bugün
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- yorgun mermi vs nervio12
- ioçk7
- yoğurt mayalayan kızı üzmek6
- hakkımda bilmeniz gerekenler13
- arkadaşlar çabuk bakın7
- uludağ sözlük partisi8
- uludağ sözlük discord grubu10
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- ben gidiyorum3
- nervio burak demirbilek evliliği10
- limonlu makarna9
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- diamond bosphorus16
- birader ne demek10
- traktörü olan yazarlar7
- kitap önerir misiniz7
- yeni parti46
- ismet gürbüz10
- mentollü sigara3
- bir kadına itaat etmekten zevk almak4
- tai lung18
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- kız nick altı meriçleri13
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım6
- gocu meriç7
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- sozlugun hafizasi6
- baş meriç7
- kılıçdaroğlu'nun malı götürenler sözü4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- damarlı ayak4
- mehdi beklentisi5
- margarita lahmacun3
- as maca3
- nervio hamferdi4
- yazma deyince yazılmasını isteyen kezban4
- ona bir şey söyle8
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- deccal'in sozluge gelmesi4
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması2
- blur3
- damarlı domates3
- bana onu sormayin birader4
entry'ler (9)
flamingolarla direniş göstergesi yapmak.
Yakın zamanda otururken bir anda aklıma geldi birazda mantıklı geldi. Hayatımda hiç flamingo görmedim belki ondandır. Emekli olayım eşimi çocuğumu alıp flamingoların yanına gideceğim. Belki şuan işsizlikten ne dediğimi bilmiyorumdur. Af edersiniz.
Yakın zamanda otururken bir anda aklıma geldi birazda mantıklı geldi. Hayatımda hiç flamingo görmedim belki ondandır. Emekli olayım eşimi çocuğumu alıp flamingoların yanına gideceğim. Belki şuan işsizlikten ne dediğimi bilmiyorumdur. Af edersiniz.
sahalarda pekde göremeyeceğimiz cinsten bir karşımdır.
Her köşe başında bir çiğ köfteci dükkanı olmasına rağmen içine et katmayanların sayısı o kadar fazla ki ve bir de bunun üzerine et katarsak ve hemende satamazsak ya elimizde bozulursa zarar ederiz diye üste çıkmaya çalışırlar. Yok böyle bir şey. Etsiz çiğ köfte mi olur ne tadı var ne tuzu var ama bizim milletimiz adı çiğ köfte olsun da dükkanın tabelasında çiğ köfte salonu yazsında gerisi mühim değil diyor. Şahsen ben her yerden yemem.
Her köşe başında bir çiğ köfteci dükkanı olmasına rağmen içine et katmayanların sayısı o kadar fazla ki ve bir de bunun üzerine et katarsak ve hemende satamazsak ya elimizde bozulursa zarar ederiz diye üste çıkmaya çalışırlar. Yok böyle bir şey. Etsiz çiğ köfte mi olur ne tadı var ne tuzu var ama bizim milletimiz adı çiğ köfte olsun da dükkanın tabelasında çiğ köfte salonu yazsında gerisi mühim değil diyor. Şahsen ben her yerden yemem.
Türkiye'nin vakti zamanında girmek için çok uğraştığı, yıllarını verdiği şayet giremedikleri ve yıllar sonrada artık rest çektiği Avrupa ülkelerini kapsayan sözde birlik adı altında türlü alavere dalaverelerin döndüğü geneli sömürgeci ülkelerin olduğu birliktir.
eski Türklerde yani atalarımızda ki din inancı. Ruh inancıdır.
kadın hükümdardır.
Barış her zaman düşmana gül verilerek yapılmaz. O barışın savaşını yapmıştır.
Barış her zaman düşmana gül verilerek yapılmaz. O barışın savaşını yapmıştır.
Ailenin refah düzeyine bağlı değişim gösteririr.
Paran varsa banka müdürleri seninle özel ilgileniyorsa yüz tanede yapsan değmez.
Paran varsa banka müdürleri seninle özel ilgileniyorsa yüz tanede yapsan değmez.
mal beyanıdır.
herkesin dinine kimse karışamaz. Kutlayan kutlar kutlamayan kutlamaz. Bırakın bu gericilikleri artık.
herkesin dinine kimse karışamaz. Kutlayan kutlar kutlamayan kutlamaz. Bırakın bu gericilikleri artık.
yerli medya spikeridir.
genelde çok sevilir.
genelde çok sevilir.
akıllara yahudileri getiren bir adamdır.