dahi alamaz derken Fener ikisini de alacam diyor. Meraktayım.

sözlük itirafları

Itiraf ediyorum geçen gün yarım saat boyunca akasya durağını izledim.

abant izzet baysal üniversitesi

Tercih kılavuzunda alfabetik sıralamadan dolayı hep ilk sırada olan ve de dönüp bir kere dahi bakmadığım sıradan bir Bolu üniversitesi.

oblomovv

Üstteki yoruma layık olmaya çalışan klasik bir amele.

erasmusta cemaat evinde kalmak

Dışarda yarı çıplak kızlar gördükten sonra takkeli sakallı erkeklerin arasına girmek. Bir nevi zaman tünelinde yolculuk.

memur için zam pazarlığı yapma

Yıllardır uğraşılan fakat yüzde dördü geçemeyen Türkiye gerçeği.

yaran sınav cevapları

ilkokul 2de sorulan soru "mevsimleri yazınız" verilen cevap "ilkbahar, sonbahar, kışbahar, yazbahar" .

fakirlik belirten cümleler

Abi ben bir tavuk döner alayım ekmeği bol olsun hatta parça ekmek de koy yeşillik turşu soğan herşey olsun. Sana zahmet doyurucu olsun abi. Dürümü şişirme yolu.

özel üniversiteyi kazandım demek

Paramla eğitimi bile satın alabilirim demenin halk arasındaki hali.

kemal sunal denince akla gelenler

Cemaat kanalı olarak bilinen samanyolu ve kanal 7de her sene haftanın 3-4 günü oynamasına rağmen yine de izlenen tek adam.
© copyright 2005 - 2026