bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- 1 saatte 10 bira içmek19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- istanbul un çok pahalı olması12
- tembel ve çalışmayan insan16
- the merich13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- aklını yitirmek4
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- horoz hayası çorbası5
- eski nahif sözlük kızları2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- manifest grubu3
- slavko vincic15
- bira cips6
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- devlet bahçeli5
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- nervio11
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- ispanya20
- kadim kültürler4
- yarın iş olduğu gerçeği3
- laptop5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- 2026 dünya kupası25
- aga be şarkılar5
- gocusuz sözlük4
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- manyak olmaya karar verdim9
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
entry'ler (19)
hergün aşk olmaz o farklı bir duygudur *
şamandıra akmıştır * ) evi su basmıştır
aşk aşk aşk *
herzaman değişik küpeler bulundurmak en iyisidir *
1992 yılında küçük yaşlarda ellerimde başlayan tuhaf rahatsızlıktan dolayı birçok dr.a gitmiştim kimse çözüm bulamadı. (sorun hassas cildimmiş)En son ailem etrafımzıdaki tanıdıklar sayesinde bilgi alarak beni Osmanbey'deki muaynanesine götürmüştü. Hiçbir dr.un başaramadığını o başardı ve iyileştim. ilaçları normal eczanede satılan ilaçlar gibi değildir kendi yazmış olduğu reçeteler sayesinde eczanelerin hazırladığı özel ilaçlardır. Reçetenizi kaybetmeyinnn. Artık yıllar sonra arkadaşlarımı bile yönlendirdim ve çok memnun kaldırlar. Mükemmel insan mükemmel beyin...
On Numara Galata - On Numara Junior (galata köprüsü altı) - On Numara Maçka ve On Numara izmit
En Güzel mekanı Maçka'da olan nezih bir ortam sunan cafe. Leziz mönüleri ve dj eşliğinde çalan müziği ile çok güzel vakit geçirilebilir. Ayrıca hizmet mükemmeledir. Halkla ilişkilercisi değiştiği zaman bile ilgi alaka aynıdır birebir yakından ilgilenirler. Organizasyon düşünceniz olursa çok memnun kalacağınızı söyleyebilirim çünkü konseptleri ve müşteri memnuniyeti çok iyi.
En Güzel mekanı Maçka'da olan nezih bir ortam sunan cafe. Leziz mönüleri ve dj eşliğinde çalan müziği ile çok güzel vakit geçirilebilir. Ayrıca hizmet mükemmeledir. Halkla ilişkilercisi değiştiği zaman bile ilgi alaka aynıdır birebir yakından ilgilenirler. Organizasyon düşünceniz olursa çok memnun kalacağınızı söyleyebilirim çünkü konseptleri ve müşteri memnuniyeti çok iyi.
Enhanced Data rates for GSM Evolution (EDGE)3G'den önce gelen gprs üzerinden daha hızlı veri transferi yapabilmek amacıyla geliştirilmiş bir teknolojidir.
3G, 3rd generation yani 3. nesil demektir. 2. nesilden sonra gelen hızlı mobil iletişim teknolojisidir.
Bir ekol, gelmiş geçmiş en güzel sinama yıldızı ve AFRODiT
Hizmet zor iş 2010'a çalışarak girdim bütün yıl arı maya gibi çalışırım herhalde *
Acıyı yaşayan bilir birşey söylemeye gerek yok. Bu duyguyu 15 yaşında ve babasını çok seven biri olarak en iyi bilenlerden birisiyim. Teselli verilmesede umurunda olmaz şevkatli yaklaşmak en iyisi...
Ne aşkı? Herşey elde edinceye kadar. Yalancılar onlar yalancııı.
Türkiyenin en güzel modellerinden birisi olup ev hanımlığını kendine en çok yakıştığını söyleyebileceğim meslektaşları arasında yegane kişi. ibrahim Kutluay'ın yanına inanılmaz yakışıyor gerçekten özenilecek bir duruşları var. Ayrıca çok hanımefendi.
lastikten sonra gelen en aptalca çocuk oyunu hiçbir anlamı olmadan gereksiz yere tek ayak üzerinde taşa doğru zıplamak *
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en marjinal haber spikeri. Değişik uslüplu sunucu... Keşke hala show haberi Reha Muhtar sunsa..
En iyi hizmet, en iyi kalite en kaliteli müşteri hizmeti.
Çok sık olan bir marka ürünlerinde sorun yaşanmaz, hadi yaşandı diyelim sonuna kadar ilgilenirler.
Sosyal imkanı çok iyi olan sürekli eğitim, değişim, gelişim diyen şirket...