bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye34
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması41
- vexillarius the slayer6
- dünyanın en kısa fıkralarından biri7
- recep tayyip erdoğan27
- sibel kekilli6
- cumhurbaşkanı olacak olmam4
- iltica6
- fiziği güzel sözlük kızları47
- leonidas5
- akp denince akla ilk gelenler7
- sizde hiç utanma yok mu4
- cemal enginyurt4
- yeni uyanmış kadın güzelliği12
- evlenme teklifi bekleyen erkek7
- simko314
- ups boobs'un yeni nicki7
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması3
- ibne11
- kadın ayağı vs memesi6
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay7
- bir akp liyi ciddiye almak3
- fetö de kandırılmış ekonomi dış güçler2
- süresiz nafaka8
- arap aksanı7
- türkler balık hafızalıdır5
- elma yiyen erkek3
- sözlüğün kızgınlık dönemine girmesi5
- apoya villa2
- nervio13
- adalet sağlanana kadar sözlükte yazmamak2
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- seviştikten sonra teşekkür etmekk11
- birinin sizi ilk hatanızda hayatından çıkarması4
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- paralar gettiii3
- ispanya da maricarmen isyanı5
- baklavalık yufka ile börek yapmak3
- memeleri kafam kadar kız21
- hoca fetişizmi2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- bilime göre türkçenin konuşulan en eski dil olması7
- kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması3
- başkanlık sistemi4
- 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı3
- fatma betül sayan kaya58
- memeye ilgi duyan kadın3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- iş yerinde sinir krizi geçirmek3
entry'ler (11)
ispatlandığın da ortalığı karıştıracak durum. memur alımları yapılırken kırmızı renkle tabir edilen kişilerin alınmalarının uygun olmadığını belirten durum. kırmızı ya tabi kişilerin chp' liler, geziciler, aleviler, cemaatçiler olduğu söyleniyor. Memur olarak alınmamış ve bu durumdan mağdur olmuş kişiler dava açacaklarmış.
Kanıtlanmasını beklediğim mevzu. yapılmışsa ki rezilliktir!
doğruluğu kanıtlandığın da çenemi asla tutmayacağım...
okunup tavsiye edilen kitaptır. Çevremde ki insanların okuyacak başka bir şey kalmadımı gibi eleştiriler yöneltmesine neden olan bence de ortaokulda ders olarak okutulması gerekir. Cinselliği ruhani ve bilimsel yanlarıyla günümüzde ki gibi kaba saba sözcüklerle tabir etmek yerine yeni bir ebedi soluk getirmiştir. içinde bir çok güzel egzersiz ve teknik barındırır, uygulandığında da ömrü uzatan!
Mahlasın yada lakabın saç sakal kaş göz gibi geçici şeylerle ilgili olmasının kaçınılmaz sonudur. Allah rahmet eylesin
Ölene Kadar olan şey:-) , sonrası için kimsenin bir fikri yok.
Pişmanlıktır... internet paketi olduğu halde yok gibi davranmanız yerinde olur
En az birbirleriyle kezban diye dalga geçen, insanlıktan nasibini almamış kişi kadar iğrençtir.
Öğrenci evin de psikolojik sorunların başlaması kaçınılmaz olan kişidir.
Hümanist sayılabilecek beni tiksindiren kendinden iğrendiren insandır. Tuvalet eğitimlerini tamamlamamışlardır. Bunu alışkanlık haline getirmiş ve sürekli sürekli unutuyor olur bu insanlar. Üniversite de kaldığım evler de sık sık başıma gelmiştir (bkz: istenmeyen ot burnunun dibinde biter). Benim gibi kendi dışkısın dan tiksinerek tuvaletten kusarak çıkacak kadar hassas birinin başına gelebilecek en kötü durum.
On yıldır günde iki paket sigara içen bana sigarayı bırakmakta yardımcı olmuş ilaçtır. 14. günü tayin etmiştim bırakmak için 3. günden itibaren sigaradan aldığım ikinci nefeste kusmamak için kendimi zor tuttuğum için 7. günde bırakma kararı aldığım ilaç. Yan etkileri ben de ilk iki hafta biraz sıkıntılı oldu. intihar isteği, bir noktaya dalıp gitme, o kadar da olmaz dediğim hd kalite diye tabir edilmiş rüyalar, baş dönmesi, asabiyet, sıcak basması, uyuyamama, vb vb gibi. ilacı kullanalı 1 buçuk ay oldu sadece sigarayı bırakmamın dördüncü günü çok sıkıntılıydı. Sigara içmezsem öleceğimi sandım, yarında bu kadar kötü olursam başlarım dedim ama bugün vazgeçmiyorum. Ertesi gün çok rahattım iyi ki de içmemişim :-D zyban ile ilgili yorumları okuyup kullanmaya karar vermiştim. Pişman değilim 2 hafta sonra koşuya çıktığım da kesilmeden koşabilmek muazzamdı. Vücut kendini çok hızlı yeniliyormuş.