bugün
- sözlüğün sarması13
- koreli erkek seven muhafazakar kız8
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- kaygılı bağlanma6
- arkadaşlar çok sormuşsunuz5
- ben olmasam burası batar insanı7
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- akp liler yargılansaydı6
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip5
- yapay zekanın testlerde hile yapması3
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması6
- iskandinav kızları2
- sözlüğün en kütür kütür yazarı6
- nohut cipsi2
- arkadaşlar yogaya başlayalım mı10
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- gökçeklere üzülmek3
- misafir gelecek diye temizlik yapmak5
- recete8
- bülent ortaçgil dinlerken hüngür hüngür ağlamak3
- raw fotoğraf çekmek2
- yanlışlıkla cappuccino içen erkek4
- galatasaray10
- yahudi aklı3
- dinci mağduriyeti2
- iltica7
- kiraz cicegi kolonyasi6
- inna2
- biz bu aptallık ile nasıl mücadele edeceğiz ya7
- ayak fetişisti erkekle evlenir misiniz3
- ekşisözlük çaylaklık sırası2
- sibel can'ın kıyafetinin azizliğine uğraması4
- yazarlara çaylakken neler oluyor5
- darkthrone2
- gocu geldi gocu geldi6
- yagmurcu12
- zall'a çaylak atan ai moderatör4
- taze fasulye yiyen erkek3
- dinamik güler yüzlü takım çalışmasına yatkın6
- kıymalı kaşarlı pide3
entry'ler (9)
flamingolarla direniş göstergesi yapmak.
Yakın zamanda otururken bir anda aklıma geldi birazda mantıklı geldi. Hayatımda hiç flamingo görmedim belki ondandır. Emekli olayım eşimi çocuğumu alıp flamingoların yanına gideceğim. Belki şuan işsizlikten ne dediğimi bilmiyorumdur. Af edersiniz.
Yakın zamanda otururken bir anda aklıma geldi birazda mantıklı geldi. Hayatımda hiç flamingo görmedim belki ondandır. Emekli olayım eşimi çocuğumu alıp flamingoların yanına gideceğim. Belki şuan işsizlikten ne dediğimi bilmiyorumdur. Af edersiniz.
sahalarda pekde göremeyeceğimiz cinsten bir karşımdır.
Her köşe başında bir çiğ köfteci dükkanı olmasına rağmen içine et katmayanların sayısı o kadar fazla ki ve bir de bunun üzerine et katarsak ve hemende satamazsak ya elimizde bozulursa zarar ederiz diye üste çıkmaya çalışırlar. Yok böyle bir şey. Etsiz çiğ köfte mi olur ne tadı var ne tuzu var ama bizim milletimiz adı çiğ köfte olsun da dükkanın tabelasında çiğ köfte salonu yazsında gerisi mühim değil diyor. Şahsen ben her yerden yemem.
Her köşe başında bir çiğ köfteci dükkanı olmasına rağmen içine et katmayanların sayısı o kadar fazla ki ve bir de bunun üzerine et katarsak ve hemende satamazsak ya elimizde bozulursa zarar ederiz diye üste çıkmaya çalışırlar. Yok böyle bir şey. Etsiz çiğ köfte mi olur ne tadı var ne tuzu var ama bizim milletimiz adı çiğ köfte olsun da dükkanın tabelasında çiğ köfte salonu yazsında gerisi mühim değil diyor. Şahsen ben her yerden yemem.
Türkiye'nin vakti zamanında girmek için çok uğraştığı, yıllarını verdiği şayet giremedikleri ve yıllar sonrada artık rest çektiği Avrupa ülkelerini kapsayan sözde birlik adı altında türlü alavere dalaverelerin döndüğü geneli sömürgeci ülkelerin olduğu birliktir.
eski Türklerde yani atalarımızda ki din inancı. Ruh inancıdır.
kadın hükümdardır.
Barış her zaman düşmana gül verilerek yapılmaz. O barışın savaşını yapmıştır.
Barış her zaman düşmana gül verilerek yapılmaz. O barışın savaşını yapmıştır.
Ailenin refah düzeyine bağlı değişim gösteririr.
Paran varsa banka müdürleri seninle özel ilgileniyorsa yüz tanede yapsan değmez.
Paran varsa banka müdürleri seninle özel ilgileniyorsa yüz tanede yapsan değmez.
mal beyanıdır.
herkesin dinine kimse karışamaz. Kutlayan kutlar kutlamayan kutlamaz. Bırakın bu gericilikleri artık.
herkesin dinine kimse karışamaz. Kutlayan kutlar kutlamayan kutlamaz. Bırakın bu gericilikleri artık.
yerli medya spikeridir.
genelde çok sevilir.
genelde çok sevilir.
akıllara yahudileri getiren bir adamdır.