bugün
- nasıl birisiniz13
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- ekrem imamoğlu11
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- götoğulları2
- akp bitince ne olacak23
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- aselsan satılırsa8
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- azgın bir kız tarafından tecavüze uğramak2
- tatar kızları3
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- ilkim sensin diyen kız3
- besim tibuk2
- gocu8
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- fusya semsiyeli yabanci17
- kürt lehçeleri2
- her yerim pembe diyen kız3
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- 9 temmuz 20263
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- ayak fetişi2
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- trump'ın f35 hakkında henüz karar vermedim demesi2
- çinli kızlar2
- milletinin lideri erdogan2
- 2028 adayimiz sayin erdogandir2
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- kiz arkadasin zort diye ossurmasi2
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- kuranı kerim meali7
- cd devrinin bitmesi16
- herzevekil6
- slut shaming yapan erkek2
- akpli değilim ama3
entry'ler (26)
Google amcaya pastel nude serisi yazarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi.
hayatımda en sevdiğim ojelerim hep nude ojelerim olmuştur ama güzel nude oje bulmak gerçekten cok zor işte pastelin bu serisi mükemmeel her ten rengine her ele yakışacak renkleri mevcut, buff ve blush renkleri favorilerim
bir kız olarak tüylü göğüsden kat be kat daha iyi olduğunu düşünüyorum. azıcık tüy de olabilir tabii ona da kabul.
londra' dan dönerken hayata sövmüştüm, bir de gelip tekrar mal hayatıma dönünce iyice depresyona girdim valla.
bu insansa diğer erkekler ne dedirten modeldir kendisi. ilk fotoğrafını görünce ekrana bir saat bakmışlığım vardır.
ülkenin en güzel kadınları arasında yer alır bence. saçlar muhteşem, ten rengi muhteşem, fiziği de gayet yerinde, kaşlar muhteşem ötesi, dudakları muhteşem e daha ne olsun?
medcezir de özellikle sessiz veya romantik konuşmaya başladığı zaman kanal değiştiriyorum böyle hışırtılı mı desem ne desem bilemiyorum ama çileden çıkarıyor ses tonu tahammül edemiyorum çok mıymıntı kız.
jon snow der geçerim.
silikondan patlayacak derecede olan memelerdir, iki memesinin arasında uçurum vardır, ayrıca uçları çok büyük ve iticidir, iki tane balon koymuşsun izlenimi verir, yani ne akla hizmeten o memelerle geziyo bi de gururla açıyo anlamış değilim.
açık ara fahriye evcen in alacağı karşılaştırmadır. serenay ın uzun at gibi suratı, tüy gibi sarı kaşları ve ördek dudaklarına, fahriye' nin yuvarlak yüzü, mükemmel ötesi dudakları ve kalın, düzgün kaşlarını tercih ederim.
yüz güzelliği ile survivor ı götüren kişidir çok yazık. Hayır fizik desen yok, kısacık boy, kapkalın bacaklar, kalın bel. karakter desen o da yok sahra nın bir numaralı yalakası kendisi. oyunlarda başarı desen sıfır yani on tane oyundan bir tanesini falan anca kazanıyo üzülüyorum ya elenen yarışmacılara haksızlık hala adada olması.
Gözleri lens, dudakları dolgu, burnu estetikli olan ve yerli Adriana diye anılan kızımızdır kendisi. Bildiğin Adriana' ya benzeyeceğim diye yırtınmış. Sonuç? Olmamış efendim olmamış Adriana kadar çekici olamamış.
Her türlü kıyafetin altına cuk oturan, ayrıca kısa bir şeyle giydiğinizde bacakları çok güzel gösteren bir ayakkabıdır. Asla da modası geçmeyecektir.
Abartılı şekilde olmamak şartıyla, kalın kaş gözleri daha güzel gösterir. Bu yüzden son zamanlarda birçok kadın kalın kaş istemektedir.
Çift kol takarsa inek görüneceğini düşünen ve çantanın omzu ağrıtmaması için çift kollu yapıldığını kavrayamayan kızdır.
Bazen baş ağrısından insanı çıldıracak hale getiren hastalıktır.
insanın içine işleyen, tüylerini diken diken eden bir sese sahip olan insandır. Bir kez dinlemeye başladınız mı bırakamazsınız, bağımlılık yapar.
Çay demlememi istemişti 2 sene önce, ben de dayanamadım tükürdüm çaydanlığa sonra da demledim ve afiyetle içti.
Sınıfa sinirlenen hocamız:
'' Sıçacam ya, siktirin gidin. ''
'' Sıçacam ya, siktirin gidin. ''